190
MEDD7ACC7E8E8A84766983F0F9EEF7F0864

Såld!

Grym 2a med härlig utsikt över Mälaren!

Hässelby Strand, Hässelby

Fyrspannsgatan 172, 8 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,449 inkl värme, vatten och förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea37.5 kvm
Våning8 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1808
Byggår2016
Driftskostnad325 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,300,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

SÖDERLÄGE! Utsikten talar för sig själv. Mitt i Hässelby Strands centrum finner ni denna välplanerade 2:a med en vidsträckt utsikt över Mälaren. I Brf Mälarutsikten har ni ett kvalitétsboende alldeles intill tunnelbana och närhet till både natur och stadsliv.

Detta är ett idylliskt boende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Lägenheten präglas av genomtänkta ytor med hög modern standard. Den fasta inredningen är ljus och neutral för att ge plats åt din personliga stil. Det exklusiva köket från Marbodal har öppen planlösning mot vardagsrumsdelen. Den härliga balkongen ligger i soligt söderläge.

Ett stenkast bort finner ni fina badstränder, småbåtshamnar samt vacker strandpromenad. Matinköpen blir enkla med Hemköp i samma hus! Med tunnelbanan når du butiker och restauranger i Vällingby City på 5 min och på en dryg halvtimme är du vid Stockholms Central.

Bilder

Planritningar

Planritning Fyrspann

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÈHALL:
Välkomnande och rymlig hall. Bra förvaring i form av en klädavhägningsplats, två garderober och ett städskåp. Den generösa takhöjden och det genomgående parkettgolvet ger en härlig känsla vid första insteget.

VARDAGSRUM:
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskaps yta. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Parkettgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här är det utgång till den stora, möblerbara balkongen med fantastisk sjöutsikt.

KÖK:
Modernt och välplanerat kök med bra arbetsytor. Grå skåpinredning, vitt stänkskydd av högtryckslaminat samt arbetsbänk gör köket stilfullt. Stor rostfri diskho. Spishäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin och spiskåpa kompletterat till en full maskinell utrustning av märket Electrolux. Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM:
Från vardagsrummet är ingången till sovrummet som har förvaring i form av två garderober. Även här är det för lägenheten genomgående fint parkettgolv och härlig tapet.

DUSCHRUM:
Stort modernt duschrum med vitt kakel och mörkgrå klinker på golv. Wc, dusch, snygg kommod, spegelskåp med belysning och handdukstork. Här finns även kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Antal rum
2 rum
Boarea
37.5 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
8 av 17, hiss finns
Avgift
SEK 2,449 inkl värme, vatten och förråd
Driftskostnad
SEK 3,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.72592 %
Andel av årsavgiften
0.72592 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3 glas
Förening
Namn
Brf Mälarutsikten
Om föreningen
Brf Mälarutsikten består av ett höghus med 127 lägenheter och en lokal (Hemköp) på entréplan. Huset har totalt 18 våningar. I källarplan kommer det finnas cykel och barnvagnsförråd samt lägenhetsförråd. Huset är anslutet till fiber. Medlemmarna tecknar själva avtal för de tjänster som önskas. Föreningen kommer äga en del av ett parkeringshus intill T-banestationen. I parkeringshuset kommer föreningen disponera 59 p-platser till de boende i Brf Mälarutsikten. Kostnaden är 750 kr/månad. Fastigheten ligger med ett suveränt läge mellan Mälaren och Hässelby strands tunnelbana. Rådrum sköter den ekonomiska förvaltningen.

Karta

Hässelby Strand Hässelby

Fyrspannsgatan 172, 8 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg