KarriärOm oss
190
MED843897CF7B3845C0AA8DCCA8503C3A8C

Ett enplanshus om hela 195 kvm (!) i natursköna Frillesås, ett stenkast från havet! Frillesås, Frillesås

Kommande®

Frillesås, FrillesåsFakta om bostaden

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

195 kvm

TOMTAREA

1 037 kvm

Ett enplanshus om hela 195 kvm (!) i natursköna Frillesås, ett stenkast från havet!

Inom en nära framtid planeras det att komma ut en smakfull enplansvilla från 2001 i populära Frillesås till försäljning. Detta hem inhyser en totalyta på 195 kvm + 24 kvm fördelade över 6 rum och kök (varav 4 sovrum), stort vardagsrum om ca. 49 kvm och närmare 3 m i takhöjd, 2 badrum, en gästtoalett samt garage/förråd. Denna bostad är genomgående stilren med golvvärme i samtliga rum och gedigna materialval så som parkettgolv, klinkergolv samt massiva innerdörrar och stenbänkskiva i kök. Smarta förvaringslösningar och väldisponerade kvadratmetrar genomsyrar även huset. Huset har renoverats löpande genom åren och under senare tid kan nämnas att uppvärmningen bytts ut till luft/vatten-värmepump ”IVT Air-X 409” från 2022 vilket minskat driftkostnaderna drastiskt.
I anslutning till huset ligger en väl tilltagen tillika insynsskyddad altan med sol från förmiddag till solnedgång. Här får ni plats med så väl långbord som loungegrupp. Här njuter ni av solen med familjen eller i glada vänners lag oavsett aktivitet. Lägg därtill att nu har ett spanad i ena hörnet på altanen och denna utvändiga sällskapsyta är komplett.
Vidare har ni en carport el-billaddare (typ II) med anslutande stenlagd uppfart, isolerad gäststuga där såväl ungdomen som gästerna kan husera, eller varför inte inreda till ett kontor. Eftersom gäststugan är komplett utrustad med så väl wc, dusch och pentry så har säljare. hyrt ut denna gäststuga och haft en månatlig inkomst på 5000kr/mån. Perfekt om man önskar minska på boendekostnaderna. Till trädgårdsmaskinerna har ni ett utvändigt förråd.
Avslutningsvis så är tomten som huset är belägen på plan, vilket möjliggör plantering av blomster eller odling av grödor för er med gröna fingrar. För er med barn eller hund så får de utmärkta möjligheter till lek och spel. Trädgården är dessutom utrustad med en robotgräsklippare vilket gör denna tomt än mer lättskött än vad den redan är.

Området som omgärdar huset präglas framförallt av naturen, där närheten till havet och badmöjligheter bara ett par minuters gångväg från huset är det som uppskattas mest av de boende i närområdet under sommarhalvåret. De natursköna omgivningarna erbjuder också många vackra promenadstråk längs med kustremsan eller i skog och mark.
Från bostaden har ni även direkt närhet till skolor för barn i alla åldrar. I Frillesås centrum har ni matbutik, pizzeria och annan närservice att tillgå.
Från Frillesås är det dessutom enkelt att pendla kollektivt, vare sig det gäller arbete, nöje eller andra aktiviteter. Från Åsa går även tåg som tar er både söderut och norrut ut mot Kungsbacka.
Lite längre bort i Frillesås finner ni ett nytt Nordic Wellness och en padelhall för den motionssugne.

Kort och gott finner ni en stor enplansvilla som inte lämnar mycket i övrigt att önska. Låter detta som något som skulle kunna passa dig? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

Bilder

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg