190
MED2E9FB2E277224FCDA7CB2A0FAEF4E130

Fogdevreten 4 Karolinska, Solna

Kommande®

Karolinska, Solna

Fogdevreten 4Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

34 kvm

LÄGENHETSNUMMER

04106

MÅNADSAVGIFT

2 150 kr

Välkommen till denna mysiga etta på Fogdevreten 4, nära till allt! Här finner du en välplanerad bostad med många inredningsalternativ. Vardagsrummet har vitmålade väggar och är väl tilltaget med plats för soffa, matplats och säng. Ett stambyte är planerat under kommande året.

Här bor du i en Brf med mycket god ekonomi. Föreningen har sålt av mark till Nordr (tidigare Veidekke) för 212 mkr! Föreningen har även ett gym samt en tvättstuga.

På Fogdevreten bor du i ett attraktivt läge mellan Vasastan och Solna. En kort promenad bort finns Vasastans stora utbud av restauranger, caféer och butiker. För den som gillar att vara i naturen finns Hagaparken ett stenkast bort. Här ges möjligheten till långa promenader, utomhusaktiviteter och bad. Här finns även den populära restaurangen Stallmästargården för den som önskar åtnjuta en middag eller kaffe med utsikt över Brunnsviken.

Området har goda bussförbindelser som på några minuter tar er in till S:t Eriksplan där ni finner allt från tunnelbana, flertalet busslinjer och pendeltåg vid Odenplan. Flygbussen går smidigt ifrån Thorax-aulan. Ca år 2025 kommer den nya gula tunnelbanelinjen ha en tunnelbaneuppgång ca 600 m från bostaden.

Kontakta ansvarig mäklare Aria Karadaghi för mer information: 070-750 31 78

Bilder

Föreningens gård med grillplats och utemöbler

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

34 kvm

LÄGENHETSNUMMER

04106

MÅNADSAVGIFT

2 150 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Om området

Att bo runt Karolinska området är en unik möjlighet att uppleva det bästa av Stockholms mångfald och puls samt få vara med på en resa när stadan växer ihop med Solna kommun. Med närheten till det nya Torsplan, Vasastan och Kungsholmen blir boendet en portal till en rik stadsupplevelse. Det nya Torsplan, ett spännande och växande område, erbjuder invånarna ett blomstrande utbud av butiker, restauranger och nöjesliv. Här möts det moderna och det traditionella i en pulserande mix. Från trendiga kaféer till innovativa butiker blir Torsplan ett centrum för kreativitet och social interaktion. Vasastan, med sin karaktäristiska charm och historiska atmosfär, blir en utvidgning av ditt närområde. Trendiga restauranger, pittoreska kaféer och unika butiker skapar en kulturrik omgivning att utforska. Promenader längs de trädkantade gatorna blir en resa genom tid och historia.
Kommunikationerna runt Karolinska området är enkla och effektiva. Tunnelbanestationen S:t Eriksplan och det omfattande nätverket av bussar ger smidiga förbindelser till stadens centrum och andra delar av Stockholm. Pendla till jobbet, utforska staden eller res till närliggande områden – allt blir möjligt med dessa utmärkta transportalternativ.
Restaurangscenen runt Karolinska området är mångsidig och spännande. Från internationella smaker till lokala favoriter, här finns något för varje smak och önskan. Caféerna inbjuder till avslappnade stunder och möjligheter till socialt umgänge.

KOMMUNIKATION

Karolinska området och området runt Torsplan utmärks av enastående kommunikationer, vilket gör det till ett idealiskt val för dem som söker smidig och effektiv transport. Pendeltåget är en kärnkomponent, som tar dig snabbt och bekvämt från Odenplan till Stockholm City och andra delar av staden på bara några minuter. Dessutom ger tunnelbanans gröna linje och flera busslinjer ytterligare flexibilitet, och du når lätt närliggande områden som Vasastan, Kungsholmen och andra centrala delar av Stockholm.
Torsplan fungerar som en knutpunkt för kollektivtrafik, med närhet till tunnelbana, bussar och pendeltåg. Tunnelbanans gröna linje passerar genom området, vilket ger direktåtkomst till olika delar av staden. Bussar som trafikerar området kopplar samman Torsplan med olika stadsdelar och platser runt omkring. Detta skapar en bekväm och effektiv möjlighet att röra sig i och runt Stockholm.
För den som föredrar cykeln finns det också cykelvägar som underlättar pendlingen och ger en miljövänlig transportalternativ. Karolinska området och Torsplan har medvetet skapats med fokus på tillgänglighet och närhet till kollektivtrafik, vilket gör det till ett bekvämt och strategiskt val för dem som vill ha smidiga resor och snabb tillgång till hela staden.

NÄRSERVICE

Med närhet till Torsplan så bjuder boendet vid Karolinska området på en gastronomisk resa med trendiga restauranger som serverar smaker från världen, kaféer som lockar med doften av nyrostat kaffe och en innovativ galleria som samlar en eklektisk mix av butiker. Här möts du av kulinariska äventyr och unika shoppingupplevelser. Gallerian pulserar med energi och erbjuder ett varierat utbud, medan de omkringliggande restaurangerna och caféerna skapar en smakfull atmosfär som gör Torsplan till en plats för sociala möten och kulinariska upplevelser.

PARKERING

För de som är folkbokförda i Solna Stad och önskar söka tillstånd för boendeparkering, kan detta göras genom att kontakta Kommunhuset på 08-734 21 00. Alternativt kan ansökan fyllas i på deras webbplats http://www.solna.se. Själva tillståndet är kostnadsfritt, och därefter kan man välja att lösa antingen en månadsbiljett för 400:- eller en 3-månadersbiljett för 1000:-.

Byggnad

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

F

ENERGIPRESTANDA

171 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

NAMN

Brf Tomteboda 1 i Solna

ANTAL LÄGENHETER

270

VARAV HYRESLÄGENHETER

11

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

EKONOMI

Föreningen har valt att ge avgiftsfria månader juli-december 2021.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 190 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

476 kr

INFORMATION AVGIFT

Bredband, vatten och värme ingår i månadsavgiften.

OM FÖRENINGEN

Brf Tomteboda 1 i Solna köpte fastigheten 2001 och består av totalt 270 st lägenheter varav ca 11 st hyresrätter. Föreningen är välskött och har investerat mycket i fastighetens underhåll.

Föreningen har gemensam bastu, gym samt gemensamhetslokal.

Brf Tomteboda 1 i Solna har ett suveränt lugnt läge men med endast ca 1 km till all puls och närservice i Vasastan. Utmärkta kommunikationer med flera tvärgående busslinjer med hållplats alldeles i närheten. Buss 3 går hela vägen via Kungsholmen, city och till Södersjukhuset, buss 67 till Solna C alt. Odenplan eller hela vägen ut till Djurgården!, buss 69 som går via Odenplan, Centralen till bl.a Nybroplan och buss 73 som går via Odenplan, Östra Station och vidare till Ropsten. I området finns Universitetssjukhuset Karolinska och forskningsområdet Karolinska Institutet. På kort avstånd nås vackra omgivningar vid Hagaparken, Hälsans Stig som leder runt hela Brunnsviken samt Ulriksdals slott med sin berömda slottspark och det populära Ulriksdals Värdshus.

TV OCH BREDBAND

Bredband via Ownit.

RENOVERINGAR

Planerat underhåll:
Stambyte Q1 2022.

Urval utförda renoveringar:
2003: Renovering av avloppsstammar och installation av fjärrvärme
2004: Renovering av bastuavdelning och installation av bredband
2006: Nytt sophanteringssystem
2008: Ombyggnad av föreningens gårdar
2009: Renovering av tvättstuga och entréer
2014: Stamspolning och filmning av stammar
2017: Byte till säkerhetsdörrar
2019: Byte av elmätare

Läs mer om utförda renoveringar i föreningens Årsredovisning.

ÖVRIGT

Föreningen har gemensamt elavtal, elförbrukningen mäts individuellt och föreningen fakturerar boende enligt förbrukningen.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2020
Kommande

Karta

Solna Karolinska

Fogdevreten 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg