190
MED908E52D7EAC94474A66107CB7BCAA8EF

Charmigt och välskött hus beläget bland vacker grönska med närhet till sjö!

Kommande®

FJÄRÅS

Fakta

Antal rum2 rok
Boarea65 kvm
Tomtarea1,972 kvm

Ansvarig mäklare

inom snar framtid väntar en chans att slå till på detta trivsamma hus, beläget bland natursköna omgivningar och vackra promenadstråk bland så väl skog och mark som intill sjön Lygnern.
Detta hus rymmer en totalyta om 65 + 18 väldisponerade kvadratmeter fördelade över 2 rok. Vidare passar detta hus paret, den mindre barnfamiljen eller er som önskar en stuga där ni kan vistas i avkopplande miljö under årets samtliga årstider. Dessutom har ni en gäststuga på tomten för så väl ungdomen, gästerna eller sakförvaring. Som pricken över i:et finner ni här en altan i sydväst om ca 30 kvm och en altan i nordost om ca 15 kvm. Detta gör att ni kan njuta av solen eller skuggan beroende på dagsform samtidigt som ni njuter av en svalkande drink eller eller en värmande kopp kaffe.

Området som omgärdar huset är lika naturskönt som det ger sken av. 5 min bort finner ni en oas med avskild badplats med brygga. Ca 3 km bort har ni Ramhultafallet som är en sevärdhet i sig, men som också erbjuder omkringliggande vandringsleder i naturreservatet. Runt huset har ni dessutom en svampskog enligt uppgift. Detta gör ni dock bäst i att behålla för er själva så, så att ni kan avnjuta skogens guld på egen hand eller med väl utvalda vänner. I övrigt har ni matbutik, skolor och restaurang med mera inom ca 7 km.

Här finner ni helt enkelt ett charmigt hus med närhet till lika vacker som idyllisk natur. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg