190
MED036D46D22CC54CE5A42E543EA17AD9F9

Stilrent och väl omhändertaget enplanshus med suterrängplan på Måberget i Fjärås

KlarlagtKommande®

Fjärås, Fjärås

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea130 kvm
Tomtarea737 kvm

Ansvarig mäklare

Kan en familjevilla på natursköna Måberget i Fjärås vara något? I så fall väntar en chans att slå till på en villa som sträcker sig över totalt 170 kvadratmeter fördelade över ett souterrängplan och ett entréplan, dessutom med garage för er med bil eller för er som är i behov av extra sakförvaring. Denna villa är varsamt renoverad i omgångar från utsidan till insidan med så väl ny dränering som renoverade badrum och kök. Här finner ni ett hem med stora sociala ytor i vardera planen för er som önskar bjuda över släkt och vänner, samtidigt som barnen har stora ytor att leka på med sina kamrater. Totalt har ni 3 sovrum, kök, groventré med tvättstuga, badrum och allrum i vardera planen samt rikligt med förvaringsmöjligheter. Utsidan erbjuder i sin tur en väl tilltagen balkong i österläge där ni kan avnjuta morgonkaffet, samt en lika väl tilltagen altan i västerläge där ni kan njuta av trevliga middagar eller sola er i kvällssolen. I övrigt har ni en välskött och lättskött trädgård som i och med dess plana markförhållanden gör det lika enkelt för barnen att springa av sig energin som för er med gröna fingrar att odla på.

Området som omgärdar huset är lika naturskönt som centralt placerat. För er som gillar att ta promenader i skog och mark finner ni goda möjligheter till detta i och omkring området. För er som önskar närhet till kommunikation har ni bara ett par hundra meter till busshållplatsen som smidigt tar er in till Kungsbacka eller vidare i södra delarna av kommunen. För barnen finner ni både lekplatser och grönområden samt närhet till skolor för barn i alla åldrar. I övrigt har ni både vårdcentral, matbutik och gym bland mycket annat i närheten.

Här finner ni ett hem att trivas i - varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

Om området

Fjärås är en mycket trivsam del av Kungsbacka kommun. Här finns närheten till sjön Lygnern med fina badplatser och nära även till havet om så önskas. Det unika Fjärås bräcka med naturum, härliga promenadvägar och Li gravfält.

I centrum har vi skolor och förskolor, livsmedelsbutik, bageri samt vårdcentral.

Fjärås Fritidscenter erbjuder simhall, gym, gruppträning och elljusspår.
Golfbanor i området är: Myra Golfklubb 4 km Forsgårdens Golfklubb 8 km Sjögärde Golfklubb 13 km.

Fjärås Bräckaskolan är en F-5-skola med ca 500 elever i skolverksamhet. Samarbete sker med fem förskolor och ett antal familjedaghem. På platsen där Fjärås Bräckaskolan ligger har det funnits skola sedan 1835. Det skolhus som är äldst används fortfarande och är mer än 110 år. Utsikten från skolan är en hänförande vy över ängar och hav.

Smedingeskolan från 1976 ligger i lugn miljö nära naturen intill Fjärås Fritidscenter. Här finns ungefär 370 elever i årskurs 6-9 fördelade på 16 basgrupper. Skolan är uppdelad i fyra arbetslag fördelade i 3 studiehallar med intilliggande salar.

Kungsrike är samlingsnamnet för bygdens sevärdheter där Fjärås Bräcka - Äskhults 1700-tals by - Tjolöholms slott bildar hörnstenarna. I Kungsrike ingår dessutom ett stort antal mindre besöksmål, mat- och övernattningsställen i en levande landsbyggd däremellan.

Till Kungsbacka Centrum är det bara 8 km varifrån tåg (25 minuter resväg) och bussar går till Göteborg.
Avstånd till Göteborg är 32 km.

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt
Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg