230
MEDA9FA4C0037E34F9C93F7E9BE06239ECF

Det är sant! Nu kan du flytta in i ett helt nybyggt hus i självaste Fjällnäs med magisk utsikt.Fjällnäsvägen 54 Fjällnäs, Tänndalen

watermark

Fjällnäs, Tänndalen

Fjällnäsvägen 54


PRIS (som utgångsbud)5 500 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Fritidshus

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

92 kvm

TOMTAREA

1 218 kvm

BYGGÅR

2022/2023

DRIFTSKOSTNAD

1 528 kr/månad

PRIS

5 500 000 kr som utgångsbud

Det är sant! Nu kan du flytta in i ett helt nybyggt hus i självaste Fjällnäs med magisk utsikt.

Det är sant! Nu kan du flytta in i ett helt nybyggt hus i självaste Fjällnäs.

Huset är på ca 92 kvm med tre sovrum och en stor och luftig storstuga med ryggåstak. Materialen som använts är noga utvalda för att ge en ljus och inbjudande känsla. Tanken med de ljusa och sobra färgerna är att naturen utanför de stora fönsterpartierna istället ska få stå i centrum genom alla årstider. Fjällnäs är lika vackert vinter som sommar, och inte att glömma är den färgsprakande hösten.

Huset är beläget fint på höjden, vilket ger en bedårande utsikt över sjön Malmagen och Rutfjället. Från tomten når du längdspår som löper på både sjön och över kalfjäll. Sommartid finns fina vandringsleder och fiskevatten i området. Fjällnäs erbjuder inte bara en fantastisk fjällmiljö, här kan du även njuta av god mat och dryck, eller varför inte ta en dag på spa? Fjällhotellet Fjällnäs och omtyckta Strandgården ligger endast en kort promenad bort.

Det stora fönsterpartiet i storstugan släpper in fantastiskt ljus och den helglasade altandörren gör det enkelt att servera middagarna ute i den vackra solnedgången. Storstugan har en öppen planlösning mellan allrum och köket, här finns plats för både matmöbel och mysig soffhörna framför braskaminen. Köket har en varmgrå kulört som passar otroligt bra till det ljusa trägolvet. Den grå kulören har även plockats upp i husets tre sovrum. Vidare finns ett rymligt badrum med bastu, tvättmaskin och torktumlare, en gästtoalett samt bra med förvaring genom två förråd. Den ljusa och sobra stilen är genomgående för hela huset; men det finns en twist. Gästtoaletten har en otroligt charmig tapet som bryter av husets eleganta stil. Det blir som en glad överraskning när dörren öppnas och det härliga mönstret som speglar djur och natur träder fram.

I anslutning till entrén finns ett praktiskt kallförråd med plats för bland annat skidor.

Som du säkert ser på bilderna så är husets alla detaljer är ännu inte helt färdigställda, inom kort kommer huset att vara komplett!

Missa inte den filmade mäklarpresentationen och ytterligare information som finns på mäklarens hemsida. Kontakta oss så får du ta del av alla dokument gällande bygget

Vi på HusmanHagberg tycker om att få massor av frågor och vi vill även visa detta fina hus. Så kontakta oss genom att skicka in en intresseanmälan via mäklarens hemsida (ej hemnet) så hittar vi en tid som passar eller så ringer du oss

Bilder

MEDA9FA4C0037E34F9C93F7E9BE06239ECF
MED8D1BAAC2BAA5415694E18EB81C89A1F1
MED4435B3AD991146E994C8B23E7E200CF1
MED9B1B9A7E0B38492D96A135B4D8CF3405
MEDD093499907B541E095CD45F83F289FE7

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Fritidshus

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

92 kvm

TOMTAREA

1 218 kvm

BYGGÅR

2022/2023

DRIFTSKOSTNAD

1 528 kr/månad

PRIS

5 500 000 kr som utgångsbud

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

säljarens information. Bygglovshandling

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Boaera ej kontrollmätt

HALL

Hall med plats för avhängning direkt till vänster. Här finns tre garderober med gott om plats för förvaring. Till höger om hallen finns ingångarna till teknikrum och gästtoalett. Rakt fram ligger korridoren som husets alla övriga rum ansluter till. Klinker på golv, vitlaserad väggpanel och vitlaserad takpanel.

TEKNIKRUM/FÖRRÅD

Teknikrum med plats för förvaring. Klinker på golv, slätmålade väggar och vitlaserad takpanel.

GÄSTTOALETT

Liten gästtoalett med kommod och spegelskåp. Klinker på golv, häftig tapet på vägg och vitlaserad takpanel med infällda spottar.

BADRUM

Stort badrum med bastu, tvättmaskin, torktumlare, dusch i egen vrå, spegelskåp, kommod och värmepanna. Klinker på golv, kakel på vägg och vitlaserad takpanel med infällda spottar.

KÖK/ALLRUM

Kök och allrum i öppen planlösning med ryggåstak. Stort fönsterparti på kortsidan med inbyggd helglasad dörr. Här ifrån har du en ostörd utsikt över sjön Malmagen och Rutfjället. Inom kort kommer även en braskamin att installeras. Kök i vinkel med vitvaror från Cylinda.
Ljus parkett på golv, vitlaserad väggpanel och vitlaserad takpanel.

SOVRUM

Sovrum med plats för dubbelsäng. Ljus parkett på golv, slätmålade väggar och vitlaserad takpanel.

SOVRUM

Sovrum med plats för två enkelsängar eller våningssängar. Ljus parkett på golv, slätmålade väggar och vitlaserad takpanel.

SOVRUM

Sovrum med plats för en enkelsäng eller våningssäng. Ljus parkett på golv, slätmålade väggar och vitlaserad takpanel.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD

Litet förråd/klädkammare. Ljus parkett på golv, slätmålade väggar och vitlaserad takpanel.

KALLFÖRRÅD

Kallförråd vid entrén. Här finns plats att förvara exempelvis skidor.

Om området

Längst upp i västra Härjedalen på gränsen mot Norge ligger vackra Fjällnäs 820 meter över havet och luften är nästintill kliniskt ren. Det vittnar all skägglav om på de små fjällbjörkarna. Byn är vackert belägen längs sjön Malmagen och här finns goda möjligheter till skidåkning, skoteråkning, vandring, cykling jakt och fiske i världsklass. Du har kommit till den svenska fjällturismens vagga. Redan 1882 kom de första turisterna hit och alltsedan dess har de kommit tillbaka. Fjällnäs är en utmärkt utgångspunkt för högalpin vandring. Med närheten till Norge kan du här vandra mellan två länder på en och samma dag. Från sjön Bolagen kan du fortsätta vandringen in i Norge för en bestigning av Storvigeln 1586 möh.

Några minuter från Fjällnäs Tänndalen inbäddad mellan böljande dalar och höga fjäll. Hit har fjällturister kommit sedan 1882 för att andas den friska luften och slappna av. Den första skidliften byggdes 1951 och sedan dess har allting gått i en ruskig fart. Tänndalen är belägen på 720 meter över havet som nyligen vunnit pris som Skandinaviens bästa skidort. Där konstaterades det att avsaknaden av klibbiga dansgolv och lyxiga butiker är total men övervinns istället av en fantastisk natur, underbara backar och vidsträckta längdspår.

Tänndalen erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter sommartid. Här kan man fjällvandra, jaga, rida, cykla mountainbike, fiska, plocka bär och svamp och göra härliga dagsutflykter och enkelt välja bland de 30 guldturer som är utmärkta runt omkring området.

I familjekära Tänndalsområdet finns ett 20-tal liftar och ett 50-tal nedfarter med olika svårighetsgrader. Här finns även många välpreparerade längdspår som ingår i Nordic Ski spårsystemet som är sammanlänkat mellan dalgångarna. I Tänndalen finns flera restauranger, café, matbutik och sportbutik. Till Funäsdalen är det 12 km där ett bredare utbud erbjuds

KOMMUNIKATION

Flyg

Röros flygplats 58 km
Svegs flygplats 160 km

Buss
Sök information på www.harjedalingen.se

NÄRSERVICE

Tänndalens Ski Lodge med boende, restaurang, bar, lounge och
relaxavdelning. Här finns även Hamra livs samt sportshop m.m.

Funäsdalen med all tänkbar service. Inom gångavstånd finner du restauranger, matvarubutiker, systembolag, naprapat, Byggnadsvårdsbutik, mäklare, tankstation samt skola och förskola.

ÖVRIGT

Fastigheten kommer att omtaxeras till 220, Småhusenhet, bebyggd vilket innebär att taxeringsår samt taxeringsvärde kommer att ändras

Ekonomi

EL

10 500 kr

VA

7 830 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

18 330 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

5 920 kr / år

KOMMENTAR

Huset har varit under uppförande och elanvändning avser 31/8-2022 till 31/1-2023

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

2022/2023

UPPVÄRMNING

Vattenburen golvvärme Frånluftsvärmepump, braskamin

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

ENERGIDEKLARATION

Behövs ej för denna bostadstyp

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Plåt

UTV. PLÅTARBETE

Lackerad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Malmagen 4:26

ÖVRIGT

Kamin Contura, viss målning samt några detaljer kommer att bli klart i maj/juni.

ÖVRIGA BYGGNADER

Ej färdigställt förråd (kommer ej att färdigställas)

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

592 000 kr

TAXERINGSKOD

210, Småhusenhet, tomtmark

Tomt

AREAL

1218 kvm

TOMTTYP

Naturtomt

UTEPLATS

Bygg din altan precis som du önskar. Här kan du njuta av solen större delen av dagen

PARKERING

Rymlig parkeringsplats i direkt anslutning till huset.

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Avtalsservitut Kraftledning Mm
Förmån: Officialservitut Väg, 2361-13/20.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 23-IM2-63/1247.1

Karta

Härjedalen Fjällnäs

Fjällnäsvägen 54

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg