230
MED3704AABDD62F45EB9D2596F392746BB0
Boka visning

Stort gavelradhus med optimalt läge!Finkvägen 11 Näsbypark - Norskogen, Täby

Näsbypark - Norskogen, Täby

Finkvägen 11


PRIS8 295 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

9 rok

BOAREA

168 kvm

BIAREA

5 kvm

TOMTAREA

485 kvm

BYGGÅR

1958

DRIFTSKOSTNAD

3 683 kr/månad

PRIS

8 295 000 kr

Stort gavelradhus med optimalt läge!

På gavel med en stor trädgård i bästa solläget ligger detta väl tilltagna radhus på 168 kvm. Insynsskyddat med plan gräsmatta och soliga uteplatser som rymmer såväl loungedel, solstolar och grillplats. Stenlagd uppfart med plats för två bilar.
Bostaden har tre allrum och matrum som går göra om till extra sovrum. Vackert vardagsrum med eldstad och utgång till trädgården och uteplatsen. Nyrenoverat kök (2021) och matplats invid fönster i två väderstreck. Hall, kök och det nyrenoverade, gigantiska duschrummet har golvvärme. Nya maskiner i tvättstugan. Två nya luftvärmepumpar har installerats i november 2022.
Övre plan rymmer fyra sovrum och ett allrum som är perfekt som tv-rum. Här finns också ett fint badrum med golvvärme som renoverades 2012. Genomgående fina materialval och ytskikt.
Området är minst sagt populärt med närhet till flertalet skolor och förskolor. Nuvarande ägare har bott här i tio år och trivts super i det lugna området och med en fin granngemenskap.
Näsby park har Roslagsbana och ett eget centrum. Norskogsbadet är populärt för barnfamiljer och i närheten finns också fina naturområden, lekparker samt tennisbana. Ner mot Värtan finns otroligt fina bad, nyöppnat gym, restaurang och småbåtshamn. En dröm för en familj!

Bilder

MED3704AABDD62F45EB9D2596F392746BB0
MED42B407A28E2E47C286BE1EE73BC4D976
MED5DAFF36601254804AA7936819B0024EB
MED14ADC58A51D548B59905AFA33E1DF09F
MED9677EE4D30AB4009A7BEA48C309CA9AE

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

9 rok

BOAREA

168 kvm

BIAREA

5 kvm

TOMTAREA

485 kvm

BYGGÅR

1958

DRIFTSKOSTNAD

3 683 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

9 rum varav 4-6 sovrum

AREAKÄLLA

Taxeringsinformation

HALL

Välkommen in i hallen med ljusgrått klinkergolv med värme och riktigt bra förvaring i skjutdörrsgarderober (vita/spegeldörr). Cool retrotapet på väggar i en grön kulör. I den inre hallen finns även förvaring i tre garderober samt ett förråd under trappen upp till övre plan.

ALLRUM

Här är ett allrum som är det ombyggda garaget. Kan nyttjas som gästrum, tonårsrum eller tv-rum. Rummet har ett fönster mot entrén, laminatgolv och vitmålad panel.

KÖK/MATRUM

Köket totalrenoverades 2021 och har bra med förvaring i släta, grå skåp och lådor. Skafferi, två stycken kombinerade kyl/frysskåp från Siemens som är integrerade, inbyggnads ugn och mikro. Här finns diskmaskin, spishäll och fläkt från Siemens. Stänkskydd i glas med grön bakgrundsfärg. Nytt laminatgolv med golvvärme och ljusmålade väggar. Intill köket har du separat matplats med gott om rum för ordentlig matgrupp. Ljus från två fönster i två väderstreck med utsikt mot framsidan.

DUSCHRUM

Gigantiskt duschrum som är nyrenoverat med golvvärme, stor dusch och bra förvaring. Grått klinker och vitt kakel på vägg. Dusch med regndusch och väggar i klarglas, wc, tvättställ med vit kommod, spegel, spotlights i tak och bra med förvaring i två stycken högsköp i vitt.

TVÄTTSTUGA

Intill duschrummet ligger tvättstugan med ny tvättmaskin från Cylinda samt torktumlare från Electrolux. Här finns varmvattenberedaren, ho i rostfritt och arbetsbänk i ek. Vitmålade väggar och betonggolv med trätrall. Spotlights i tak.

VARDAGSRUM

Vackert vardagsrum med ljus från två fönster samt glasad altandörr ut till trädgården i fint solläge. Mörkt trägolv i mosaikmönster, ljusa väggar och gott om plats för soffgrupp. En mysig, murad öppen spis att elda i och fönsterbrädor i sten.

MATRUM/SOVRUM

Rummet har öppnats upp mot vardagsrummet för en modern och social yta. Rummet går att dela av och nyttjas som ett sovrum för den som behöver. Idag är det ett matrum. Fönster med utsikt över baksidan och trädgården. Enhetligt golv med vardagsrummet och ljust målade väggar.

ÖVRE PLAN

Nås via den vitmålade trappen med ett lindat räcke i läder.

ALLRUM

Mysigt, mindre rum som nyttjas som tv-rum. Detta rum har delats av mot sovrum 4 och går att öppna upp för den som vill ha ett större allrum. Ljus från ett fönster, inbyggda hyllor, parkettgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 1-4

Sovrum 1 har fönster, vitmålade väggar och vitmålat trägolv.
Sovrum 2 har fönster, gråmålade väggar med blå fondvägg och vitmålade trägolv.
Sovrum 3 är det största sovrummet med stora fönsterpartier med utsikt över baksidan och bra med förvaring i inbyggda garderober. Tapetserade väggar i en gröngrå nyans och parkett på golv.
Sovrum 4 har ett fönster, parkettgolv och ljusmålade väggar.

BADRUM

Badrum renoverat 2012. Helkaklat med grått klinker (golvvärme) och vitt kakel på vägg. Spotlights i tak, fönster, wc, tvättställ med vit kommod och badkar.

Om området

Norskogen är ett uppvuxet villaområde med en blandning av villor, kedjehus och radhus. Närheten till Näsby Park centrum har gjort att området är mycket omtyckt. En av de stora fördelarna med detta område är att det ligger intill utomhuspoolen Norskogsbadet som har öppet sommartid. Här finns också tennisbana och fin lekplats.

KOMMUNIKATION

Bussar mot Danderyds Sjukhus går på Centralvägen som ligger i södra änden av Norskogen. Här går även bussar mot Täby C. Roslagsbanan har hållplats vid Näsby Park centrum, dit det är ca 300-800 m.

NÄRSERVICE

Näsby Park centrum är det närmsta köpcentrumet. Här hittar du det mesta av närservice, bl a mataffärer, banker, apotek, restauranger och ett flertal andra affärer. Närmsta skola är Norskolan åk 0-3 som ligger vid Centralvägen. Mellan- och högstadium hittar du vid Näsby Park centrum.

Ekonomi

EL

26 790 kr

VA

5 215 kr

RENHÅLLNING

2 790 kr

SOTNING

200 kr

FÖRSÄKRING

9 204 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

44 199 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

5

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

8 874 kr / år

KOMMENTAR

Uppvärmningskostnaderna baseras på siffror INNAN de två luftvärmepumparna installerades. I posten för el ingår uppvärmning samt hushållsel. Renhållning är för sophämtning varje vecka.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Gavelradhus

BYGGNADSÅR

1958

BYGGNADSÅR KOMMENTAR

Ombyggt 1978

UPPVÄRMNING

Två nya luft/luft värmepumpar (nov 2022), direktverkande el, ved

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-04-20

ENERGIKLASS

G

ENERGIPRESTANDA

125 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

225 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Platta på mark samt krypgrund

STOMME

Trä

FASAD

Träpanel

FÖNSTER

3-glas kopplade och 2+1 glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Sadeltak och papp

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Näsbypark 6:53

ÖVRIGA BYGGNADER

Garaget är ombyggt till ett allrum. På utsidan finns ett förråd med en krypgrund som går under det gamla garaget. Där finns plats för extra förvaring.

ÖVRIGT

Köket totalrenoverades 2021. Badrum nere renoverades 2020.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

5 101 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 231 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

Tomt

AREAL

485 kvm

TOMTTYP

Plan hörntomt

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

UTEPLATS

Stor, trädäckad uteplats under tak i soligt läge. Det finns också en stenlagd uteplats med sol hela dagen. På uteplatserna ryms såväl loungedel, matplats samt grill och solstolar.

PARKERING

Stenlagd uppfart med plats för två bilar.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Täby Näsbypark - Norskogen

Finkvägen 11

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg