190

Farsta, FARSTA

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,779 inkl värme, kabel TV samt bredband från Telia
Antal rum3 rok
Boarea80 kvm

Ansvarig mäklare

Stor, rymlig och välplanerad trea om 80 kvm på våning 2 i absolut nyskick! Perfekt beläget mot lugnt grönskande promenadstråk och den barnvänliga radhusidyllen precis intill. Smakfulla tillval såsom rostfria vitvaror i köket, som tillsammans med det fräscha helkaklade badrummet och nymålade vita väggar gör detta till en toppenfin trea. Här har du tillgång till flera gemensamma tvättstugor, varav två är belägna i samma port. Moderna byggnader med hög standard. Stabil förening med välskött ekonomi, ordentliga hissar, rymliga gemensamma ytor och externa källarförråd.

Social och tilltalande planlösning med öppna sällskapsytor. Stora fönster som ger en vid utsikt från vardagsrummet. Solig balkong i sydväst, ca 9 kvm stor. Balkongen är dessutom avskilt belägen samtidigt som ni erbjuds en trivsam utsikt, särskilt sommartid när grönskande träd och natur får förgylla tillvaron.

Här bor du på ca 5 minuters gångavstånd till Farsta centrums utbud om ca 150 butiker och restauranger, men också nära till Hökarängen med ytterligare bra serviceutbud. Ett bekvämt boende med busshållplats och prisvärda p-platser (ca 320 kr/mån) precis utanför huset. Lägg därtill förskolan mittemot huset, flertalet lekplatser och även en konstgräsplan, beläget intill huset framför. Lite längre bort finns även Farsta simhall, Farsta IP och ytterligare lekparker och rekreationsområden.

Kort sagt finns all tänkbar service inom räckhåll i ert nya trivsamma kvarter. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Farsta är en citynära stadsdel men samtidigt har den ett naturnära läge. Ågesta friluftsområde ligger mindre än 1 km bort. Här finns Ågesta Golfklubb med 18+9 håls golfbana, ridskola och även fina motionsspår som plogas vintertid för skidåkning.
Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger inom bekvämt gångavstånd och här finns både strandbad och klippbad, caféer som är öppna sommartid.
Vintertid plogas sjöarna för skridskoåkning.

Kommunikation

Farsta har mycket goda kommunikationer med både T-bana linje 18 och pendeltåg.
Farsta C är en knutpunkt för tvärgående busstrafik med bussar till bland annat Högdalen och Huddinge sjukhus.

Närservice

Farsta centrum är ett fullservicecentrum med bland annat apotek, vårdcentral och postombud. Vidare finns det massor av butiker för mat, mode och inredning. Mer information om centrumet finns på deras hemsida www.farstacentrum.se
Sickla handelsområde ligger endast 10 min bort med bil, så gör även Port 73 med flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och klädaffärer.

Parkering

I Farsta råder generellt fri datumparkering.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Värmlandsvägen

Lekplats

Utsikt från balkong

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg