MED06CD9AEC1F7F4888A1BAE32A2B501FCF

Perfekt disponerad etta med soldränkt uteplats!

Boka visning

Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Färgfabriksgatan 14

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,221 inklusive värme, kabel-tv, bredband och fast telefoni.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea32.5 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1212
Byggår2013
Driftskostnad492 kr/månad

Accepterat pris: SEK 1,850,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

28
September | Monday
Kl 18:15 - 18:45
Vänligen boka er för visning!

ACCEPTERAT PRIS!
Varmt välkommen till denna moderna & perfekt disponerade etta med soldränkt uteplats om ca 14 kvm i söderläge! Denna ljusa lägenhet i öppen planlösning erbjuder ett fullutrustat kök i tidlös tappning, ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättmaskin, en stor klädkammare samt en låg avgift! Här bor du i en välskött & populär HSB-förening i ett av Hisingens mest expansiva områden med närhet till både centrum, service och goda kommunikationer. Helt enkelt ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta rakt in! Låter detta som ditt nya hem? Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Om området

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Bilder

Välkommen till Färgfabriksgatan 14!

Ett modernt hem med schysta materialval!

Social planlösning där men verkligen har maximerat kvadratmeterna!

Fantastiskt fint ljusinsläpp!

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
32.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Färgfabriksgatan 14
Varmt välkommen till denna moderna & perfekt disponerade etta med soldränkt uteplats om ca 14 kvm i söderläge! Denna ljusa lägenhet i öppen planlösning erbjuder ett fullutrustat kök i tidlös tappning, ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättmaskin, en stor klädkammare samt en låg avgift! Här bor du i en välskött & populär HSB-förening i ett av Hisingens mest expansiva områden med närhet till både centrum, service och goda kommunikationer. Helt enkelt ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta rakt in! Låter detta som ditt nya hem? Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Bostadens välplanerade 32,5 kvm disponeras enligt följande:
Hall
Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor direkt till vänster. Åt höger finner vi lägenhetens stora klädkammare som rymmer det mesta! Väggarna går i ljusa färger och golvet pryds av en snygg ekparkett som är genomgående i hela bostaden.
Kök
Fortsätter vi rakt från hallen finner vi det moderna fullutrustade köket. Köket är tidlöst med vita skåpluckor med rostfria beslag. Ovanför arbetsbänken sitter ett vitt kakel. Den vita köksutrustningen består av vitvaror från Electrolux; kyl/frys, ugn, spishäll med tillhörande fläkt, mikrovågsugn och självklart en diskmaskin för att underlätta i vardagen. Vid fönstret finns det plats för ett matbord.
Allrum
I direkt anslutning till köket har vi allrummet. Från de stora fönsterpartierna får bostaden ett härligt ljusinsläpp och tackvare de sociala öppna ytorna blir rummet enkelt att möblera. Här finns det gott om plats för en soffa med tillhörande möblemang och en naturligt avskild sovalkov där det ryms en större enkelsäng. Härifrån når vi bostadens fantastiska uteplats som är belägen i ett soligt söderläge mot den lugna och trevliga innergården. En perfekt plats att umgås med nära och kära under sommarhalvåret!
Badrum
Åt vänster från hallen når vi lägenhetens helkaklade badrum. Härinne finner vi en WC, dusch med glasvägg, handfat med kommod och tillhörande spegelskåp, handdukstork, golvvärme och en tvättmaskin. Det finns även extra förvaring i skåpet ovanför tvättmaskinen.
Uteplats
ca 14 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 8, hiss finns
Pris
SEK 1,850,000 accepterat pris
Avgift
SEK 2,221 inklusive värme, kabel-tv, bredband och fast telefoni.
Driftskostnad
SEK 5,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
VA
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Schablonberäkning
Andel i föreningen
0.620003 %
Andel av årsavgiften
0.72175 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Verona i Göteborg
Om föreningen
BRF HSB Verona i Göteborg är en äkta bostadsrättsförening belägen på centrala Hisingen i Göteborg och som sedan 2013 äger och förvaltar fastigheten Kvillebäcken 13:7. Föreningens fastighet finns på adresserna Färgfabriksgatan 14-16, Gamla Tuvevägen 16-18 samt Rundbäcksgatan 11.
I byggnaderna finns 82 lägenheter, 42 garageplatser för bil samt 5 MC-platser och 1 gästlägenhet.
Föreningen har en trivsam och grön innergård med gemensam grillplats
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
82
Tv och bredband
Telia triple play
Parkering
Garage;
Bil 42 st platser Avgift 1000 kr/mån, separat kö
MC 5 st platser
Renoveringar
Föreningen följer underhållsplanen och avsätter medel för kommande behov. Underhåll utföres vid behov enligt antagen underhållsplan. Inga större åtgärder är planerade. Inga höjningar är planerade.
Ekonomi
Inga avgiftshöjningar planerade.
// Från föreningens hemsida 2020-07-06
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Övrigt
Gästlägenhet 4 bäddar. 250 kr per natt inklusive parkering. Belägen på första våningen in mot gården vid Rundbäcksgatan 11. En garageplats ingår i avgiften. Bokas elektroniskt via info tavlan.

Förråd uppdelat med trådgaller i källaren.

Karta

Centrala Hisingen Kvillebäcken Göteborg

Färgfabriksgatan 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg