510
MED3DA75099D9F24D7B9C6C81EA2935517A

Såld!

Svedmyra, Enskede

Enskedevägen 170

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,678 Inkl. Uppvärmning, kallvatten, separat förråd, +220:- för Telia Triple Play med bredband, TV och telefoni.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea65 kvm
Lägenhetsnummer0310-07-01-71001
Byggår2018
Driftskostnad367 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 3,650,000

Ansvarig mäklare

Välkommen in till denna optimalt planerade 2:a med uteplats!
Lägenheten färdigställdes 2018 och håller en mycket god standard. Smakfulla färgval, extra takhöjd och rymliga sällskapsytor utmärker sig för denna bostad.

Här finns ett komplett utrustat kök, matplats för 4-10 personer. Öppen planlösning till det lättmöblerade vardagsrummet och i anslutning till uteplatsen.
Rofyllt sovrum med gott om förvaring i garderobsvägg och praktiskt Elfa-system installerat. Måttanpassade garderober i hallen och ytterligare förvaring i förråd på samma plan om ca 4-5 kvm. Helkaklat och stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten är en del av föreningen Enskedetorget och ligger strategiskt placerat bland Svedmyras 50-talsbebyggelse och mysiga villakvarter precis intill. Kort gångavstånd till både T-bana, buss, flera restauranger och stor livsmedelsaffär, (ICA BEA). Intill ligger även Majroskogen med fina löparspår och det finns också ett utegym att nyttja några hundra meter bort.

Välkommen på visning, anmäl dig på mäklarens hemsida för att boka tid! Tänk på att vara max två personer i ditt sällskap, kom inte om du är sjuk.
Meddela mäklaren om du får förhinder innan din bokade visning!

Om området

Svedmyra är ett mysigt och lugnt område med mycket grönska i närheten. Ett område som är blandat med både villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Svedmyra är ett populärt område med goda kommunikationer och närhet till naturen, med bland annat Majrosskogen och Svedmyraskogens grönområden. Stadsdelen gränsar till Tallkrogen, Stureby och Gamla Enskede. Under de senaste åren har området vuxit enormt, och blir mer populärt för varje år som går då.

Kommunikation

Nära T-bana med endast ca 15 minuter till T-centralen och 7 minuter till Gullmarsplan. Flertal bussar i området, buss 161 trafikerar sträckan Bagarmossen, Svedmyra, Älvsjö station och Gröndal. Det finns även nattbuss. Med bil tar man sig enkelt ut på Örbyleden, Huddingevägen och Nynäsvägen.

Närservice

Vid Svedmyraplan ligger den mycket populära ICA-butiken BEA med mycket stort utbud i två plan, här kan du hitta i stort sett allt du behöver. Intill ICA på torget hittar du en pizzeria samt en liten torghandel. Intill rondellen vid Oppundavägen och Postiljonvägen finns pizzerior och ett superbra Sushiställe. Gångavstånd eller cykelavstånd till både ridhus och fotbollsplan i Enskede.

Parkering

Fri parkering i området på tillämpliga omkringliggande gator, förutom under servicedagar.

Övrigt

I området finns ett antal skolor, med undervisning från förskola till årskurs 9, exempelvis Tallkrogens skola, Engelska skolan och Enskede skola. Via Örbyleden kan man även snabbt ta sig till ströv- och motionsområden vid både Magelungen, Ågesta och Nackareservatet. Det är även gångavstånd till familjevänliga Margaretaparken samt nära till Tele2 Arena, Globenområdet och Södermalm med tunnelbana eller cykel. Finns också garage i huset!

Bilder

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Kliv in i den rymliga hallen med plats att hänga av jackor och ställa skorna direkt inför. Vidare in finns måttanpassade, stora och ljusa garderober med möjlighet för ytterligare förvaring. På samma plan även ett förråd om ca 4-5 kvm.

Bostaden utmärker sig med extra tak höjd och smakfulla färgval. I hallen en fin grön/grå färg, som följer vidare in till vardagsrum och kök.

Fräscht och ljust kök i öppenplanlösning till vardagsrummet. Gott om plats för matbord, om önskas går det med enkelhet att duka upp åt 10-12 personer. Köket är komplett utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt, mikro samt kyl och frys. Generösa arbets- och förvaringsutrymmen i rejäla skåp och skafferier. Vita kakelplattor ovan arbetsbänken, matchande färg på skåpsluckor och svarta handtag.

Lättmöblerat och stort vardagsrum med goda ljusinsläpp ifrån tre väderstreck. Plats för soffgrupp och tv-möblemang. I anslutning ligger den egna uteplatsen med platsbyggd sittdel.

Sovrum med plats för dubbelsäng och diverse möblemang. Stor och rymlig garderob med ett praktiskt Elfa-system installerat. Stort fönster med goda ljusinsläpp och en rofylld mörkblå färg på väggarna.

Helkaklat badrum med stor dusch, wc, handfat, spegelskåp, handuksvärmare samt tvättmaskin och torktumlare. Finns dessutom gott om förvaring i form av flertal badrumsskåp och lådor.

Sammantaget en smakfull tvåa, bara att flytta in i! Nära tunnelbanan, ICA, grönskande parker och mysiga restauranger!
Antal rum
2 rum
Boarea
65 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 3,678 Inkl. Uppvärmning, kallvatten, separat förråd, +220:- för Telia Triple Play med bredband, TV och telefoni.
Information avgift
Ingen justering planerad, avstämt 2021-06-02.
Driftskostnad
SEK 4,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
VA
SEK 600
Försäkring
SEK 1,800
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Enligt schablon.
Andel i föreningen
0.52 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 3/17/2019
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
89 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF Enskedetorget
Om föreningen
BRF Enskedetorget består av tre kvarter - Torget, Höjden och Allén. Det är en förening bestående av 8 bostadshus och totalt 166 lägenheter. Alla 166 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Husen har 4-5 våningar samt källare och garage. Det finns en hiss i varje hus. Föreningen har också en lokal för uthyrning i gatuplan.

I föreningen finns tillgång till både cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd.
Lägenhetsförråd i respektive hus källare/bottenplan.
Mellan hus nr 6 och 7 slänger man soporna i en sopkassun (sk. djupbehållarsystem).
Postboxar är placerade i trapphusentréerna.
Förråd för rullstolar, cyklar och barnvagnar i entréplan.

Föreningen är stabil och äger dessutom marken vilket bådar för en långsiktig trygghet. Stora belopp har hunnit amorterats sedan start.
I dagsläget finns inga planerade större renoveringar eller förändringar utav avgiften.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
166
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Kabel för bredband med telefoni och TV.
Avtal tecknas med Telia. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. (Telia Triple Play).
Parkering
Det finns 115 garageplatser varav 3 med laddstolpe, båda kostar 1200:-/mån och 5 parkeringsplatser för 600:-/mån. Det finns 4 motorcykelplatser, 350:-/mån.
Separat kö.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja.
Äger föreningen marken
Ja.

Karta

Svedmyra Enskede

Enskedevägen 170

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg