MEDAA689BA6F9234416BE8441775A54789C

Jakobsberg, JÄRFÄLLA

Engelbrektsvägen 41B

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,594 inkl. värme och kallvatten (sep. debitering tappvarmvatten) IT-paket 210kr/mån tillkommer
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea44.5 kvm
Lägenhetsnummer75
Byggår2017
Driftskostnad342 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,745,000

Välkommen till denna ny producerade samt välplanerade 2 rok med mysig uteplats. Öppna och sociala ytor för umgänge samt stilrena materialval. Tilltalat kök från Vedum, genomgående parkettgolv, modernt badrum med kombimaskin samt ett välbeläget sovrum i bostaden.
Promenadavstånd till Jakobsbergs pendeltågsstation, där du kan ta dig till Sthlm C på ca 15 min. Förråd finns till bostaden.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Bilder

jag börjar där andra nöjer sig

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer. Fastigheten har återvinning av värmen i frånluften, individuell mätning av tappvarmvatten och energieffektiva installationslösningar - ett hållbart hus med yteffektiva bostäder helt enkelt. Tillvalskostnaderna behöver inte vara särskilt stora då grundvalen är av god standard såsom integrerat och rostfritt i köket. Ta chansen och bosätt dig med gångavstånd till pendeltåg, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker, gym samt järvafältet och dess natur. Förråd ingår till bostaden vilket är unikt för att vara nyproducerad bostad som oftast har förrådet placerat inuti lägenheten.

TV & Internet
Internet: IT-tillägg om ca 210 kr/mån debiteras på månadsavgiften och omfattar bredband via fiber, TV och IP-telefoni från ComHem.

Övrigt:
-Ekparkett mattlackad 3-stav 15 mm
-Släta vita innerdörrar från Dooria
-Fönsterbänkar i mörk natursten
-Målade väggar i vitt
-Garderober från Vedum, lucka Maja vit.
-Badrumsinredning Vedum
-Köksnickerier Vedum
-Vitvaror Electrolu
Antal rum
2 rum
Boarea
44.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 1,745,000
Avgift
SEK 2,594 inkl. värme och kallvatten (sep. debitering tappvarmvatten) IT-paket 210kr/mån tillkommer
Driftskostnad
SEK 4,100 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,600
VA
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.99854 %
Andel av årsavgiften
0.96151 %
Byggnad
Byggnadstyp
8-våningshus med hiss
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-system
Energideklaration
Utförd 7/22/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
19 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
85 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas fönster
Förening
Namn
Engelbrektshöjden
Om föreningen
HSB Brf Engelbrektshöjden i Jakobsberg har byggt klimatsmarta bostäder som smälter in i miljön och ger dig ett yteffektivt boende nära all tänkbar service och kommunikationer. Totalt kommer 109 lägenheter fördelat på två stycken femvåningshus och ett niovåningshus byggas. På föreningens innergård planeras för boulebana, lekplatser, cykelställ och sällskapsytor.

Den nya bebyggelsen smälter väl in i områdets 1950-tals miljö och erbjuder förträdgårdsmark samt ett grönt och öppet bostadskvarter. Inom ett par minuters promenad kommer du till Jakobsbergs C och pendeltågsstation med goda kommunikationer in till Sthlm C. Du erbjuds ett aktivt friluftsliv på Järvafältet, stort shoppingutbud i Barkarbystadens handelsplats samt badplatser längs med Mälaren.

Förråd:
Tillhör varje bostad och är belägen i källarplan.

Gemensamma utrymmen:
Styrelserum med pentry finns. I markplan finns cykelställ, lägenhetsförråd, barnvagnsförråd.

Uppvärmning och ventilation:
FTX- system där värmen återvinns. Dvs.förvärmd, frisk tilluft i sovrum och vardagsrum samt förbrukad frånluft som sugs ut ur våtrum och köksfläkt.

Kall och varmvatten:
Kallvatten ingår i avgiften medens varmvatten separat debiteras.

Hushållsel:
Köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet.

Tvåårsbesiktning sker två år efter tillträdet av en opartisk besiktningsman.
HSB Norra Stor Sthlm är administrativ samt ekonomisk förvaltare.

Med reservation för ändringar.
Antal lägenheter
109
Tv och bredband
ComHem: 210kr/månad obligatorisk avgift avseende grundutbud av tv/telefoni/bredband. Samtalskostnader i telefonin debiteras separat. Du kan inte välja bort detta paket utan det är tvingande för alla. (Grundutbud är det enda som föreningen hittills har specificerat så mer information än så har vi inte)
Parkering
Det kommer att finnas 47st p-platser för ca 400kr/mån. 21st carportplatser för ca 500kr/mån. Separat kö.

Karta

Jakobsberg JÄRFÄLLA

Engelbrektsvägen 41B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg