190

Ekerö - Träkvista, Ekerö

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea79 kvm
Tomtarea908 kvm

Ansvarig mäklare

SOLIGT SÖDERLÄGE- NÄRHET TILL MÄLAREN - CENTRALT HUS I TRÄKVISTA - PLAN TRÄDGÅRDSTOMT

Om området

Träkvista är ett lugnt och inbott område med närhet till såväl vacker natur som Mälaren och närservice. Aldrig långt till Mälaren med Södrans trevliga badplats och båthamn. Längs med Mälarens strandlinje är det fin promenadväg ända fram till Ekerö kyrka. Ett mycket centralt och efterfrågat läge inom Ekerö tätort.

Följer man Jungfrusundsvägen kommer man till ett stort naturområde, Jungfrusundsåsen med fina motionsspår (3, 4, 5 och 10 km delvis med el-ljusbelysning), vandringsleder, ridvägar och strövområden. Vintertid är det fina skidspår i motionsspåren.

Närmaste skola är Sanduddens skola åk 0-5 eller Träkvista skolan åk 0-9. I områdets närhet finns ett flertal förskolor. På Ekerö finns även privata alternativ samt Montessori förskola och skola i Närlunda.

Kommunikation

Busshållplats finns bla vid Sandudden eller vid Träkvista torg. Beräknad restid till Brommaplan ca 20 minuter. Vid Brommaplan finns T-bana (grön linje) samt olika anslutningsbussar.
Ca 3 km till färjeförbindelse mellan Ekerö (Jungfrusund) och Slagsta (i Botkyrka kommun) som gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an.

Närservice

Närservice

- Träkvista Torg med matvaruaffär, färgaffär, presentbutik, frisör, restaurang och pizzeria (ca 5 minuters promenad).
- Lidl efter Ekerövägen / Älvnäsvägen.
Vid Ekerö Centrum finns Ica Supermarket, apotek, bibliotek, systembolag och ett flertal butiker. I anslutning till Ekerö Centrum finns även vårdcentral och läkarmottagning.


Ekerö har mycket att erbjuda. Förutom Mälaren, som alltid är närvarande så finns bla: Tre omtyckta golfbanor, Mälarö GK vid Skytteholm, Troxhammar GK & Drottningholm GK.
Vid Jungfrusund Marina finns en större båtklubb och en trevlig restaurang. Trevligt café med minigolfbana i anslutning till färjelägret.
Många trevliga utflyktsmål och kulturminnesvärda platser.

Parkering

Garage och infart

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg