190

Duvnäs Utskog, Nacka

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea100 kvm
Tomtarea118 kvm

Ansvarig mäklare

FRIKÖPT radhus i tre plan (100+50 kvm) i populära Duvnäs Utskog, Skuru.

Huset disponeras enligt följande: Entréplan med hall och gäst-wc, kök med matplats vid fönster, ljust rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord och med utgång till uteplats på baksidan. Övre plan erbjuder tre sovrum, badrum och klädkammare. I källarplanet finns ett stort allrum, tvättstuga och ett praktiskt förråd.

Huset har två fina uteplatser och området bjuder på fina gemensamma lekytor i härlig natur runt huslängorna.

Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften). Tillgång till garageplats i samfällighetens garagelänga.

Duvnäs Utskog är ett lugnt och barnvänligt område med centralt läge i Nacka. Här bor du nära naturen och havet och har samtidigt behändigt pendlingsavstånd till city, med busshållplats bara ett stenkast bort. Nybyggd förskola i området och lågstadieskola på kort gångavstånd.

Huset kommer att visas när säljaren hittat nytt boende. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag, så blir du inbjuden när det är dags för visning!

Bilderna visar:
- En av områdets populära lekplatser "Cirkuslekplatsen"
- Skurus egen lilla sandstrand vid Bastusjön
- Utsikt över Nyckelviken och Stockholms inlopp från klipporna ett stenkast från området
- Flygfoto över Knut Stangenbergs väg

Om området

Duvnäs Utskog är ett barnvänligt och lugnt område i Skuru, med närhet till det mesta. Här har du naturen inpå knuten. Naturreservatet Nyckelviken lockar med underbar natur, fina promenad- och joggingvägar, stall där barnen får träffa djuren och café i den gamla fina mangårdsbyggnaden. Närheten till Skurusundet och Saltsjön ger härlig havsmiljö och möjlighet till båtliv. Skurus egen lilla sjö, Bastusjön, erbjuder bad sommartid och skridskoåkning vintertid. I området finns fina lekplatser, fotbollsplan, tennisbana och även pulkabackar vintertid.

Förskola och skola på nära gångavstånd; nybyggda Utskogens förskola i östra änden av Rudsjövägen och Borgvallaskolan (F-3) ett stenkast bort via bilfria gång- och cykelstigar. Därifrån går barnen ofta vidare till närbelägna Ektorps skola (F-6), Skuru skola (F-9) eller Internationella Engelska Skolan (4-9) i Nacka Strand (bra busskommunikationer).

Kommunikation

Goda pendlingsmöjligheter med bra busskommunikationer och cykelvägar. Motorvägsbuss 449 som tar dig till/från Medborgarplatsen på ca 20-30 minuter i rusningstrafik. Buss 409 tar ca 15 minuter till Nacka Forum och drygt 30 minuter till Slussen. Fina cykelvägar till och från stan. Från Nacka strand, som nås med buss eller cykel, går båt till bland annat Nybroviken.

Närservice

I närbelägna Ektorp finns bland annat restauranger, bageri (Gateau), apotek och närbutiker, gym och träningscentra samt skolor och sjukhus. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Flygfoto Knut Stangenbergs väg

Skurus egen lilla sandstrand

Utsikt från klipporna en bit bort i området

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg