190
MEDB99D3AAA2D6D4541AF57035AD9C036CE

Stilsäkert boende i nyskick med stor balkong och generös takhöjd!

Såld!

Bromma - Annedal, BROMMA

Dartanjangs gata 68

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,560 inkl. värme, kallvatten. Telia Triple Play. Varmvatten och hushållsel debiteras separat på avgiftsavi efter individuell förbrukning
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea58 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer41202
Byggår2012
Driftskostnad383 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,875,000

Ansvarig mäklare

RYMLIG BALKONG - TOPPKLASS - GENERÖS TAKHÖJD
Välkommen till en lägenhet i toppklass, i ett lugnt läge av Annedal med Bällstaån ringlandes utanför fastigheten. Nybyggt från 2012 med fin känsla och precision. Stilfulla materialval och ett vackert, genomgående ljusinsläpp gör den synnerligen trivsam.

Tilltalande lugnt läge med utan insyn med stor balkong som bjuder in till trivsamma grillkvällar och odling på balkongen. Hiss finns i huset och möjlighet finns att hyra garageplats genom föreningen som har god ekonomi.

Belägen i det nybyggda och populära området Annedal som genomgående har en mycket hög standard. Här finns förskolor, skolor, restauranger, caféer, butiker, gym mm. En välsorterad Ica-butik in på knuten och Bromma Blocks på 5 minuters avstånd. 15 minuter till Sundbybergs Centrum med fullt serviceutbud samt kommunikationer i form av tvärbana, bussar, t-bana och pendeltåg. Bussförbindelser som trafikerar till Sundbyberg C, Alvik och Solna C bara ett stenkast från porten. Allt för en trivsam tillvaro!

Sammanfattningsvis ett boende att bara flytta in och trivas i.

För mer information och intresseanmälan, välkommen att kontakt ansvarig mäklare Ylva Gauffin på HusmanHagberg Bromma - 070 418 00 11!

Om området

Annedal är ett populärt område som byggs upp invid Bällstaån, med närhet till Sundbyberg samt Bromma Flygplats och Bromma Blocks. Här finns nu ca 2000 bostäder med stor variation, från radhus till 17-våningars höghus, och med många olika arkitekttoriska uttryck. Mycket fokus har lagts på barnen vid utformningen av Annedal och kommunens mål är att miljön ska vara trygg och säker samt kunna erbjuda lek, utveckling och lärande. Här bor du i ett naturnära område med öppna ytor, parker, promenadstråk samt aktivitetsytor för alla åldrar. Du kan promenera längs med Bällstaån ända ner till Ulvsundasjön och blicka ut över Mälarens vattnet. Närhet finns till goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig till Stockholm City, Sundbyberg samt övriga Västerort.

Kommunikation

Buss går genom Annedal för vidare färd mot Sundbyberg samt mot Bromma Kyrka. Tvärbana Norr skapar snabba spårförbindelser med Solna, Sundbyberg, Kista, Alvik samt en rad närförorter och viktiga trafikknutpunkter söder om innerstaden.
Bromma flygplats med ett flertal destinationer ligger på behagligt avstånd, trots att flygtrafiken inte är ett störande moment i området Annedal.

Närservice

I Sundbyberg finns också ett stort utbud av butiker, restauranger och närservice. Dessutom är avståndet inte långt till Bromma Blocks. Ett köpcentrum med ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger samt nya garageplatser under mark.

Övrigt

Annedal kommer i framtiden kopplas samman med närliggande Ulvsunda där det idag planeras för ytterligare 3000 nya lägenheter. Projektet ligger längre fram i tiden och inriktning samt ritningar över området är ännu inte fastställda.

Bilder

Tillåtande öppen planlösning mellan vardagsrum och kök

Trivsam matplats med utsikt över balkongen

Stilsäkert och modernt kök med riktigt gott om förvaring

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomnande HALL med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor. Direkt när man kommer in slås man av den generösa takhöjden som gör lägenheten mycket tilltalande och luftig.

Stilsäkert KÖK i mörk kulör med gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av kyl+frys (full längd), infälld häll/fläkt, inbyggd varmluftsugn i arbetshöjd och integrerad diskmaskin samt inbyggd micro i arbetshöjd Rymlig matplats för sällskap om minst 4-6 personer.

Lättmöblerat VARDAGSRUM med utgång till den stora balkongen. Här ges generösa ytor för sällskapshörna och ytterligare möbler om så önskas. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Underbar BALKONG fint iordninggjord med trall och sten. Plats för utemöbler och viss plantering på balkongen.

MASTER BEDROOM med plats för dubbelsäng och riktigt bra förvaring i garderobsvägg. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

Helkaklat BADRUM med vit kakel och klinker. Här finns WC, handfat med kommod,praktisk arbetsbänk samt väggskåp och duschhörna med vikbara glasväggar. Bekvämt med tvättmaskin och torktumlare.

Nuvarande ägare disponerar FÖRRÅD i källaren.
Antal rum
2 rum
Boarea
58 kvm
Areakälla
Föreningens lägenhetsregister
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 12, hiss finns
Avgift
SEK 3,560 inkl. värme, kallvatten. Telia Triple Play. Varmvatten och hushållsel debiteras separat på avgiftsavi efter individuell förbrukning
Driftskostnad
SEK 4,595 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,800
Försäkring
SEK 2,795
Kommentar
(El och varmvatten
Andel i föreningen
0.9714 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Energideklaration
Utförd 1/21/2013
Energiprestanda primärenergital
76 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Chateau Mattis
Om föreningen
Brf Chateau Mattis omfattar tre trapphus i 5-16 våningar med totalt 77 lägenheter som stod färdigställda 2012-2013. Tillsammans med grannförening har man en samfälld, totalt 105 lgh, med gemensamma utrymmen för bl.a. garage, cykel-och barnvagnsförråd, sophantering osv. För mer information se föreningens hemsida: www.chateaumattis.se.
Vid överlåtelse debiteras köparen en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet (ca 1 183 kr) samt ev. pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet (ca 473 kr). Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
77
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Kabel-TV och Bredband finns indraget i fastigheten och tillhandahålls av Telia. Multimediauttag (telefon, data och TV) finns i samtliga rum förutom hall och badrum.
Parkering
Garage med 51 parkeringsplatser för bil (850kr/mån) och 3 för MC (425kr/mån). Det är f.n. kö ca 10 personer). Garagekön sköts av ek. förvaltare Fastum tel 018-56 32 00.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Nej (Nuvarande tomträttsavtal går ut 2020-09-30) och kommer från 20201001 att vara 778 300kr, vilket är en sänkning från tidigare 875 000kr.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
På 13:e våningen ligger föreningen gemensamhetslokal med spektakulär utsikt och ger dig möjlighet att bjuda in släkt och vänner på fest. Avgiften för hyran av gemensamhetslokalen är 500 kr/dygn. Postfack i entréplanet. Hushållssoppor slängs i nedkast i anslutning till entré samt finns ett soprum för källsortering.

Karta

Bromma - Annedal BROMMA

Dartanjangs gata 68

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg