190
MED9631CCA7F39B494F8DA63A5AB2324E3F

Fyrarummare med 2 balkonger!

Kommande®

City, Malmö

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea100 kvm

Ansvarig mäklare

Snart ges möjlighet att förvärva denna mycket trevliga, genomgående fyrarummare med två balkonger på centralt läge! Bostaden erbjuder rymligt kök, renoverat badrum och gäst-wc samt närhet till allt man kan tänkas behöva! Kontakta Ida Larsson för mer information!

Om området

Malmö stadskärna domineras av många vackra gamla byggnader. Stortorget och Lilla Torg ligger som stadens absoluta stadskärna, kvarteren runtomkring förbinds via stadens gågata där merparten av Malmös butiker ligger. Runt Lilla Torg ligger designbutiker och på sommarhalvåret är nöjeslivet intensivt med flera trevliga uteserveringar.Här bor man mitt i stan med direkt närhet till allt det bästa som Malmö har att erbjuda!

Närservice

I området finns allt man kan önska sig vad gäller shopping, skolor, service, nöjen, caféer och restauranger. När man bor i Malmö City ligger det mesta bara en promenad eller cykeltur bort. Det finns över fem kilometer kanaler i centrala Malmö idag och utmed dessa uppskattade vattenvägar finns vägar, parker, kontor och bostadshus.

Parkering

Kring området råder boendeparkering.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg