190
MED249B986D706C4595AF9819CC78FFCF5D

Kommande försäljning!

Kommande®

City, Malmö

City

Fakta

TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea155 kvm
Våning4 (hiss finns)

Snart ges det möjlighet att förvärva denna vackra sekelskiftesvåning mitt i centrala Malmö! Med tydlig storstadskänsla bjuder denna våning på stuckaturer, imponerande takhöjd och fantastisk utsikt över Malmös takåsar. Här finner vi tre sovrum, två badrum och balkong som vetter mot föreningens gemensamma gård. Välkomna att höra av er för mer information.

Om området

Malmö stadskärna domineras av många vackra gamla byggnader. Stortorget och Lilla Torg ligger som stadens absoluta stadskärna, kvarteren runtomkring förbinds via stadens gågata där merparten av Malmös butiker ligger. Runt Lilla Torg ligger designbutiker och på sommarhalvåret är nöjeslivet intensivt med flera trevliga uteserveringar.Här bor man mitt i stan med direkt närhet till allt det bästa som Malmö har att erbjuda!

Närservice

I området finns allt man kan önska sig vad gäller shopping, skolor, service, nöjen, caféer och restauranger. När man bor i Malmö City ligger det mesta bara en promenad eller cykeltur bort. Det finns över fem kilometer kanaler i centrala Malmö idag och utmed dessa uppskattade vattenvägar finns vägar, parker, kontor och bostadshus.

Parkering

Kring området råder boendeparkering.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
155 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Förening
Namn
Bostadsrättsföreningen Concordia 15
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

City Malmö

City

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg