190

Centrala Hisingen Wieselgren, GÖTEBORG

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,715 inkl. värme, VA, kabel-TV (grundutbud) och bredband via fiber.
Antal rum2 rok
Boarea58 kvm

Ansvarig mäklare

På tredje våning gör du entré i denna rymliga 2:a om 58 m² med balkong i söderläge. Öppen planlösning och rejält med förvaring erbjuds i denna tvåa som fortfarande andas nyskick. Närhet till utmärkta kommunikationer med busshållplatsen strax utanför och på gångavstånd nås Wieselgrensplatsen med dess utbud av service samt spårvagn/buss som smidigt tar dig till Centralstationen, Lindholmen eller någon av Volvos anläggningar. På några minuters promenad åt andra hållet nås ett av Göteborg största parkområden, Hisingsparken! Här finns stigar och löpslingor i natursköna omgivningar.

Om området

Wieselgrensplatsen är ett torg på Hisingen i Göteborg uppkallat efter Peter Wieselgren. Wieselgrensplatsen ligger inte långt i från Ramberget med dess fantastiska utsikt över Göteborg. Dessutom ligger Lundbybadet och Rambergsvallen inte långt ifrån Wieselgrensplatsen.

Kommunikation

Här går spårvagnarna 5,6,10 och 13.

Närservice

Wieselgrensplatsen har ett väletablerat och komplett utbud av dagligvaror, servicebutiker och övrig detaljhandel. Även ett sjukhus, Lundby Sjukhus. Wieselgrensplatsen kan även ses som den mest centrala delen av Hisingen då avståndet inte är långt vare sig till centrala Göteborg, Ramberget, Rambergsvallen eller Backaplan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Vardagsrum och kök i öppen planlösning!

Go balkong med mycket sol!

Badrum med tvättavdelning

Snyggt hus!

Fina grönytor!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg