190
MED0424F8A998594086926BEBB06FAEEEE6

Fin gaveltrea med inglasad balkong i väster i HSB Brf Ekemarken

Kommande®

Centrala Hisingen Gamla Kvillebäcken, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,431 inkl. värme, VA, kabel-TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg
Antal rum3 rok
Boarea75 kvm

Ansvarig mäklare

Nu kan vi erbjuda er en väldigt trevlig och öppen gaveltrea om 75 kvadratmeter i välmående HSB Brf Ekemarken. De stora treorna i föreningen byter sällan ägare men nu finns snart denna möjlighet igen. Smakfullt renoverat kök som även rymmer en dold tvättmaskin. Öppnare planlösning än normalt och genomgående ekparkett. Här finns även en stor inglasad balkong i västerläge med vacker utsikt över innergården. Här bor ni i en omtyckt förening ett par minuter från det pulserande citylivet.

Om området

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Övrigt

I Lundby finns ett flertal kommunala förskolor och grundskolor. På Lindholmen finns både gymnasie-, högskola och universitet.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Ljust och fräscht kök!

Stilrent

Virvelvindsgatan 2 - HSB brf Ekemarken

Virvelvindsgatan 2 - Lekplatsen precis framför huset

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg