190
MED5D857F53E7D044B6B4AE88723D03E510

Såld!

Kungsholmen Rådhuset, STOCKHOLM

Celsiusgatan 5, vån 2

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,113 inkl. VA, Kabel-TV och Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea42 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1205
Byggår1937
Driftskostnad208 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 4,590,000

Ansvarig mäklare

Välkomna till denna charmiga tvåa med möblerbar balkong och attraktivt läge vid Rådhuset. Bostaden är optimalt planerad med väldisponerade ytor. Skicket är mycket gott med fina materialval i fin kombination med härlig funkischarm. Lägenheten bjuder på generös takhöjd, genomgående fina parkettgolv och stora fönsterpartier.
Kungsholmen erbjuder ett stort urval av restauranger, caféer, butiker, gym, välsorterade mataffärer och mycket mer. Ica ligger runt hörnet vid Kungsholmstorg samt nyöppnade Ica Kvantum, systembolaget och SATS som ligger i gamla Trygg-Hansa-huset.

Om området

Citypuls och grönska i uppskattad kombination. Attraktivt centralt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger samt närhet till både strandpromenad och underbara parker. Vackra promenadstråk längs Kungsholms Strandstig. Möjlighet till egen båtplats vid Klara Sjö.

Kommunikation

Närmsta tunnelbanestation är Rådhuset och Fridhemsplan. Närhet till Centralen för samtliga T-banelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, Arlandabussarna samt innerstadsbussar.

Närservice

Närområdet erbjuder bl.a. mataffärer såsom Ica Kungsholmstorg, Coop. Kungsholmen erbjuder ett stort urval av restauranger, caféer, butiker, gym, välsorterade mataffärer samt nyöppnade Ica Kvantum, Systembolaget och SATS som ligger i gamla Trygg-Hansa-huset. Här finns även butiker, post, banker och apotek. Stadsdelens populäraste krogar ligger bara ett stenkast bort såsom Agnes, Styrelsen, Lokal Izakaya, Mäster Anders och Trattorian m.fl. På sommaren är även Mälarpaviljongen mycket välbesökt.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomna till denna charmiga lägenhet med balkong och attraktivt läge vid Rådhuset. Hela lägenheten går i samspelta nyanser och präglas av fina materialval. Smakfullt renoverat kök med bra förvaring, generösa arbetsytor och ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Möblerbar balkong med härlig kvällssol och helt insynsfritt. Utanför porten finns ett härligt utbud av restauranger, caféer, affärer och kommunikationer som tar dig till Stockholms alla hörn.

Välkommen till en lägenhet att bli förälskad i!

Hall:
Välkomnande entréhall med god avhängningsmöjlighet av ytterkläder och skor. Väldigt bra förvaring bakom generös garderobsvägg. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv. Spotlights i tak.

Vardagsrum:
Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med generöst fönsterparti som ger rummet ett härligt ljusinsläpp och utgång till mysig möblerbar balkong. Här finns gott om plats för både soffgrupp, media-hörna och matplats för 4-6 personer. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vacker fiskbensparkett. Vardagsrummet upplevs som den sociala delen av denna mysiga bostad och ligger i öppen planlösning och fint samspel mot det moderna och funktionella köket.

Kök:
Smakfullt renoverat kök med generösa arbetsytor i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljusgrå köksinredning med bra förvaring i skåp och lådor samt bänkskivor i vacker Carrara marmor. Utrustningen består av spishäll med ugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Väggar målade i vitt och på golvet ligger ett parkettgolv.

Sovrum:
Rofyllt sovrum med ett ogenerat och lugnt läge. Plats för dubbelsäng samt garderob. Sovrummet får sitt härliga ljusinsläpp genom stort fönsterparti. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

Badrum:
Fräsch badrum helkaklat i vitt. Duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork, skåp med spegel, handfat med underliggande kommod och på golvet ligger klinkergolv. Tvättmaskin.

Övrigt:
Till lägenheten hör vindsförråd.
Antal rum
2 rum
Boarea
42 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 2,113 inkl. VA, Kabel-TV och Bredband
Driftskostnad
SEK 2,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,200
Försäkring
SEK 1,300
Andel i föreningen
3.57 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1937
Energideklaration
Utförd 3/16/2009
Energiprestanda
159 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Jordgubben 22
Om föreningen
Brf Jordgubben 22 är en välskött bostadsrättsförening på Kungsholmen i Stockholm. Föreningen bildades 2001 och köpte fastigheten 2003. Fastigheten bebyggdes 1937 och består av 24 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler som inbringar bra intäkter till föreningen.

Kabel-TV (basutbud) och bredband ingår i avgiften och levereras av ComHem respektive Stockholms Stadsnät.

Gemensamma utrymmen
Härlig takterrass med sol nästan hela dagen, börjar vid lunch.
Lummig innergård med sittgrupper gemensamt ägd tillsammans med grannfastigheterna.
Fräsch tvättstuga. Renoverades i början av året (2020)
Föreningslokal

Bostadsrätten nyttjar ett vindsförråd.

Genomförda renoveringar:
VA-stammar i badrum bytta 2004
VA-stammar i kok bytta 2004
El-dragningen byttes 2004
Tak renoverades 2006
Fasad mot garden renoverades 2007
Kungsbalkonger renoverades 2007
Fonster mot garden renoverades 2007
Trapphus renoverades 2004
Tvattstugan renoverades 2006/2007
Hiss renoverades 2007
Byte av värmeväxlare för inkommande fjärrvärme. Förbättring av brandsäkerhet genom att bygga om rökkanaler på vinden. 2015
Renovering av fönsterkarmar (ytterdel) tillhörande lägenheter mot gatan. 2016
Renovering av tvättstugan.. 2020
Ovriga utrymmen:
Cykelforrad
Samlingslokal.

Pågående renovering:
Renovering av kungsbalkonger. Nya tätnings- och ytskikt. Samt nya balkongräcken. Beräknas klart december 2020. Finansieras via lån hos Nordea.

Löpande underhåll kommande 5 åren
Reparation fasad
Fönster mot gården
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person

Karta

Kungsholmen Rådhuset STOCKHOLM

Celsiusgatan 5, vån 2

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg