KarriärOm oss
230
MED7CA8CB1F98C84760A7741C31D5496A1E

Bureusvägen 8 Bromma Norra Ängby, Bromma

Bromma Norra Ängby, Bromma

Bureusvägen 8


PRIS15 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

177 kvm

BIAREA

28 kvm

BYGGÅR

2023

PRIS

15 995 000 kr

NYBYGGE I HJÄRTAT AV NORRA ÄNGBY - STILFULLA RADHUS AV HÖGSTA KLASS
Drömboende i eftersökt läge med närhet till allt vad familjen kan önska sig. Inflyttning planerad under sommaren 2023 och byggnationen är nu i full gång. Det nyproducerade, friköpta radhuset om tot. 205 kvm på välbelägna Buréusvägen, invid charmiga Ängby Torg, är ett unikt och modernt boende som smälter väl in i det lugna inbodda området. Öppen funktionell planlösning och generösa ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Genomgående luftig och varm atmosfär, nytt och bekymmersfritt, med fokus på en trivsam och bekväm vardag för familjen. Stilsäkert och minimalistiskt inredd med vackra naturliga material av genomgående hög kvalité såsom exempelvis stilrent kök från Kvänum med granitbänkskivor och vitvaror från Gaggenau.

Radhusen på Buréusvägen i Norra Ängby i Bromma är ett unikt och modernt boende, som smälter in i det lugna området med sin tidstypiska villacharm. Den så kallade Villastaden är kulturmärkt och nybyggnationer i området hör till ovanligheterna. Både färgmässigt och arkitektoniskt ser radhusen ut att vara uppförda på 1930-talet, men med modern planlösning på 6 rum och kök, fördelat på 177 kvadratmeter boyta och 28 kvadratmeter biytor som garage och förråd. Trädgårdar, stensatta uteplatser med funktionella odlingsplatser i cortenplåt är redo för individuella planteringar. Fasaden i målad panel har stora fönsterpartier. Uteplats mot gatan och en rymlig balkong bjuder in till utomhusliv i soligt läge. Den lummiga baksidan är ombonad och terrasserad, för att följa tomternas topografi.

Sammanlagt fem bostäder i längan, alla planlösningar är identiska och minimalistiskt inredda med vackra naturliga material av genomgående hög kvalité. Välbyggt hus med fokus på genomtänkta materialval som ger lång livslängd samt låga driftskostnader. Fastighetsskatten uteblir under de första åren, ytterligare en fördel i boendekalkylen. Förmånliga finansieringsvillkor erbjuds från byggherren via Swedbank. Varje radhus har pantbrev uttagna på ca 9.025.000 kr, värde ca 180.000 kr.

Ett unikt tillfälle för den kräsne med högt ställda krav på såväl komfort som på ett förstklassigt läge. Ett drömboende i lugna, idylliska villakvarter med varm småstadsatmosfär runt charmiga Ängby torg. Bekväm närhet till såväl butiker, förstklassig skola/ förskola, bollplaner, lekplatser, badsjö och vackra naturreservat...listan kan göras lång.

Välkommen att kontakta Håkan Jansson HusmanHagberg 0708-141212, för mer information.
Söndag den 19/3 har vi nöjet och möjligheten att visa huset på plats mellan kl. 11.00 - 12.30, under pågående byggnation. Vänligen anmäl er via mäklarens hemsida eller via mail/sms , tack.

Bilder

MED7CA8CB1F98C84760A7741C31D5496A1E
MED7AED3AC95D214371ABCB366712583187
MED4DC9E11045674B408E2744B28E1D4FC4
MED83DA8E4E28BD4DCC9C8A534FDAF3F35F
MED36EA729C54CF4FDE9CED3C9D5CB605F6

Planritningar

Planskiss hus 3

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

177 kvm

BIAREA

28 kvm

BYGGÅR

2023

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 5 sovrum

På bottenplan domineras bostaden av det spatiösa köket i öppen planlösning intill vardagsrummet med öppen spis.
Här finns även en direkt access till trädgården och uteplatsen. Färgskalan går i ljust neutrala toner, med genom gående ekgolv. Här finns designdetaljer utöver det vanliga, som till exempel, kök från Kvänum i sval gråskala med släta luckor, med detaljer i rökt ek, bänkskivor i granit. Lådstommar i massiv ek. Högteknologiska vitvaror från Gaggenau och blandare från Dornbracht.

På entréplanet finns förutom köket, ett badrum och praktisk tvättstuga, förvaring och garage, ett rum som kan användas till hemmakontor, gästrum eller tv-rum. En trappa upp finns det större badrummet med inkaklat badkar och tre sovrum, alternativt fyra, eller om man väljer att använda det som extra vardagsrum, eller hemmakontor. På över våningen finns även en stor balkong.

Badrummen på två plan är praktiska för barnfamiljen, med helkaklade väggar och golv i mellangrå granitkeramik från Bricmate. Eleganta och smarta tvättställskommoder från Haven i valnöt och toppskiva i marmor. Samtliga blandare kommer från Tapwell. Inredning och design för de som uppskattar ett inbjudande och smakfullt hem.

Köket utgör hemmets hjärta i den öppna planlösningen med matplatsen och vardagsrummet med den öppna spisen. Under sommarhalvåret gör utgången mot trädgården det naturliga valet som uterum, vid den terrasserade uteplatsen. Funktionella utrymmen och arbetsbänkar smälter ihop till en elegant helhet för gemenskap och umgänge kring matlagningen. En vacker och tidlös grå färgton på de släta köksluckorna från Kvänum, matchas av detaljer i rökt ek och bänkskivor i grå/svart granit. Alla vitvaror är av premium kvalité från Gaggenau. Köksblandare i klassisk modern design från Dornbracht.

Genomgående i alla rum, förutom våtutrymmen och hall finns vackra ekgolv i härdat trä, med fantastisk hållbarhet, från Bjelin. I hallen på entréplan ligger ett mellangrått skifferlikt granitkeramiskt golv, från Bricmate. Sparsmakad design som smälter samman med det övriga hemmet i en balanserad harmoni.

Med två fullt utrustade spatiösa och smakfulla badrum, får den stora familjen gott om plats. Badrummet på det övre planet har inbyggt duschrum och inkaklat badkar, som ger en lyxig känsla, med elegant och tålig granitkeramik i stora rektangulära plattor (30x60 cm) på väggar och golv från Bricmate. Tvättställsblandare i slimmad design. Både takduschen och den snyggt designade handduschen har energieffektiv termostat, samtliga blandare är från Tapwell. Den tidlösa kommoden i valnöt och toppskiva i marmor från Haven, rymmer det mesta. Den stora bakombelysta och generösa spegeln har en unik design, och pryder badrummet som ett smycke.

Om området

Lugna och trivsamma kvarter med varm småstadscharm och närhet till det mesta. Beckombergavägen med sin breda pampiga lönnallé löper genom hela Norra Ängby och kantas av trävillor från 1930-talet med tidstypisk charm och en känsla av genuin Brommaidyll. Här i ”Trädgårdsstaden” möter välkomnande välhållna hus med sina prunkande trädgårdar.
Levande Ängby Torg med livsmedelsbutik, inredning, delikatess och
restaurang har en lokal prägel, medan shopping i Bromma Blocks, erbjuder ett brett utbud. Här bjuds på rikligt med rekreation med promenader och skridskoåkning i och kring naturreservatet runt Kyrksjön, Åkeshovs simhall och bekvämt gångavstånd till Ängbyplans T-bana, som smidigt och snabbt tar er till innerstan. Vid Ängbyplan finner man även den populära restaurangen Astrid’s samt konditori Gateau.

Ängby slott i närområdet med trevliga områden för picknick, brännboll och kubb. Judarskogens naturreservat, även det på behändigt gångavstånd. Björklunds Hage, områdets omtyckta 4H-gård, med intilliggande lekpark och populära skolor och förskolor i området. Konstgräsplaner för de som gillar fotboll på Ängby IP invid Norra Ängby skola. Ett mycket barnvänligt och trivsamt område med allt vad man kan önska av ett idylliskt och lugnt villaliv och ändå med City på behändigt pendelavstånd

KOMMUNIKATION

Fem minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje som tar dig på ca 20 minuter till Stockholm City.

NÄRSERVICE

Trivsamma Ängby Torg håller med livsmedel, pizzeria och inredningabutik. Det finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. i bla Bromma Blocks och Vällingby centrum.

PARKERING

Fri parkering i området.

ÖVRIGT

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina vandringsstråk längs med Mälaren där du också finner Kananbadet samt Grimstas motionsspår.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Luft/vatten , vattenburen golvvärme på båda planen.

VENTILATION

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning typ FX genom frånluftsvärmepump

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Platta på mark

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Tegel

UTV. PLÅTARBETE

Lackerad plåt

ÖVRIGA BYGGNADER

Trädgårdsförråd

Allmänt om fastigheten

SUMMA PANTBREV

9 025 000 kr

Tomt

TOMTTYP

Trädgårdstomt

TOMTBESKRIVNING

Fint anlagd tomt med lättskötta rabatter och stensatta gångar och uteplatser. Här kommer tomten att blomma vackert från vår till höst och trivsamt rama in huset.

UTEPLATS

Uteplatser som bjuder in till trivsamma stunder i solen med nära och kära. Soltimmarna blir många tack vare väderstrecket som är S/V.
Tomten kommer att bjuda på såväl soliga som skuggiga platser att njuta på, från morgon till kväll.

PARKERING

Plats för bilen i såväl garage som på biluppfart.

Karta

Stockholm Bromma Norra Ängby

Bureusvägen 8

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg