190
MED98B9EBD6FA094712AF5C64BD38C56801

Kommande försäljning!

Kommande®

Hököpinge, Vellinge

Bruksparken 2

Fakta

TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea59 kvm

Snart ges det möjlighet att förvärva en härlig tvåa i Bruksparken med stor uteplats. Lägenheten bjuder på ett stort sovrum, rymlig hall med gott om förvaring och ett badrum med tvättmöjligheter. En härlig sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att trivas i denna fantastiska bostad. Välkomna att höra av er för mer information.

Om området

Hököpinge är en trevlig tätort på Söderslätt i Vellinge kommun, cirka två kilometer norr om centrala Vellinge. Området består främst av äldre bebyggelse längs små bygator. I utkanten ligger fina fyravåningshus byggda på 90-talet i charmig "bruksstil" vid det f.d. bruket. Under 2006 färdigställdes 2 helt nya hus, så kallade "borgar" i bruksparken. 2007 tillkom ytterligare 2 likadana och 2009 byggdes även det gamla sockerbruket om till bostäder.
Området består av lättillgänglig lantlig idyll med helt underbara strövområden alldeles utanför dörren.

Kommunikation

Från Hököpinge når vi Hyllie station på cirka 20 minuter och Vellinge centrum på 14 minuter med direktbuss. För den som pendlar med bil så tar man sig enkelt ut på E6 mot både Malmö och Trelleborg.

Närservice

I Vellinge finner du all service du och familjen behöver i form av skolor och vårdcentral, livsmedelsaffärer, kaféer och restauranger, gym, klädes- och blomsterbutiker, badhus, frisörer samt systembolag. Här finns även populära utflyktsmål som Vellingblomman, Ängavallens gård, Fotevikens vikingamuseum och Näsets vita stränder.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
59 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus

Karta

Hököpinge Vellinge

Bruksparken 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg