MED37F7935C0C5B4041852A797C654D225E

MED BALKONG MOT VÄST, BLIR SOMMARKVÄLLARNA BÄST

Järvastaden - Västra Brotorp, Sundbyberg

Brotorpsvägen 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,269 I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea56 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer42122
Byggår2013
Driftskostnad329 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,645,000

- Optimal planlösning
- Härligt färgval i bostaden
- Rymligbalkong i västläge
- God eknomiskförening
- Direkt utanför hittar ni ICA, Puls & Träning
- Direkt utanför hittar ni 505 och 540.
- Nära till förskolor och skolor.

Kom in och ta en titt på denna stora och attraktiva tvåa i eftertraktade Järvastaden. Bostaden präglas av färgvalet och den genomgående samt öppna planlösningen som skapar ett härligt ljusflöde. Stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum. De stora fönsterpartierna erbjuder gott om ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Med fullutrustat kök och goda arbetsytor blir matlagningen roligare och planlösningen erbjuder plats för ett större matbord för de där obligatoriska kvälls middagarna med vänner.
Stort sovrum med plats för SUPER KINGSIZE BED och annat möblemang, Rymligt attraktiv balkong, belägen i västläge för att bäst avnjuta kvällssolen och förlänga sommarkvällarna på balkongen.
Bostadsrättsföreningen har en väldig god ekonomi och är väldigt välskött. Ta i beaktande den finna innergården som är ett bevis på föreningens hållbarhet.

Brotorp/Järvastaden har vuxit fram till att vara ett av de mest populära områden i Solna & Sundbyberg för par och familjer. Bara stenkast från bostaden hittar man mataffären (ICA), gym direkt utanför bostaden, restauranger samt den goda kommunikationer med bussar. Hela området erbjuder fin grönska med Igelbäckens Naturreservat med Ursviks motionsområde med flera spår och slingor där även ett utegym finns. Spegeldammsparken som är en samlings plats för familjer att hitta samhörighet i solen.

Om området

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer.

Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café.

Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset.
I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger.

Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.se. Solna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
56 kvm
HALL
Så fort du kliver in i hallen får man känsla av uppskattning för bostadens härliga färgval och ljusinsläpp. Hallen erbjuder plats för avhängning och förvaring i klädkammaren direkt till vänster. Fantastiskt genomgående färgval med gyllene grön färg på taket och vitt målade väggar.
VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum som erbjuder plats att fritt skapa sina socialaytor. Här finns plats för större soffgrupp, tv-bänk, skrivbord med annat möblemang. Med sitt härliga ljusinsläpp från stora fönsterpartier till både vardagsrummet och köket får man en känsla av rymd i den öppna planlösningen. Ljusa målade väggar.
KÖK
Köket som sammansluts där vardagsrummet möts i en charm av symbios. Har finns allt du behöver för att förbereda de där härliga fredags middagarna. Utrustat med kyl & frys, följande maskineri är integrerade som ugn, spishäll, mikrovågsugn och diskmaskin. Med ett diskhon i borstat stål och en bänkskivan härdat laminat i mörk färg passar den perfekt till det vita stänk skyddet och de vita köksluckorna.
SOVRUM
Stort och rymligt sovrum med plats inte bara för dubbelsäng utan en SUPER KING SIZE BED på 210cm. God yta för att få plats för annat möblemang som, nattduksbord garderober/byrå och även arbetsbänk om så önskas. Även här fortsätter den härliga färgkombinationen och ljusinsläpp i från fönsterparti i västläge.
BADRUM
Hel kaklat badrum med den populära färgkombinationen i ljust kakel och mörk klinkergolv. Badrummet är utrustat med handfat med kommod, vägghängd wc, spegelskåp, tvättmaskin med plats för praktisk avlastningsbänk. Självklart är detta badrum utrustat med golvvärme.
KLÄDKAMMARE
Med klädkammaren som är i direkt anslutning genom hallen utesluts behöver för en hatthylla. Klädkammaren erbjuder gott om plats för förvaring och avhängning.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,645,000
Avgift
SEK 3,269 I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV (basutbud)
Information avgift
I månadsavgiften ingår:
Värme - Varmvatten debiteras på avgiftsavin normalt fyra gånger per år.
Kallvatten
Bredband (250/250)
TV (via bredbandet) med paket Telia Lagom
IP Telefoni (exklusive samtalskostnader samt ev. tillval)

Elavtal tecknas av bostadsrättsägaren. Elnätsavtal tecknas hos Vattenfall som äger nätet, leveransavtal för elen tecknas hos valfri leverantör. Föreningen har idag inga kollektiva avtal eller rabattavtal med någon leverantör.
Driftskostnad
SEK 3,950 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,450
Försäkring
SEK 1,500
Kommentar
obligatiriska tillägg: Bredband 250 kr/mån
Andel i föreningen
1.3069 %
Andel av årsavgiften
1.30669 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Brotorps Entré
Organisationsform
Andelsrätt
Tv och bredband
Bostadsrättsägaren måste teckna egna abonnemang avseende Bredband, TV och Telefon hos Telia, även om man bara väljer det som ingår i lägenhetens månadsavgift. Observera att den obligatoriska avgiften för Telia Triple Play (Bredband, TV och Telefon) är för närvarande 250 kr och tas ut på avgiftsavin som en separat rad.
Parkering
Det finns 34 garageplatser (varav 2 handikapplatser) plus 2 MC platser. I dagsläget är alla platser uthyrda, kölista finns. Hyran för garageplatserna ligger för närvarande på 850 kr för bilplats och 450 kr för MC-plats. Boendeparkering finns i närområdet, för mer information se: www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/trafikgator-parkering/parkera/boendeparkering.html
Renoveringar
Inga renoveringar genomförda, då fastigheten färdigställdes först 2013.
Delat ägande
Ja, utan krav på särskild andelsfördelning.

Juridisk person:
Inte utan samtycke från styrelsen. Undantag från denna regel ges under 3 år avseende dödsbo. Eller om en juridisk person förvärvar bostadsrätten vid en exekutiv försäljning, alternativt vid tvångsförsäljning enligt 8 kap bostadsrättslagen (1991:614) och då hade panträtt i bostadsrätten.
Äger föreningen marken
Föreningen äger marken tillsammans med grannföreningen (Brf Silverlönnen) via en gemensamhetsanläggning. I anläggningen ingår garage, mark, innergård samt soprummen m.m.
Övrigt
Vilka gemensamhetsutrymmen finns?
Innergård
Soprum
Barnvagnsrum
Cykelförråd
Källarförråd

Karta

Järvastaden - Västra Brotorp Sundbyberg

Brotorpsvägen 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg