190
MEDA21C08FCC7F04F2493EBEE360B6DD09C

Ljus & yteffektiv med högt, fritt läge - Nära T-bana & butiker!

Kommande®

Bromma Blackeberg, BROMMA

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,349 inkl värme, kallvatten, TV (basutbud) och bredband (100 Mbit/s)
Antal rum1 rok
Boarea32 kvm

Ansvarig mäklare

*2 100.000 KR AV SÄLJAREN ACCEPTERAT PRIS*

NYPRODUCERAT HEM - ÖPPEN PLANLÖSNING - EJ TOMTRÄTT
Välkommen in till denna välplanerade lägenhet med ett lugnt läge i centrala Blackeberg. Här bor ni med skogen som närmaste granne, 1 trappa upp med stora fönster i högt fritt läge utan insyn! Rummet badar i ljus från den glasade väggen. Uteplats på loftgång med plats för cafégrupp. Trivsamt!
Lägenheten har alla moderna kvalitéer som man kan önska sig av nyproduktion. Lättmöblerat och luftig med öppen planlösning mellan kök och allrum, väl tilltaget badrum med tvättmaskin och stilrena materialval. Genomgående nyskickskänsla, vilket adderar till trivseln. Bara att flytta rakt in och "börja bo".

På Wergelandsgatan bor du på kort avstånd till kommunikationer (Blackebergs tunnelbana på några få minuters promenad), service, restauranger och butiker. Vid Blackebergs torg och närbelägna Vällingby City, hittar du ett rikt och varierat utbud av all närservice ni kan tänkas behöva.

Lägenheten är belägen i en lugn del av Blackeberg med närhet till grönska och rekreation. Mälaren på kort avstånd med bad- och båtliv samt Grimstaskogen och Judarskogen för härliga skogspromenader och löpturer.

Här bor ni i en välskött förening som äger marken (friköpt tomt) om 54 lägenheter med god ekonomi. Varje lägenhet disponerar ett kallförråd och cykelförråd finns i fastigheten.

Varmt välkomna på visning önskar Ylva Gauffin på HusmanHagberg.

Om området

Stadsdelen Blackeberg är ett mycket lyckat resultat av stävan att integrera bostadshus i naturområde och byggdes i tidstypisk stil under tidigt 1950-tal. Stor omsorg lades ned på husens utformning och vid senare tiders renoveringar har man strävat efter att bevara det ursprungliga uttrycket, vilket gör att Blackeberg idag framstår som en välbevarad stadsdel. Större delen av stadsdelen är utpekad som en kulturhistoriskt värdefull miljö i Stockholms översiktsplan. Genom stadsdelen löper ett vackert parkstråk med gångvägar. Närheten till Mälarens strand tillför stadsdelen charm. En promenad på ca 10 min tar dig till populära och barnvänliga bad vid Mälaren (Kaanan och Ängbybadet). Här finns stora sandstränder, gräsytor och kiosk.

Kommunikation

Blackeberg har egen tunnelbanestation på T-banans gröna linje. Här tar du dig enkelt vidare ut mot slutstation Hässelby Strand eller in till Stockholms City på cirka 20 min. Även närhet till stationen Islandstorget.

Närservice

I Centrum på, på några minuters gångavstånd, finns ett flertalet butiker såsom café, frisör, välsorterad mataffär, bank, bibliotek, apotek, videobutik och ett gym. Gångavstånd till Vällingby Centrum med ytterligare stort utbud av butiker, shopping och biograf.

Övrigt

I området finns Blackebergsskolan och Södra Ängbyskolan. Dessutom finns det flertalet såväl privata som kommunala förskolor.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Välkommen in till detta nyproducerade hem!

Fullt utrustat kök med spis och diskmaskin i fullsize

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg