190
MED60B02117C55242ABA80A0A47FD98176D

Brogatan 10 Järvastaden - Västra Brotorp, Sundbyberg

Kommande®

Järvastaden - Västra Brotorp, Sundbyberg

Brogatan 10Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

98 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

42

MÅNADSAVGIFT

5 142 kr

Välkommen till denna rymliga 4:a med två balkonger!

Beläget i Järvastaden strax norr om centrala Sundbyberg med närhet till idrottsplatser, butiker och lekparker är denna 4:a en perfekt plats för dig med barn att bo. På tio minuter kan du promenera till Ursvik eller Hallonbergen där tunnelbanan snabbt kan ta dig in till centrala Stockholm. Om vädret sviker finns det även goda kommunikationer med bussar som tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum.

- Garage i källarplan
- Centrala Järvastaden
- Två balkonger
- Källarförråd
- Barnvänlig innergård
- Två badrum
- Vardagsrum med bra ljusinsläpp och utgång till balkong
- God föreningsekonomi
- Nära till både E4:an och E18
- 10 min till Stockholm City

Till varje lägenhet hör ett förråd. I föreningen finns grovtvättstuga, föreningslokal, barnvagnsrum, cykelrum, tvättstuga. Det finns en bilpool (Sunfleet) på föreningens gård, föreningens medlemmar har rabatterat medlemskap i Sunfleet. I föreningen finns även odlingslotter som medlemmar kan hyra. Garaget ligger i källarplan med hissanslutning.

Bilder

MED60B02117C55242ABA80A0A47FD98176D
MEDEB24738F3732496D92544FA237F8ECE7
MED897D96D11FEA4320A6A54441498046CD
MEDBAA1C73B19A44F85B0CC0078A6C7E290
MED9CBD84C89434427B96D7A1A3DE3642A9

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

98 kvm

LÄGENHETSNUMMER

42

VÅNING

1 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 142 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

BALKONG

Ja

VARDAGSRUM

Stort rymligt vardagsrum med plats för hela familjen och när gästerna är på besök. Här ryms soffgrupp med bord och tv med gott om plats kvar för barnlek. Balkong och fönster i söderläge som bjuder in med härligt ljus.

HALL

Inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Här välkomnas du in i bostaden.

MASTER BEDROOM

Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober. Det finns även plats för spjälsäng för familjens småttingar.

SOVRUM

Sovrum med plats för säng och övrigt möblemang. I anslutning till rummet finns även en liten walkincloset.

SOVRUM

Plats för säng och platsbyggda garderober. Perfekt för att användas som barnrum.

BALKONG

Balkong i söderläge med härliga soltimmar.

BALKONG

Balkong i norrläge med mysig kvällssol.

BADRUM

Helkaklat badrum med handfat kommod WC och dusch.

BADRUM

Helkaklat badrum med handfat kommod WC och dusch

KÖK

Modernt, stilrent och bra belyst kök. Utrustat med separat kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsmikro, diskmaskin, ugn och fläkt.

Om området

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

KOMMUNIKATION

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

NÄRSERVICE

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,36573 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,485 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

HISS

finns

Förening

NAMN

HSB Brf Dammtorp i Sundbyberg

ORGANISATIONSFORM

Bostadsförening

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

84

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

EKONOMI

Inga avgiftshöjningar är planerade för 2021

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 666 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

714 kr

OM FÖRENINGEN

HSB Brf Dammtorp består av 84 st lägenheter med bostadsrätt. I föreningen finns även 1 st affärslokal.

Barnvagns-/rullstolsrum finns i varje port och föreningen har 3 cykelrum. Tvättstuga finns på Brogatan 12. Föreningens styrelserum fungerar också som övernattningsrum som medlemmarna kan boka till övernattningsgäster. Kostnaden är 300kr/natt och debiteras på hyresavin.

Föreningen har 30 odlingslotter. För mer info maila brfdammtorp@gmail.com. Årsavgiften är 100 kr. Syftet med avgiften är att den ska bekosta inköp av redskap m.m så att odlingsverksamheten blir självförsörjande

TV OCH BREDBAND

Föreningen har tecknat ett avtal med Comhem som omfattar bredband, IP-telefoni, och grundutbud för digital-tv. Detta är ett obligatoriskt tillägg och tillkommer med 160 kr/mån. Samtalskostnad för bredbandstelefoni ingår ej i den fasta avgiften.

PARKERING

Föreningen har 36 st garageplatser (varav 10 med laddmöjlighet) och 7 st utomhusparkeringsplatser. Dessa administreras av Corepark.

RENOVERINGAR

Inga planerade renoveringar.

ÖVRIGT

För medlemskap i föreningen krävs även medlemskap i HSB Stockholm.

Samtliga bostadsrättshavare har ett lägenhetsförråd i källaren. Storleken på förråden varierar i förhållande till lägenhetens storlek. Återvinningsrum för sopavfall finns på bottenplan.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration 2018
Stadgar Dammtorp 2015
Årsredovisning 2020
Kommande

Karta

Sundbyberg Järvastaden - Västra Brotorp

Brogatan 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg