KarriärOm oss
230
MED9830DF74C4114715BCA90F358FA7374D

Enplansvilla om tre rum och kök i härlig omgivning och nära till bussBreviksvägen 177 Brevik, Tyresö

BudgivningKlarlagt

Brevik, Tyresö

Breviksvägen 177


PRIS (utgångspris)3 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

73 kvm

TOMTAREA

3 090 kvm

BYGGÅR

1955

DRIFTSKOSTNAD

4 051 kr/månad

PRIS

3 995 000 kr utgångspris

Enplansvilla om tre rum och kök i härlig omgivning och nära till buss

Ljust och charmigt enplanshus om tre rum och kök som står på en stor, rogivande och härlig naturtomt.

Välkommen till detta trerumshus på Brevikshalvön! En av många saker man tycker om med det här hemmet är den underbara kaminen som bäddar för mysiga stunder tillsammans med familj och vänner. Här bor du charmigt och hemtrevligt på en yta om 73 kvadratmeter. Här finns en känsla och en stämning som gör att man trivs redan vid entrén.

Huset består bland annat av ett fint och stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter. Här finns två sovrum samt ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, generös takhöjd och gott om plats för soff- och matgrupp. Härifrån har du även utgång till bostadens inglasade uterum. Badrummet är fräscht och funktionellt med vägghängd wc, dusch, kommod, handfat, förvaringsskåp, tvättmaskin, torktumlare och spotlights.

Den härliga tomten har något för alla. Såväl barn med spring i benen som vuxna med trädgårdsintresse kommer att älska att spendera tid här. Tomten har stora ytor, gäststuga med bastu, friggebod och carport.

Brevik är en mycket trevlig och naturskön del av Tyresö. Busshållplats "Tyresö Brevik" som tar dig inom kommunen och till Gullmarsplan ligger precis utanför huset och en cykeltur bort finns även flera badplats möjligheter och naturreservat. Dessutom ligger Strandtorget som erbjuder närservice så som mataffär och bankomat samt förskolor och skola en kort bilresa från bostaden.

Välkommen till Breviksvägen 177!

Bilder

MED9830DF74C4114715BCA90F358FA7374D
MEDD755210BE8B740AB984EC2858CBAF9DD
MED54CBBFF486FB4E538D84ADFBAECFB7CD
MEDEBFD75EC781E4A1D9A99109B3D6B01EA
MED57AECA35D8F34D8C8B573DB5A316AE8E

Planritningar

Planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

73 kvm

TOMTAREA

3 090 kvm

BYGGÅR

1955

DRIFTSKOSTNAD

4 051 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum varav 2 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

- Fiber

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt – ett rymligt, öppet och socialt rum med laminatgolv och gråmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, kamin, generös takhöjd och gott om plats för soff- och matgrupp.

KÖK

Det fina och stilrena köket har vita väggar och laminatgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter och skåpluckor i grå kulör.

SOVRUM 1

Från vardagsrummet når du en av sovrummen – ett stort och inbjudande rum med parkettgolv och tapetserade väggar. Rummet har rymliga garderober och plats för dubbelsäng.

SOVRUM 2

Ett lite mindre och mysigt sovrum med plats för garderob och säng. Vitmålade väggar och har laminatgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

BADRUM

Fräscht och funktionellt badrum med vägghängd wc, dusch, kommod, handfat, förvaringsskåp, tvättmaskin, torktumlare och spotlights. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

INGLASAT UTERUM

Här finns dessutom ett inglasat och mysigt uterum med trätrall, skjutdörrar och plats för soff- och matgrupp.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns sjöar med fina badmöjligheter och skog och mark som bjuder på härliga promenader och rekreation. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

KOMMUNIKATION

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Både 805 som går direkt till Gullmarsplan från Tyresö brevik.Linje 815C går från Tyresö kyrka till Stockholms C på morgonen. Även 875 till eller från Tyresö kyrka mot Gullmarsplan. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

NÄRSERVICE

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice. Vid Trinntorp finner vi restaurangen Ranchland och Tyresö brygga med reguljärturer med Waxholmsbåtarna, som tar dig ut i Stockholms vackra skärgård.
I Brevik finns mycket skog och härlig natur. Närmaste närservice är strandtorget en bit bort där det bl.a. finns en mataffär, klädaffär, restaurang, frisörsalong och spelbutik med postservice.

ÖVRIGT

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Ekonomi

EL

35 336 kr

VÄG, SAMF

3 500 kr

FÖRSÄKRING

9 773 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

48 609 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

1955

BYGGNADSÅR KOMMENTAR

Ombyggt 1977

UPPVÄRMNING

Värmepump-luft/luft (el) och el (direktverkande)

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2014-02-02

ENERGIKLASS

F

ENERGIPRESTANDA

120 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

13 548 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Kryp-/torpargrund, uteluftsventilerad

GRUNDMUR

Betonghålsten

STOMME

Trä

FASAD

Trä, profilerad plåt

FÖNSTER

2-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Brevik 1:396

ÖVRIGA BYGGNADER

- Carport
- Gäststuga
- Friggebod
- Bastu

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 911 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 098 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

2 975 000 kr

Tomt

AREAL

3090 kvm

TOMTTYP

naturtomt

PLANBESTÄMMELSER

Ändring Av Dp Avstyckningsplan Ändring Av Dp

VATTEN/AVLOPP

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Tyresö Tyresö GA:3 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Garage och/eller parkering, Övrigt
Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld
Last: Avtalsservitut: Villa Och Årlig Avgäld, 01-IM8-45/4142.1

Viktiga dokument & länkar

Besiktningsprotokoll
Energideklaration
Klarlagt

Karta

Tyresö Brevik

Breviksvägen 177

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg