190

Getingen, KALMAR

Brändtorpsvägen 24

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,423 I avgiften ingår värme, sophantering och vatten. Mediapaket (TV, telefon och bredband) levereras av Telia via fiber till en obligatorisk avgift utöver månadsavgiften på 259 kr/mån. I detta ingår Telias TV-paket "Lagom", bredband 100/100, Play+ och telefoni.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea27 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1301
Byggår2018
Driftskostnad411 kr/månad

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Kommande försäljning av en ljus och kvadratsmart etta på fjärde våningen nära Kalmar centrum i nyskick med en mycket låg avgift! Välkommen till BRF Getingen i Kalmar och till en ljuvlig etta på hörnan. Bostaden ligger högt belägen i huset på fjärde våningen men hiss från markplan. I bostaden möts du av en modern och öppen planlösning där kök delas med plats för matbord, studiehörna och säng. Stort badrum med kombinerad tvätt- och torktumlare. Genomgående vita ytskikt och ekparkettgolv. Det finns flera möjligheter att möblera bostaden efter tycke, behov och smak. Ett stort plus med denna bostad är att du får ett extra fönster, i och med att bostaden är placerad i en hörna. Här finns allt du behöver. Allt är i högsta skick då bostaden stod klar för inflytt 2018. I den låga avgiften om 1423 kr/mån ingår värme och vatten. Utöver det tillkommer 259 kr för kabel-TV, fiberbredband och telefoni. Här bor du mycket bekvämt med gemensamma balkonger, hiss, hobbyrum, gästrum och takterrass med en gudomlig utsikt i huset. Du kan dessutom parkera din cykel på någon utav cykelparkeringarna som finns på innergårdsdäcket på flera våningsplan.

Ute på balkongen, i soligt sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol, möts man av en vacker grönskande utsikt mot grönområdet på andra sidan vägen på dagen och en magisk solnedgång på kvällen! Här bor du bekvämt nära city, natur och universitet. Busshållplats finner du precis utanför dörren och på endast ca 5 min när du både Kalmars citykärna och universitet med cykel.

Parkeringsplats finns att hyra på markplan, antingen med eller utan tak.

Välkommen att kontakta och/eller lämna din intresseanmälan till ansvarig mäklare Beathrice för mer information kring försäljningen!

Om området

Välkommen till Getingen, ett populärt område i Kalmar. På Getingen bor du i ett lugnt, tryggt och familjärt område. Här har du nära till skog, hav och fina naturområden samtidigt som Kalmar centrum ligger endast en kort cykeltur bort. På getingen finns förskola, skola och livsmedelsbutik mm.

Kommunikation

Bra förbindelse med buss.

Närservice

I närområdet finns förskola och skola. Närhet till Berga centrum där det finns både matbutik, pizzeria, hälsocentral och tandläkare.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar Brf Getingen i Kalmar
ÅR Brf Getingen i Kalmar
Kommande

Bilder

Balkong

Balkong

Sovrum/Vardagsrum/Matplats

Matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
27 kvm
Areakälla
säljarens information
Hall
Öppen och ljus hall med parkettgolv i ek. Till vänster finns avhängnings- och förrådsmöjligheter i en djup garderob med skjutdörrar, varav en med spegel.
Badrum
Helkaklat badrum med neutrala färg- och materialval. Badrummet är utrustat med kombinerad tvätt/torktumlare med bänkskiva och överskåp, upplyst badrumsskåp med spegel, kommod, vägghängd WC-stol, dusch och element. Inredning från Sentens, Electrolux Home.
Kök/sovrum/matplats
Öppet kök i vinkel med sovrum/matplats och ett extra fönster mot andra lägenheter som inte ligger på hörnet vilket släpper in extra mkt ljus. Parkett i ek på golvet. Matplats för ca 4 personer. I utrustningsväg finns spis med häll, fläkt och kyl/frys. Bra med förvaringsmöjligheter. Förberett för diskmaskin. Kaklade väggar. Inredning från Sentens, Electrolux Home.
Balkong
Stor balkong med glasräcke. Ca 7 kvm (4,20 m x 1,60 m).
Parkering
Under huset finns hyrbara parkeringsplatser. Dessa får endast nyttjas av betalande parkeringsinnehavare.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 1,423 I avgiften ingår värme, sophantering och vatten. Mediapaket (TV, telefon och bredband) levereras av Telia via fiber till en obligatorisk avgift utöver månadsavgiften på 259 kr/mån. I detta ingår Telias TV-paket "Lagom", bredband 100/100, Play+ och telefoni.
Driftskostnad
SEK 4,932 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,128
Försäkring
SEK 804
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Observera att driftskostnaderna varierar beroende på familjestorlek och förbrukning.
Andel i föreningen
2.406 %
Andel av årsavgiften
2.406 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF Getingen i Kalmar
Om föreningen
Nybildad förening (feb 2018) i och med uppförandet av fastigheten.

Föreningen har fina och generösa gemensamma utrymmen. Takterrass med underbar utsikt över Kalmar, tre gemensamma balkonger och dessutom två plusrum; ett gästrum som kan hyras (200 kr för första natten, sedan 100 kr/natt) samt ett hobbyrum.

Husen är 4 och 5 våningar höga.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
46
Varav hyreslägenheter
8
Tv och bredband
TV, telefon och bredband via Telia fiber. Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften med 259 kr/mån.
Parkering
På fastigheten finns det 13 st parkeringsplatser för uthyrning varav sex st är helt under tak och sju st delvis under tak. I övrigt är man hänvisad till gatuparkeringar i området.

Cykelparkering finns på innergårdsdäcket på flera våningsplan.
Ekonomi
Underhållsplan och budget upprättas årligen för genomförandet av underhåll av föreningens hus.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Äger föreningen marken
Föreningen äger själva fastigheten. Kalmar Tallbocken 1.
Överlåtelseavgift
SEK 1,208 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 483

Karta

Getingen KALMAR

Brändtorpsvägen 24

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg