190
MEDC4BA37548B0B4336834A4850D351A61A

Stora tvåa med uteplats!Boplatsvägen 13 Järvastaden - Västra Brotorp, SUNDBYBERG

Kommande®

Järvastaden - Västra Brotorp, SUNDBYBERG

Boplatsvägen 13Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

56 kvm

MÅNADSAVGIFT

3 431 kr

BYGGÅR

2016

Stora tvåa med uteplats!

Varmt välkomna till Västra Brotorp i Järvastaden!

Kontakta mäklaren för mer information.

- Fantastiskt ljusinsläpp.
- Optimal och välplanerad 2:a.
- Lättmöblerad med öppna sociala ytor.
- Stor rymlig och lummig uteplats.
- Populärt och mycket familjevänligt område.
- Goda kommunikationsmöjligheter.
- Några min promenad till motion & promenadspår.

Välkommen in till denna välplanerade tvåa i ett av de absolut bästa lägena i Järvastaden med uteplats samt stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp från två håll. Här kan ni njuta på uteplatsen med vänner och bekanta. Lägenheten är belägen i en lugn del av Järvastaden med närhet till grönska, men också bara minuter från bra kommunikationer och service. Lägenheten har en mycket social och öppen planlösning mellan det stilrena köket och vardagsrummet. Sovrummet är rymlig med goda förvaringsmöjligheter. Vidare erbjuder lägenheten stort och luftigt badrum med tvättmaskin. Genomgående ljus lägenhet med fint bevarade ytskikt- bara att flytta in!

Här bor ni i en välskött förening om 101 lägenheter.
Varje lägenhet har ett eget förråd tillhörande en och föreningen har parkeringsplatser i garage.

KOMMUNIKATIONER
I järvastaden finns ett väl utbyggt kommunikationsnät. Ulriksdals pendeltågsstation nås på ca 15 min promenad från lägenheten och närmaste tunnelbanestation är Hallonbergen. Bra bussförbindelser (505, 157 och 540) till bla Ulriksdals station, Solna centrum, Bergshamra, Hallonbergen och Universitetet. För den bilburne nås E18, E4 och E20 direkt med påfart utanför Järvastaden. Goda kommunikationer till Arlanda och Kista nås på bekvämt cykelavstånd. För mer information ang kommunikationsnätet i Järvastaden besök: http://www.jarvastaden.se/kommunikationer.

NÄROMRÅDET
Järvastaden har länge varit ett expansivt område och i takt med att antalet invånare ökat så har servicenätet byggts ut. Idag finns flertalet restauranger, caféer och bra utbud på matbutiken ICA Nära som ligger någon minut från lägenheten. I närområdet finns idag ett flertal gym. Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia ligger på bekvämt avstånd och levererar shopping i toppklass. Bredvid Mall of Scandinavia ligger Friends Arena för konserter och fotbollsevenemang.

GRÖNOMRÅDEN
Järvastaden ligger inbäddat i grönska med naturreservatet Igelbäcken och Överjärva gård som närmaste grannar. Här finns fina motionsspår som gränsar över till Ursviks motionsspår med brett utbud av slingor såväl för löpare, hundägare, cyklister och hästälskare. På vintern går det alldeles utmärkt att öva till Vasaloppet då snön har lagt sig i spåren. Även kring närliggande Råstasjön finns härliga promenadvägar samt grönområden för picknick och lek.

***Bostaden är kommande, mer bilder kommer***

För frågor om bostaden, området och föreningen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Eddie Razaz 070-4180012.

Bilder

MEDC4BA37548B0B4336834A4850D351A61A
MED2756464FC7CC42A9B2F987CFBC68BC8B
MEDED1902E71FBD47D49A057705B00CFB50
MED06469EEEB58E47BAA3FC3BF4FB3FADFF
MED3F313CE62E5646F3876E4BE3641559E7

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

56 kvm

MÅNADSAVGIFT

3 431 kr

BYGGÅR

2016

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

Om området

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

KOMMUNIKATION

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

NÄRSERVICE

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Byggnad

BYGGNADSÅR

2016

HISS

finns

Förening

NAMN

Brf Ströva i Sundbyberg

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

101

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

OM FÖRENINGEN

Brf Ströva i Sundbyberg är en äkta bostadsrättsförening sedan 2016 och äger fastigheterna Hästskon 1 och 2. På fastigheterna står 2 flerbostadshus med totalt 101 bostadsrätter samt 1 gemensamhetslokal. Entreprenaden godkändes efter slutbesiktning 2019 och är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar, där även kollektivt bostadsrättstillägg ingår.

FÖRENINGENS EKONOMI:
Föreningen amorterar i god takt för att successivt sänka belåningen, vilket är mycket sunt. Senaste års resultat efter avskrivningar, bedöms som tillfredsställande och styrker föreningens goda ekonomiska helhetsbedömning. Inga planerade underhåll finns i och med byggnadernas nyproduktionsstandard. Inga planerade avgiftsförändringar. Ekonomisk förvaltning sker via Fastum.

Besök gärna föreningens välinformerade hemsida, http://www.brfstrova.se/

TV OCH BREDBAND

I månadsavgiften ingår bredband och ett basutbud av TV-kanaler. Boende kan själv lägga till eller utöka sitt utbud via portalen hos ComHem.

PARKERING

Föreningen har ett parkeringsgarage med totalt 77 st platser.
2,3 meter 850SEK/mån- Kö
2,5 meter 1000SEK/mån-Tillgängligt
Elplats 1400SEK/mån-Tillgängligt
Senast uppdaterad 2021-03-11

RENOVERINGAR

Föreningen är nybyggd och har därför inte behövt genomföra några renoveringar än (2020-11-01).

Viktiga dokument & länkar

Arsredovisning_BRF_Strova_2019
Energideklaration 2021
Stadgar Brf Strova 2016-08
Kommande

Karta

Sundbyberg Järvastaden - Västra Brotorp

Boplatsvägen 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg