MED1A3A84B46817489A88C5247AB6CE8463

Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Blomsterkungsvägen 116

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,210 värme, vatten, förråd, sophämtning samt yttre underhåll.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea45.8 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer1005
Byggår2019
Driftskostnad395 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,100,000

***SÅLD INNAN VISNING***

Bli först att flytta in i denna välplanerad och nyproducerad tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en härlig uteplats i bästa västerläge. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

- Uteplats i bästa västerläge
- Välplanerad
- Lågavgift
- Goda kommunikationer till Kista/Vällingby/Barkarby/Spånga

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Blomsterkungsvägen, dit är det ca 220 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

På Blomsterkungsvägen 116 finns Backluras lokala matbutik Knallen. Annars har Hässelby Villastad sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga med el. Avskärmat mot grannarna. Även gott om gratis parkeringsplatser.

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största. Antalet invånare uppgår till 17 136 (2005). Området var i stort sett obebyggt fram till slutet av 1800-talet. Här fanns endast gårdarna Riddersvik och Lövsta, som på den tiden tillhörde Järfälla kommun. Stockholms stad köpte egendomarna 1885. Det dröjde till början av 1970-talet innan byggandet riktigt kom igång. Området Backlura bebyggdes med radhus och kedjehus och i kvarteret Åkermyntan byggde man ett affärscentrum. Gatorna har i regel fått namn efter trädgårdar och trädgårdsmästare, eller än vanligare, efter växter. Det har ansetts passa särskilt bra, i och med att villastaden har vuxit upp kring handelsträdgårdarna, även om många av de nyaste gatunamnen har fått namn efter växter som aldrig i någon större utsträckning har odlats i Hässelby villastad.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Blomsterkungsvägen 116 D, Gavel - Kök

Brf Blomkronan 2

Ilustrationsbild vardagsrum

Ilustrationsbild badrum

Ilustrationsbild sovrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRE
Välkomnade hall med ekparkett och vita väggar.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng, bra förvaring i form av två garderober.
Ekparkett och vita väggar.

VARDAGSRUM
Vacker öppen planlösning mot köket med plats för matbord och stor soffgrupp.
Ekparkett och vita väggar.

KÖK
Fint kök från HTH med ljus kakel och mörk bänkskiva i laminat. Fullt utrustat med spis/ug, diskmaskin, fläkt och kyl/frys allt från märket Electrulux

BADRUM
Helkaklat badrummet med elegant kommod från Svedbergs, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt en duschhörna.

UTEPLATS
Stor uteplats i sydväst läge med många soltimmar på eftermiddagen/kvällen.

I BRF Blomkronan 2 bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. Detta är ett drömboende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Bostäderna präglas av en modern och hög standard såsom HTH-kök och öppna planlösningar som ger en trivsam och ljus boendemiljö. De allra flesta bostäder kommer att ha en egen balkong eller altan.
Antal rum
2 rum
Boarea
45.8 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Pris
SEK 2,100,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 2,210 värme, vatten, förråd, sophämtning samt yttre underhåll.
Driftskostnad
SEK 4,740 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,640
Försäkring
SEK 2,100
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.5209 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Till bostaden tillhör ett förråd.
Förening
Namn
Brf Kronbladet 1
Om föreningen
BRF Kronbladet 1 är byggt av RW Bostad. I BRF Kronbladet 1 bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. Detta är ett drömboende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Bostäderna präglas av en modern och hög standard såsom HTH-kök och öppna planlösningar som ger en trivsam och ljus boendemiljö. De allra flesta bostäder kommer att ha en egen balkong eller altan.

En gemensam tvättstuga finns i källaren och cykelrum finns på gården.
Antal lägenheter
66
Tv och bredband
Fiber via Telia
Parkering
Föreningen har 26 bilplatser för 650 kr i per månad. Separat kö tillämpas. I dagsläget finns det lediga platser ( 2020-02-12 )
Övrigt
Vidare gäller huvudregeln vid försäljning, vilket innebär att köparen betalar både överlåtelse- och pantsättningsavgiften.
Överlåtelseavgiften: 1 183 kr (2.5% av basbeloppet)
Pantsättningsavgiften: 473 kr (1% av basbeloppet

Karta

Hässelby Norra Villastad Hässelby

Blomsterkungsvägen 116

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg