MED25B892BD506444DA8EBCE63726423B16

Hässelby Backlura, Hässelby

Blomsterkungsvägen 116 D Gavel

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,210 inkl värme, va, bredband samt förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea46 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer2006
Byggår2019
Driftskostnad395 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,095,000

SUPERSÖT TVÅA !

***Accepterat pris***

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Backluraskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 6. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg. Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

- Uteplats i bästa sydvästläge
- Bergvärme
- Bredband ingår i avgiften
- HTH kök med genomgående vitlaserad ekparkett

Varmt välkomna!

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Backluraskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 6. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I området finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållplats heter Knäckepilsgränd, dit är det ca 100 meter. Därifrån går buss 541 eller 518 och de tar dig till Barkarby station på ca 17 minuter och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 31 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 17 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Föreningen har 26 bilplatser för 650 kr i per månad. Separat kö tillämpas.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Kök

Vardagsrum

Badrum

Brf Kronbladet 1

Altan i sydvästläge

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRE
Välkomnade hall med vitlaserad ekparkett och vita väggar.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng, bra förvaring i form av två garderober.
Vitlaserad ekparkett och vita väggar.

VARDAGSRUM
Vacker öppen planlösning mot köket med plats för matbord och stor soffgrupp.
Vitlaserad ekparkett och vita väggar.

KÖK
Fint kök från HTH med ljus kakel och mörk bänkskiva i laminat. Fullt utrustat med spis/ug, diskmaskin, fläkt och kyl/frys allt från märket Electrolux.

BADRUM
Helkaklat badrummet med elegant kommod från Svedbergs, kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux samt en duschhörna.

UTEPLATS
Stor uteplats i sydväst läge med många soltimmar på eftermiddagen/kvällen.
Antal rum
2 rum
Boarea
46 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Pris
SEK 2,095,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 2,210 inkl värme, va, bredband samt förråd
Driftskostnad
SEK 4,740 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,640
Försäkring
SEK 2,100
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
1.5209 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till bostaden tillhör ett förråd.
Förening
Namn
Brf Kronbladet 1
Om föreningen
BRF Kronbladet 1 kommer att byggas av RW Bostad. I BRF Kronbladet 1 bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. Detta är ett drömboende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Bostäderna präglas av en modern och hög standard såsom HTH-kök och öppna planlösningar som ger en trivsam och ljus boendemiljö. De allra flesta bostäder kommer att ha en egen balkong eller altan.

En gemensam tvättstuga byggs i källaren och cykelrum kommer att finnas på gården.
Antal lägenheter
66
Tv och bredband
Fiber via Telia
Parkering
Föreningen har 26 bilplatser för 650 kr i per månad. Separat kö tillämpas. I dagsläget tar det runt ca 3 månader att få plats (2019-08-14).

Karta

Hässelby Backlura Hässelby

Blomsterkungsvägen 116 D Gavel

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg