230
MED3BDC7A4941674AE0944CD5331BA599BD

Blommensbergsvägen 128, vån 4 Aspudden, HÄGERSTEN

Aspudden, HÄGERSTEN

Blommensbergsvägen 128, vån 4


PRIS (utgångspris)4 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

79,5 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

0362

MÅNADSAVGIFT

5 356 kr

BYGGÅR

2003

PRIS

4 995 000 kr Utgångspris

Granne med Vinterviken! Välkomna till denna inbjudande gavellägenhet högst upp i huset med härlig utsikt mot lummiga Vinterviken. Begränsad insyn med fönster i tre väderstreck som erbjuder ljus och rymd. Rymligt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen som bjuder på utsikt mot lummiga Vinterviken. På balkongen kan du koppla av med eftermiddags- och kvällssol. Kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Här finns plats för matbord för ca 4-8 personer. Två bra sovrum, det ena har gott om utrymme för dubbelsäng. Fräscht helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Bra förvaring i klädkammare, garderober och tillhörande källarförråd. Klädkammaren kan även fungera som hemmakontor. Flexibelt tillträde. Kontakta gärna mäklaren för visning!

Trivsam förening på friköpt mark. På baksidan av huset ligger den gemensamma gården med uteplats och lekplats. På sommaren ställer föreningen ut utemöbler och grill. I huset finns hiss, motionsrum, föreningslokal som även kan nyttjas för övernattning, tvättstuga, barnvagns- och cykelförråd. Föreningen har även 17 parkeringsplatser och fyra carports.

Nedanför huset lockar Vinterviken med grönska, trädgårdscafé och gratis utomhuspaddel- och tennisbanor. På sommaren promenerar du utmed Mälaren eller badar vid Örnbergets klippbad nära småbåtshamnen, Rävudden eller den upprustade viken däremellan. Vid sjön Trekanten, en kort promenad bort, finns en sandstrand och brygga. Här kan man även åka skridskor på vintern. Aspudden är ett populärt område med charm och småstadskänsla. Här finns mysiga caféer och restauranger, små butiker, mataffärer, apotek, bokhandel, bibliotek, gym och yogastudio. Samtidigt har du nära till stan. Hoppar du på cykeln eller en elsparkcykel är du inne vid Hornstulls puls på ca 10 minuter.

Bilder

MED3BDC7A4941674AE0944CD5331BA599BD
MED7CC63E7CD9314E0E86B391B5CB257DDB
MED1C8E2F75E5224F939049E746B561DB9E
MEDE1618F01805545F3B4C959C3C60B3709
MED60D1DAC3D28B49E89B6D59489A825A24

Planeringsverktyg

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

79,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

0362

VÅNING

4 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 356 kr

BYGGÅR

2003

PRIS

4 995 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

Föreningens information

BALKONG

Ja

Lägenheten har en planlösning enligt följande:

Hall
Välkomnande central hall med plats för ytterkläder direkt vid dörren. Gott om förvaring i garderober, överskåp och en rymlig klädkammare. Målade väggar och ekparkettgolv.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch, wc och handfat med stor inbyggd spegel ovan. Praktisk vikbänk, under bänken finns tvättmaskin. Ovanför vikbänken sitter väggskåp för förvaring.

Sovrum 1
Stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng. Plats för förvaring i garderober. Parkettgolvet och väggarna är tapetserade.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum i gavelläge med utgång till den möblerbara och inglasade balkongen. Stort fönsterparti mot balkongen som ger härligt ljusinsläpp. Delvis öppen planlösning mot köket. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Balkong
Inbjudande inglasad balkong med fin utsikt mot den lummiga gården och Vinterviken. På balkongen finns gott om utrymme för utemöbler.

Sovrum 2
Sovrum i gavelläge. Plats för skrivbord, fåtölj och säng. Tapetserade väggar och på golvet ligger parkett.

Kök
Rymligt och trevligt kök med gott om förvaring och plats för 4-8 personer. Vita skåpsluckor, blått kakel som sitter ovanför arbetsbänk, laminatgolv och målade/tapetserade väggar. Den maskinella utrustningen består utav: Kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, fläkt och spis med ugn.

Om området

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även företaget Winterviken som har café med uteservering på sommaren, festvåning och konferenser.

Nere vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. På kort gångavstånd ligger även sjön Trekanten med sandstrand och badplats, på vintern plogas isen för skridskoåkning. I närområdet ligger Liljeholmens centrum med stor galleria med gott om utbud med affärer och restauranger.

För barnfamiljer finns den mycket populära Aspuddsparken med sin 4H-gård och olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid parken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp.

KOMMUNIKATION

I området finns två tunnelbanestationer - Aspudden och Örnsberg. Det tar ca 12-14 min in till T-centralen. Flertalet bussar trafikerar området. Ute på Blommensbergsvägen går buss 161 som tar dig till Gröndal eller Aspudden/Örnsberg eller vidare till Älvsjö. I Gröndal finns även tvärbana som går till Alvik eller Sickla. För den som åker bil är det enkelt att komma ut på E4:an via Gröndal.

NÄRSERVICE

I närbelägna Liljeholmen finns en galleria med nästan 100 butiker och flertalet restauranger. Här finns även tvärbanan, flygbussar till Arlanda, direktbussar till Scania, Karolinska och Huddinge sjukhus.

Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, serviceutbud såsom apotek, livsmedelsaffär, restauranger (bl a den omskrivna restaurangen Landet), jourlivs m.m.

PARKERING

I området är det parkeringsavgifter och boendeparkering i med taxa 4. Mer info finns på: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/parkeringstillstand/Boendeparkering/

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,97775 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,97775 %

Ekonomi

EL

4 500 kr

FÖRSÄKRING

1 642 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 142 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

520 095 kr Baserat på uppgifter från årsredovisningen 2022
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2003

UPPVÄRMNING

Bergvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2018-06-26

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

50 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

2-glas + 1-glas

Förening

NAMN

Brf Vinterviken

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

35

OM FÖRENINGEN

Fastigheten är bebyggd med ett flerbostadshus med byggår 2003, föreningen har 35 st lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har gemensamma p-platser och några med carports, samtliga med motorvärmare. För mer information om föreningen; www.brf-vinterviken.se

På baksidan av huset har föreningen gemensamma gräsmatta och skogsparti. På sommaren ställer föreningen ut bord och stolar samt grill. På baksidan finns även en lekplats med bla lekstuga och sandlåda.

TV OCH BREDBAND

ComHem eller ”Telia Öppen Fiber”

PARKERING

Föreningen har 17 parkeringsplatser och 4 carports. Samtliga med
laddstolpar. Separat kösystem. Månadsavgifter:

Plats 1-16: ca 500 kr
Plats 17-20 (carport): ca 800 kr
Plats 21-22: ca 300 kr

RENOVERINGAR

2012 Bergvärmepump
2013 Staket och lekplats
2014 Nytt brandlarmsystem
2015 Målning av balkonger
2017 Värmesystem
2018 Solceller, passagesystem
2020 Uppdatering av gymutrustning
2021 Upprustning tvättstuga, injustering värme, renovering av undercentral, byte av trasig takfläkt,
2022 Laddstolpar installerade på samtliga parkeringsplatser, fasadtvätt, utökning av brandlarm. Bytt dörrmotor på en hiss.

Kommande renoveringar: Byte av fönsterlister, byte takfläkt, målningsarbeten, översyn belysning, uppdatering undercentral, förbättra säkerhet i källaren.

Karta

Stockholm Aspudden

Blommensbergsvägen 128, vån 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg