190
MED274876C615DF4983B6875BE2DEABFD84

Vackert hus med havsutsikt och exceptionellt låg driftskostnad!

KlarlagtKommande®

Torslanda - Hjuvik, Torslanda

Blixtfyrsvägen 12A

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea180 kvm
Biarea31 kvm
Tomtarea839.4 kvm
Byggår1993
Driftskostnad451 kr/månad

Utgångspris: SEK 7,995,000

Nu finns möjligheten till en härlig 1½-plansvilla, med havsutsikt, i Hjuvik! Med en naturnära tomt, härliga vyer och bästa solläge, uppe på en höjd, finns här goda förutsättningar för att trivas. Här har du dessutom unikt låg elkostnad tack vare att det både är bergvärme och framför allt de många solcellspanelerna! Här finns plats för hela familjen med fyra sovrum, två allrum, stort kök och dessutom ett garage. Interiört är det ljust och väl omhändertaget med fräscha, helkaklade badrum och ett väl tilltaget kök. Låter detta intressant? Kontakta Lotta för mer information.

Om området

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.

Torslandas nya centrum i Amhult ligger ca 15 minuter ifrån med bil och har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger och ICA Maxi.

Kommunikation

Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Amhultsgården (förskola och skola), Familjedaghem, (Centrum), Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9.

Övrigt

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. För motion finns Hälsans stig - en 7km promenadslinga, start och mål vid Torslanda Torg. Vill man spela golf finns Torslanda golfklubb. För den fågelintresserade finns Torsviken med sällsynta fågelarter.

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt
Kommande

Bilder

Välkommen till Blixtfyrsvägen 12A!

Havsnära läge i en lugn del av Hjuvik

Bokade visningar

Ljust och rymligt kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
180 kvm
Areakälla
säljarens information
Biarea
31 kvm
Hall
Välkommen in i en underbar, ljus villa. Här möts du av ett genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Förbi trappan finns plats för avhängning och möjligheten för ytterligare förvaringsmöbler är god här. Med ett smalt fönster bredvid ytterdörren får hallen karaktär och ger en en öppen känsla som sedan präglar huset i stort.
Kök
Till höger från hallen når vi ett gediget kök som man dessutom byggt ut. Här breder bänkytorna ut sig och och färgerna går fortsatt i ljusa toner, med ett ljusbeiget kakel. Köket är L-format med kyl och frys mittemot. Vidare in i rummet öppnar sig ett vackert burspråk upp med fönster i tre riktningar och dessutom en dörr ut till en mysig frukostveranda.
Vardagsrum och altan
Med närhet till husets kök finns nedervåningens vardagsrum, även det ett hus med vita väggar och naturnära känsla. Med gott om rum får man plats med en större soffgrupp och TV, om så önskas. Härifrån når du terassen, en underbar plats som är formad efter bergets kant som dessutom skyddar mot vind och insyn. Några steg upp på berget och utsikten är slående. Eller ta ett trappsteg till någon av husets gavelsidor och sparka lite boll på gräsmattan, ytterligare härliga ytor att nyttja.
Badrum
Badrummet på nedervåningen är från 2010 och går i moderna val. Ett grått klinker med stora plattor gör att det känns exklusivt och det vita kaklet som möter upp, ger fräschör och ett stilfullt intryck. Här finns dusch, kommod och toalett och golvvärmen ger maximal komfort.
Sovrum
De två sovrummen på nedervåningen vätter båda mot vägen, utan att för den delen få någon insyn, då huset ligger såpass högt. Det högra sovrummet är praktiskt är det något mindre av de två och blir ett perfekt barnrum. Eller kanske vil man använda det som kontor?
Sovrum
Sovrummet bredvid är större och utformat så att man har en sovalkov på vänstra sidan av dörren. Här finns gott om plats både för bokhyllor om så önskas och skrivbord.
Tvättstuga
I anslutning till hallen finns en stor och praktisk tvättstuga. Perfekt placering för att kunna hänga av blöta overaller och träningskläder. Här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättställ med lådor under samt hyllor och garderober för förvaring.
Allrum
En trappa upp slås vi av ljuset, vyerna och naturen. Ett ljust allrum breder ut sig och ger plats till soffgrupp i högra delen av rummet. Härifrån ser du färjan ut till öarna och har en fantastisk vy över hustaken i Hjuvik. I vänstra delen av rummet har man skiljt av lite, vilket ger en naturlig plats för en myshörna och härifrån når man en helt fantastisk balkong med havsutsikt och sol långt in på kvällen. Även från rummets högra del når man en balkong i den riktningen - fantastiska platser för ett glas vin en sommarkväll.
Master bedroom
Innanför en vacker dubbeldörr finns ett härligt master bedroom med snedtak. Här finns fint ljusinsläpp och inte minst en walk in closet med spegel-skjutdörrar.
Badrum
Vägg i vägg med master bedroom ligger övervåningens badrum. Här breder sig det vita kaklet ut sig och ett takfönster ger härligt ljus och exklusivitet. Till höger finns badkar och man har byggt dit en naturlig hylla längst in i rummet, som ger möjlighet för dekorationer och ger karaktär till rummet. Golvet pryds även här av grått klinker och golvvärmen finns även här.
Sovrum
På andra sidan trappan, i utbyggnaden över burspråket, har man gjort ett extra sovrum. Här har man mysigt snedtak och ett runt fönster som ger underbar karaktär och känsla.
Källare
Från utsidan når man en källare på 31 kvm. Det här har man använt för att få en liten kontorsdel men då det är förberett för spot lights i taket finns här goda möjligheter att göra något roligt. Kanske vill du inreda detta till en relaxavdelning? Eller önskar tonåringen en egen ingång till sin våning? Bara fantasin sätter gränser här!
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1993
Byggnadsår kommentar
Ombyggt 2015
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare + krypgrund
Grundmur
Lecablock
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
Isolerglas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Torslanda 9:389
Övrigt
Fiber finns indraget.
Övriga byggnader
Garage finns på tomten.
2 st förrådsbodar finns i anslutning till garaget.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 5,407 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 300
Väg, samf
SEK 1,000
Försäkring
SEK 4,107
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Solcellerna på husets tak producerar ca 12 000 kWh/år, vilket gör att elkostnaden blir mycket låg.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,864,000
Byggnadsvärde
SEK 3,000,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,669,212
Tomt
Areal
839.4 kvm
Tomttyp
Kuperad och trädgårdstomt
Planbestämmelser
Avstyckningsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hästevik GA:23
Förmån: Officialservitut Väg, 14-TRL-1305.1
Last: Ledningsrätt Avlopp, 1480K-1988F258.1

Karta

Torslanda - Hjuvik Torslanda

Blixtfyrsvägen 12A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg