190
MED3F2B24CB905140478F6FD215AC8CB9C5

SNART TILL SALU - Välplanerad tvåa i nyproducerat skick!

Kommande®

Blåportshöjden, KARLSKRONA

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,234 inkl. värme och VA.
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kan vi presentera denna ljusa och moderna genomgångstvåa på Blåportshöjden! Lägenheten är i nyproducerat skick och erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas önska sig! Ett bekvämt boende med egen parkering och närhet till så väl stadens puls som Pantarholmen, sjukhuset och högskolan. Det här ett boende ni inte vill missa!

Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Blåportshöjden eller Blå port som det också kallas är en stadsdel i Karlskrona som ligger ca 2 km från Karlskrona centrum på en höjd med utsikt över staden. Högskolan har du på promenadavstånd och Friskis & Svettis ligger precis nedanför höjden. Blåportshöjden är historiskt sett ett före detta militärt område. I närheten finns även sjukhuset, Wämöparken, en gammal folkpark, med fina grönområden att ströva omkring i samt lekplats, liten djurpark och ett mysigt fik.

Kommunikation

Bussförbindelser och Bergåsa tågstation ligger 5 min promenad bort.

Närservice

Willys ligger mycket nära beläget på Pantarholmen, här finns också jourbutik med postservice, bageri och pizzeria.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg