190

Ösmo, Ösmo

Blåmesvägen 4

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea130 kvm
Tomtarea706 kvm
Byggår1967

Som utgångsbud: SEK 3,300,000

Helrenoverat 1-plans hus i centrala Ösmo med 4 sovrum. Nytt kök, ny fasad, ny altan samt nya ytskikt m.m. För mer info, kontakta Patric på 0733-010060.

Om området

Lugnt och fint område ca 1 mil från Nynäshamn. Här finns många vackra strövområden samt badmöjligheter vid sjön Muskan. I centrala Ösmo finns de flesta förnödenheter så som mataffär, kiosk, pizzeria, bank m.m. Här finns även Ösmo Simhall och ett fåtal kilometer utanför centrala Ösmo finns Sorunda Ridklubb. Varje vår arrangeras Ösmo marknad i centrum med plats för 130 försäljare samt tivoli. Ösmo har en egen avfart till motorvägen mellan Nynäshamn och Stockholm och det tar cirka 35 minuter till Stockholm med bil. Det finns också goda möjligheter att pendla då det finns goda kommunikationer till flera orter.

Kommunikation

Buss: Härifrån går buss 783 mot Södertälje, 858 mot FOI, 847 mot Västerhaninge, 849 mot Muskö samt 861 (från Ösmo trafikplats) mot Gullmarsplan.

Pendeltåg: 35 mot Bålsta och Nynäshamn.

Närservice

Här finns ICA supermarket, Priskrossaren, blomsterhandel, bankkontor, pizzeria/restaurang, café, kiosk, simhall, ridskola m.m.

Skolor och Barnomsorg:
Här finns flera kommunala förskolor samt grundskolorna Vanstaskolan F-9, Tallbackaskolan F-5. Gymnasieskola finns i Nynäshamn.

Parkering

I centrum finns en stor parkering. Det krävs p-skiva och är en korttidsparkering.

Övrigt

Ösmo ligger i Skärgårdsidyllen Nynäshamns kommun. Från Nynäshamn når du en mängd vackra skärgårdsöar som Öja, Landsort, Nåttarö, Rånö eller Ålö-Utö. Nynäshamns hamn är en modern passagerar- och godshamn. I dag är Nynäshamn en av tre hamnar på fastlandet som trafikeras av Destination Gotlands och Gotlandsbåtens färjor till Visby. Härifrån trafikeras även destinationerna Gdansk, Ventspils och Liepaja. Nynäshamn tar även emot större internationella kryssningsfartyg som inte har möjlighet, eller inte vill, ta sig in genom Stockholms skärgård.

Nynäshamns gästhamn är väl värt ett besök. I hamnen finns många trevliga restauranger bl.a. Nynäs Rökeri som tillhandahåller byborna med färsk fisk från fiskaffär och i restaurang. Den som vill shoppa bör ta sig en titt i hamnens mysiga hamnbodar som bl.a. säljer ekologiska bakverk, presenter, inredning och hantverk. Här finns även glassbodarna Lejonet och Björnen samt SIA-Glassbaren, så varför inte ta en glass och promenera längs Nordens längsta pir belägen i hamnen? För den som vill uppleva skärgården och naturen så finns Strandvägen i södra delen av Nynäshamn. Strandvägen uppfördes i samband med OS-seglingen 1912 och är ett promenadstråk samt enkelriktad bilväg bland klippor, berg och skärgårdsöar. Eller varför inte spendera helgen på Nynäs havsbad och avnjuta en spaweekend på hemmaplan? I Nynäshamn finns något för alla!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Boarea
130 kvm
Areakälla
Säljarens uppskattning
Byggnad
Byggnadsår
1967
Byggnadssätt
Fastighetsbeteckning
Ornitologen 48
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,644,000
Byggnadsvärde
SEK 919,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,379,000
Tomt
Areal
706 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan (1966-12-14)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Samfällighet: Nynäshamn Ornitologen S:2, Samfällighet: Nynäshamn Ornitologen S:3, Samfällighet: Nynäshamn Ornitologen S:4

Karta

Ösmo Ösmo

Blåmesvägen 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg