230
MEDDBBE9BDEBEC746ECB7D1E50B7D00D8E7

Bjungnäsvägen 20E Sundborn, Sundborn

Nyproduktion

Sundborn, Sundborn

Bjungnäsvägen 20E


PRIS3 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

80,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

20E

MÅNADSAVGIFT

5 900 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

3 195 000 kr

KEDJEHUS I ETT plan i familjära Sundborn med läge intill sjön Toftan uppförs under 2022-2023, byggnation pågår. Ett enkelt och bekvämt boende om 3 rum och kök med hög standard. Vattenburen golvvärme i hela bostaden, klinker i hall och helkaklat badrum och separat gästtoalett.

HÄR ERBJUDS ETT väldisponerat och luftigt boende om 80,5 m2 med hög standard. Rymligt och välutrustat kök med utrymme för hela familjen, öppet vardagsrum i bostadens mitt med direkt anslutning till uteplatserna i två väderstreck med totalt ca 51 m2 trädäck som förgyller somrarna.

ETT MASTER BEDROOM med en klädgarderob och två vanliga garderober. Ett mindre sovrum med två garderober. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Mindre WC. Eget förråd samt både carport och parkeringsplats tillhör alla lägenheter och är i anslutning till huset.

KOPPARTALLENS BOSTÄDER KÄNNETECKNAS av bostadsområden där arkitekturen, detaljerna och den höga standarden samspelar och sticker ut. Husen är utrustade med carport, förråd och extra p-plats. Samtliga lägenheter har parkettgolv, påkostade kök och exklusiv standard. Kök och vardagsrum karaktäriseras av stora glaspartier som öppnar upp och släpper in ett härligt ljusflöde året om. Lägenheterna har en klassisk stil vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel genom att möblera kontrastfullt eller strikt.

ALLA BOSTÄDERNA HAR generösa terrasser åt två håll med inramande grönska. Genomgående möts du som boende av ljusa, vackra och bekväma bostäder. Samtliga bostäder styr över sina egna driftskostnader då samtliga enheter har sin egen frånluftsvärmepump och elmätare. Ett nytänkande livsstilsboende helt enkelt.

Pris och avgifter kan man läsa mer om i KOSTNADSKALKYLEN som är uppdaterad februari 2023. Bostadsrättsföreningen är LÅGT BELÅNAD (endast 22%) och här har man tagit höjd med en kalkylränta om 5% på föreningens lån. Dessutom görs en avsättning om 74 000 kr per år för underhåll/övrigt vilket totalt sett innebär att föreningen kommer att ha en mycket god ekonomi och tål att jämföras.

Så här går KÖPPROCESSEN till:

1. FÖRHANDSAVTAL
Förhandsavtal upprättas mellan köpare och bostadsrättsföreningen. Detta avtal är juridiskt bindande. Som grund till förhandsavtalet ligger intygsgiven kostnadskalkyl. Förhandsavtalet undertecknas med BankID. Enligt lag gäller sju dagars ångerrätt vid tecknande av förhandsavtal. Ingen förskottsbetalning kommer att behöva erläggas.

2. UPPLÅTELSEAVTAL
Upplåtelseavtal kommer att tecknas före, eller i anslutning till tillträdet. Detta är det slutliga avtalet avseende ditt köp av aktuell bostadsrätt. Upplåtelseavtalet undertecknas med BankID.

3. TILLTRÄDE
I god tid innan tillträdet får du slutligt besked från bostadsrättsföreningen om tillträdesdag. Slutlikvid om 100% av köpeskillingen ska vara erlagd på tillträdesdagen. På tillträdesdagen erbjuds du att hämta ut din nyckel på plats.

Bilder

MEDDBBE9BDEBEC746ECB7D1E50B7D00D8E7
MED269B6250C42F4F0687BC58F85FF379AF
MEDDD5CA91653A747E2963C67F265CC00F8
MED651497F4E9B34AD399F86515FFEDFCC2
MEDDA70A4EA428843548360B93D08EEFFCE

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

80,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

20E

MÅNADSAVGIFT

5 900 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

3 195 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Uteplats på entrésida och baksida i tryckimpregnerad trätrall. Mark i anslutning till uteplatserna ingår i upplåtelsen.

PARKERING

Carport med en p-plats och en vanlig p-plats i anslutning till carporten, sammanlagt två p-platser.

Om området

LÄGET I SUNDBORN strax utanför Falun ger bostäder i ett lugnt område där du har skola och barnomsorg i det direkta närområdet. Stora skogs- och grönområden med motionsstigar ger träningsmöjligheter direkt utanför husknuten. Sjön Toftan ligger endast 50 meter från husen och erbjuder bad och möjlighet till båtplats. Lokaltrafiken har en hållplats direkt i anslutning till området.

FRAMFÖR ALLT ÄR Sundborn en vacker, levande by som inbjuder till promenader och ett aktivt friluftsliv. Besök gärna konstnärshemmet Carl Larsson-gården, bergsmansgården Stora Hyttnäs, Galleri Kvarnen, Sundborns kyrka eller någon av hantverkarna som huserar i byn. I Sundborn startar Carl Larsson-leden som löper genom vackert kulturlandskap. Som så många andra bybor gjort i flera hundra år före honom vandrade Carl Larsson ofta till fots genom skogen och över berget till Falun.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

7,1429 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

847 862 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Enplansradhus

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Varje lägenhet har egen luft-/vattenvärmepump för uppvärmning och varmvatten.

VENTILATION

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ELFÖRBRUKNING

7 245 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Till varje lägenhet hör ett externt kallföråd om ca 8 kvm.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas i trä/aluminium

ÖVRIGT

Fiber finns indraget, men abonnemang tecknas enskilt av bostadsrättsinnehavaren.

Förening

NAMN

Bostadsrättsföreningen Bjungnäs

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

Karta

Falun Sundborn

Bjungnäsvägen 20E

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg