MED07FC7C1684034B5EADB6A3B200817ABC

BRA SOLLÄGE - RENOVERINGSCHANS -VÄLPLANERAT

Ekerö - Björkudden, EKERÖ

Björkuddsvägen 16B

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,183 inkl VA, kabel-TV & garageplats
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea64.8 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer18
Byggår1978
Driftskostnad1,042 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,990,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 11:30 - 12:15
Välkommen på visning, anmäl dig gärna!
21
September | Monday
Bokad visning, välkommen att kontakta mäklaren för tid!

BRA SOLLÄGE - RENOVERINGSCHANS - BRA PLANLÖSNING

Välkommen till denna välplanerade 2:a i originalskick där även möjlighet finns att bygga om till en 3:a genom att dela av sovrummet. Fint ljusinsläpp från ett flertal fönster samt ett trevligt läge i området. Uteplatser med chans till sol på båda sidor om huset. Entrésida med morgonsol och baksida med sol från mitt på dagen till sen kväll. Där finns en trädeckad altan som är rymlig med plats för bordsgrupp med skyddande tak. Stor gräsmatta med bra insynsskydd.

Välkommen på visning önskar Veronica Pethrus på HusmanHagberg Ekerö/Bromma, 0708-232123

Om området

Björkudden är ett radhusområde som tillhör Ekebyhov och ligger centralt på Ekerö med närhet till allt man behöver. Bebyggelsen här är från slutet av 70-talet och området är idag väldigt omtyckt, mycket just för närheten till service och kommunikationer, men också sitt lugn och natursköna läge. Såväl barnfamiljer, som äldre och ungdomar bor här idag.

Granne med området ligger Ekebyhovsskolan samt dagis, vilket är perfekt för barnfamiljen. All närservice du kan tänkas behöva finns vid Ekerö centrum som ligger på gångavstånd.

Kommunikation

Från Ekerövägen avgår bussar regelbundet och tar dig till Brommaplan på ca 15 minuter för vidare färd mot stan med tunnelbanans gröna linje. Blåbuss 177 fortsätter dessutom till Solna och Danderyd.

Närservice

På gångavstånd från området ligger Ekerö Centrum där all viktig närservice finns. Butiker, restauranger, banker, biblitek, vårdcentral, apotek, tandläkare och mycket annat som är viktigt.

Övrigt

På Ekerö är steget till naturen och Mälaren aldrig långt. För den som gillar motion har ön mycket att erbjuda i form av motionsspår, vandringsleder, skidbacke, golfbanor och populära utflyktsmål. Träkvista vallen ligger centralt på ön med aktiviteter som fotboll, ishockey, friidrott och tennis. Ekerö är också en gammal anrik kulturkommun där bland annat Drottningholms slott, vikingastaden Birka och Svartsjö våtmarksängar kan nämnas.

Bilder

Välkommen till Björkuddsvägen 16B

Underbar baksida

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna välplanerade 2:a i originalskick där även möjlighet finns att bygga om till en 3:a genom att dela av sovrummet. Fint ljusinsläpp från ett flertal fönster samt ett trevligt läge i området. Uteplatser med chans till sol på båda sidor om huset. Entrésida med morgonsol och baksida med sol från mitt på dagen till sen kväll. Där finns en trädeckad altan som är rymlig med plats för bordsgrupp med skyddande tak. Stor gräsmatta med bra insynsskydd.

ENTRÉ:
Trevligt intryck när man kommer in i lägenheten. Flertalet garderober och plats för avhängning. Från hallen leds du sedan på ett trevligt sätt vidare in i lägenheten.

KÖK:
Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i ett flertal skåp och generösa arbetsytor. Rymlig matplats för ett stort sällskap om ca 6-8 personer, varifrån du har en öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM:
Välplanerat med gott om plats för sällskapsdel med soffhörna och ett fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Utgång härifrån till den härliga altanen på baksidan och ut mot gräsmattan.

SOVRUM:
Detta är ett mycket väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme i ett flertal garderober. Tillräckligt stort för att dela av i två och genom bygglov samt föreningens godkännande kan extra fönster tas upp mot gaveln.

BADRUM:
Här finns WC, handfat, badkar, badrumsskåp och även ett fönster som gör rummet ljust och dessutom ger en möjlighet till ventilering.

TVÄTTSTUGA:
Intill köket ligger tvättstugan som har plastmatta på golvet och väggar med ljus våttapet. Tvättmaskin, torkskåp, tvättho finns samt plats för förvaring i ett skåp.

Sammantaget ett mycket bra boende där det fina läget ger möjlighet till en god livskvalitet.

Välkommen till Björkuddsvägen 16B önskar fastighetsmäklare Veronica Pethrus, 0708-232123!
Antal rum
2 rum
Boarea
64.8 kvm
Areakälla
föreningens information
Parkering
Garage i länga
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 1
Pris
SEK 2,990,000
Avgift
SEK 3,183 inkl VA, kabel-TV & garageplats
Driftskostnad
SEK 12,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 10,500
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.01796 %
Andel av årsavgiften
1.80412 %
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
1978
Uppvärmning
Luftvärmepump/direktverkande el
Ventilation
Frånluft
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övriga byggnader
Förråd
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Vid entrésidan finns ett isolerat förråd som är rymligt med gott om plats för förvaring och här finns varmvattenberedaren placerad. Möjlighet kan finnas att ta upp ett fönster här och göra i ordning till ett extra rum.

Möjlighet finns även till förvaring på vinden som nås via taklucka i hallen.

Garageplats ingår i avgiften.
Förening
Namn
BRF Björkudden 1
Om föreningen
BRF Björkudden 1 bildades 1977 och förvärvade fastigheten Ekebyhov 1:509 samma år. Bebyggelsen består av radhus i ett eller två plan och totalt finns 50 lägenheter där alla är upplåtna med bostadsrätt. De är fördelade på 29 st 2:or, 15 st 3:or och 6 st 4:or.

Tillgång finns till en gemensamhetslokal med plats för ca 50 personer som kan hyras av medlemmarna för 200 kr/dygn. I samma hus finns bastu som är gratis och kan lånas genom bokningssystem. Detta delas med grannföreningen BRF Björkudden 2. Medlemmarna har även tillgång till två garage med trädgårdsredskap, motrgräsklippare, verktyg mm som fritt kan nyttjas mot att de vårdas väl.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
50
Tv och bredband
Kabel-TV och bredband levereras av Comhem där basutbudet, inkl 8 favoriter, för kabel-TV ingår i månadsavgiften. Övriga kanaler samt bredband tecknas av bostadsrättshavaren själv.
Parkering
Varje lägenhet har tillgång till en garageplats i länga. I övrigt finns några gemensamma parkeringsplatser för medlemmarna samt besökande.
Renoveringar
Föreningens byggnader anses vara i gott skick och inga större renoveringar planeras de närmaste åren. Man följer den uppsatta underhållsplanen som sträcker sig till och med år 2020.
Ekonomi
Föreningens ekonomi är mycket välskött och stabil så i dagsläget planeras inga avgiftsändringar. De närmaste åren planeras inga större renoveringar, vilket också ger en stabilitet för ekonomin.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,108
Pantsättningsavgift
SEK 443

Karta

Ekerö - Björkudden EKERÖ

Björkuddsvägen 16B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg