190

Almedal/Johanneberg, GÖTEBORG

Björkuddsgatan 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,712 Ink Värme, Vatten, el, samt parkeringsplats i garage.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea100 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer2
Byggår1960

Utgångspris: SEK 4,800,000

Snart finns möjligheten att förvärva en toppen lägenhet om 100 kvm i ett charmigt flerfamiljshus! Denna bostad erbjuder en välplanerad planlösning med tre bra sovrum och ett arbetsrum, Stilrena ytskikt i både kök och badrum i tidlös tappning, en fungerade öppen spis samt en stor härlig terrass i soldränkt söderläge. Parkering för 2 st bilar finns i garaget. Föreningen har en gemensam trädgård med gräsmattor och ett stort härligt soldäck med grillplats, närmare villakänsla kommer du inte! Här bor du i ett lugnt villaområde i populära Krokslätt med närheten till mataffärer, skolor, förskolor & grönskande natur, men samtidigt bara ett stenkast från city. Kommande försäljning, Vänligen kontakta mäklaren för mer information & ev förhandsvisning.

Om området

I stadsdelen Krokslätt ligger gröna Almedal. Här bor du i rofylld avskildhet från innerstadens brus. Samtidigt är det bara tre minuter bort till Korsvägen och Liseberg.
I Almedal finns lummiga grönområden och en bebyggelse som till största delen är från 1940-talet. I området finns närhet till flera lunchrestauranger, mataffärer och banker. För att träna behöver du inte gå långt - Nordic Wellness har gym, personlig tränare och gruppträning och på Fitness24Seven tränar du vilken tid på dygnet du vill.
Vid Mölndalsån ligger de röda gamla tegelbyggnaderna kvar efter Lyckholms bryggerier. Idag huserar Oceanbryggeriet där med ett skummande utbud av säsongs- och specialöl. De levererar profilöl till flera restauranger i Göteborg och välkomnar besök av ölfantaster i sitt hantverksbryggeri.
Från Almedal har du nära till allt i centrala Göteborg. Korsvägen som är en stor knutpunkt för kollektivtrafiken ligger på kort promenadavstånd. Här kan du även hoppa på flygbussen som på 20 minuter tar dig till Landvetter. Vid Korsvägen tar också Göteborgs stora evenemangsstråk vid med attraktioner som Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och Filmstaden Bergakungen. Där finns också, inte att förglömma Scandinavium och Ullevi som året runt bjuder på artisteri av världsklass inom både idrott och musik. Bra shopping hittar du närmast på Avenyn som också vimlar av restauranger, pubar och klubbar.
Till city går eller cyklar du lätt. Annars går spårvagn 4 och 2 med täta turer. För dig som pendlar finns tågstation på Mölndals Bro och med bil tar du dig enkelt ut till de stora lederna som E6, E20 och RV40.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Goda träningsmöjligheter i motionscenter finns ett stenkast ifrån bostaden.

Många fina grönområden finns i området, en av dem är vackra Näckrosdammen.

Goda kommunikationer finns antingen direkt vid bostaden eller vid knutpunkten Korsvägen.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
100 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
En stor terrass.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 4,800,000
Avgift
SEK 4,712 Ink Värme, Vatten, el, samt parkeringsplats i garage.
Andel i föreningen
34.4828 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Bergvärme
Förening
Namn
Brf Sollunden
Om föreningen
Föreningen förvärvade fastigheten Göteborg Krokslätt 113:2, 2012-03-02. Föreningen byggnader utgörs av ett tvåvåningshus med 3 st lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 2 st lokaler. Fastigheten består av en totalyta på 410 kvm varav 310 kvm är bostadsyta. I källarplan finns 2 st gatage, flera föråd samt en uthyrningsenhet på ca 60 kvm. Förening äger marken.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
3
Antal lokaler i föreningen
2
Renoveringar
Gjorda renoveringar:
För fastigheten finns en 10-årig underhållsplan upprättad som årligen uppdateras av styrelsen.
2015: gjordes omfattande renovering av tak samt takfönster. Under samma år installerade även ny ventilation.
2013: Bytets alla ytterdörrar till säkerhetsdörrar.
2012: Renoverades samtliga badrum och kök på vån 1 & 2.

Planerade:
Förgöringen ska byta alla fönster på huset. Till hösten ska huset dräneras.
Allt har föreningen sparat undan till så det kommer ej påverka avgifterna.
Ekonomi
Inga planerade höjningar av avgiften finns för närvarande.
Äger föreningen marken
JA

Karta

Almedal/Johanneberg GÖTEBORG

Björkuddsgatan 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg