190
MEDA13BA6A1956B4421AB905C47C92407D8

Fantastiskt trivsam tvåa med balkong om hela 15 kvm i soligt söderläge!

Kommande®

Björkris, KUNGSBACKA

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,444 inkl VA, värme & grundläggande kanalutbud. Obligatoriskt tillägg om 264 kr/mån avseende bredband via fiber.
Antal rum2 rok
Boarea55.1 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart kommer vi att kunna presentera denna trivsamma tvåa på Björkrisvägen i Brf Betula där ni inte behöver kompromissa med något. Belägen i den del av Björkris som många skulle beskriva som det absolut bästa gör denna våning till något riktigt iögonfallande. Genomgående finner ni moderna materialval och ljusa ytskikt som tillsammans med ljusinsläppet från de rikliga fönsterpartierna ger en ljus och stilren lägenhet. Dessutom besitter lägenheten en väl tilltagen balkong om hela 15 kvm i eftertraktat söderläge som i sin tur ger er de bästa solchanserna där ni kan njuta ikapp med vänner och bekanta eller bättra på solbrännan utan att störas av grannar.

Närheten till såväl kommunikationer som till shopping och matbutiker gör området i mångt och mycket optimalt. Hit tar ni er genom en rask promenad eller med cykel. Inom ett kort avstånd finner ni också ett gym för er som vill göra er redo för stranden 2020. I övrigt har ni vackra promenadstråk längs med Kungsbacka ån in till centrala delarna av Kungsbacka, eller i skog och mark i grannområdet.

Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare redan idag för att anmäla ert intresse och till eventuella förhandsvisningar!

Om området

Strax norr om Kungsbacka Innerstad ligger en av Kungsbackas nyaste stadsdelar Björkris. Området är uppbyggt med en stadsliknande karaktär i tydlig kvartersstruktur, här har vi bostadsrättslägenheter, hyreslägenheter, friliggande villor, radhus och radhus i bostadsrättsform. I området finns stora gräsytor samt en fin lekplats. I området ligger skola och förskola. Precis intill bostadsområdet ligger ICA-maxi, Hede Fashion Outlet och ett par restauranger. De är också på behagligt promenadavstånd till Hede station, därifrån går tågen mellan 2 och 4 gånger per timma och till Göteborg Central tar det ca 25 min.

Kommunikation

Gångavstånd till Hede station, därifrån går tågen mellan 2 och 4 gånger per timma och till Göteborg Centralstation tar det ca 25 min.

Närservice

I Björkris finns pizzeria, thairestaurang och frisör. Endast ett par meter bort från bostadsområdet ligger bland annat ICA-maxi och Hede Fashion Outlet.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg