190
MEDC1E5A2C16A9241F99293EA54C026EBDA

Optimalt planerad 1:a i fint skick med uteplats i väster

Kommande®

Bromma Norra Ängby, Bromma

Björketorpsvägen 13

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,850 inkl värme, VA (Obligatorisk kostnad på 275kr/mån tillkommer för bredband)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea28 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer209
Byggår1967/2007
Driftskostnad560 kr/månad

LÅG AVGIFT - SOLIG UTEPLATS - NÄRA TUNNELBANAN

Välkommen in i denna yteffektiva etta som verkligen disponerar 28 kvm på bästa sätt! Mycket fint skick och ett synnerligen välplanerat hem med sovalkov samt separat kök. Lägenheten har ett trivsamt kök med diskmaskin, i vit kulör som erbjuder bra förvaring i skåp och lådor. Helkaklat, stambytt och väl tilltaget badrum med duschkabin med väggar i glas samt tvättmaskin. Ljus och trivsam med trevlig många soltimmar på uteplatsen intill allmänning. Bra förvaring i lägenheten samt extra källarförråd. Lugnt område med närhet till Mälaren, köpcentrum och endast fem minuters gångväg till tunnelbana.

TILL SALU INOM KORT! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen önskar Ylva Gauffin HusmanHagberg 0704-180011!

Om området

Kommunikation

Fem minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje med station Råcksta. Härifrån tar det ca 20 minuter till Stockholm City. Möjlighet finns även att gå till station Islandstorget eller Blackeberg för en uppfriskande promenad på ca 10-15 min.

Närservice

På cykelavstånd når du Vällingby centrum på ca fem minuter. Där finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. I övrigt finns statoilmack på kort gångavstånd.

Övrigt

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina vandringsstråk längs med Mälaren där du också finner Kananbadet samt Grimstas motionsspår.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Långskeppet 1 (nr 11).
Stadgar BRF Långskeppet
Årsredovisning 2019 BRF Långskeppet
Energideklaration
Kommande

Bilder

Uteplats

Uteplats med chans till sol

Björketorpsvägen

Björketorpsvägen 11-13

Gemensam tvättstuga

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉ:
När man kliver in i hallen bakom säkerhetsdörren möts man av en fin ekparkett som är genomgående för hela lägenheten. De vitmålade väggarna i kombination med golvet ger en stilren känsla. Flera garderober som bjuder på bra förvaring. Från hallen når man bostadens badrum samt allrum med alkov. Stort fönsterparti här gör hela lägenheten ljus och trivsam.

SÄLLSKAPSYTA/UTEPLATS:
Öppet och luftigt rum med väggar i ljus färgsättning. Mycket bra planerat och lättmöblerat. Vid sovalkoven kan t.ex. loftsäng vara ett alternativ för att skapa ytterligare yta för arbetsplats eller extra förvaring. Stort fönster som bjuder på ett fint ljusinsläpp och utgång till den fina uteplatsen i väster med chans till eftermiddags- och kvällssol. Denna har ett skyddat läge intill allmänning och rymmer gott och väl bordsgrupp som gör det möjligt att inta måltiden ute i det fria.

KÖK:
Ljust kök med integrerad kyl/frys samt ett litet fönster som släpper in behagligt med ljus och ger en möjlighet till ventilering. Induktionshäll (Bosch), ugn samt spisfläkt i rostfritt och vitt kakel som stänkskydd. DISKMASKIN (Bosch) med avlastningsyta i form av en träbänk ovanpå.

BADRUM:
Fräscht och smakfullt inrett helkaklat badrum. Vitt kakel på väggarna och klinker på golv i snygg kontrastbrytande gråbrun nyans. Duschkabin med glasdörrar, WC och handfat. Spegelskåp samt sanitetsporslin i vitt. TVÄTTMASKIN!

Sammantaget ett mycket uppskattat boende perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet. Genomgående bra skick med ekparkett och helkaklat badrum. Nära till vacker natur, motionsmöjligheter och kommunikationer m.m.

Varmt välkommen till Björketorpsvägen 13!
Antal rum
1 rum
Boarea
28 kvm
Areakälla
Föreningens information
Tvättstuga
Gemensamma tvättstugor i föreningen
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 1,850 inkl värme, VA (Obligatorisk kostnad på 275kr/mån tillkommer för bredband)
Driftskostnad
SEK 6,720 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,840
Försäkring
SEK 2,880
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.4965 %
Andel av årsavgiften
0.49641 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1967/2007
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Frånluft
Energideklaration
Utförd 5/12/2010
Energiprestanda
76 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Föreningens samtliga byggnader helrenoverades (inkl stambyte, ny el, nya fönster, fasad mm) och byggdes till mellan 2005-07.

Tillgång till gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Stor uteplats i väster med chans till sol.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet.

Föreningen har 93 garageplatser (675 kr/månad) och 13 p-platser (300 kr/månad) som upplåts till medlemmarna i den egna föreningen samt BRF Ängby Backe. Viss kötid till dessa kan förekomma.
Förening
Namn
Brf Långskeppet
Om föreningen
Brf Långskeppet förvärvade fastigheten 2007 och består av totalt 172 lägenheter. Av dessa är 144 bostadsrätter på Björketorpsvägen 11-13 och 28 hyrs ut till Bromma stadsdelsnämnd på Björketorpsvägen 15.

Gemensamma tvättstugor och cykelförråd finns i källarplanet.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Föreningen nås på brflangskeppet@gmail.com för mer information. Besök gärna även deras informativa hemsida http://brflangskeppet.bostadsratterna.se/ för mer information.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
172
Varav hyreslägenheter
28
Tv och bredband
TV och bredband levereras av Comhem där ett gruppavtal är tecknat inom föreningen. I detta ingår bredband (100/10 Mbit), TV (TIVO Silver) och IP-telefoni. Detta kostar 275 kr/mån (ordinarie 623 kr/mån) och är ett obligatorisk tillägg utöver månadsavgiften. Erbjudandet aktiveras av kunden själv genom Comhems kundtjänst.

Fiber finns draget till fastigheten. Inga beslut finns i dagsläget på att dra in det till lägenheterna, men det kan komma i framtiden.
Parkering
Föreningen har tillgång till ett antal garageplatser (760 kr/månad) och några p-platser (340 kr/månad) där man enligt avtal hyr in sig hos grannföreningen Ängby Backe. Garageplatser finns ofta lediga, men det är kötid till p-platser.
Renoveringar
Föreningens samtliga byggnader helrenoverades (inkl stambyte, nya fönster, ny el, fasad, bergvärme mm) och byggdes till med två nya våningar mellan 2005-2007. Under 2018 har stamspolning genomförts. För närvarande planeras inga större renoveringar.
Ekonomi
Föreningens ekonomi är stabil och i dagsläget planeras inga avgiftsändringar. Föreningens avgäldsperiod för tomträtten har nyligen omförhandlats och löper fram till år 2026. Inga större renoveringar planeras heller de närmaste åren, vilket är en trygghet för ekonomin. Föreningen tar ut överlåtelseavgift på 2,5% samt pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja! Men en rekommendation är att minsta ägarandel är 10 %.
Äger föreningen marken
Föreningen äger fastigheten med tomträtt där tomträttsavgälden blivit omförhandlad år 2016 för en ny 10-årsperiod.

Karta

Bromma Norra Ängby Bromma

Björketorpsvägen 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg