190

Birkastan Vasastan, Stockholm

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,326 inkl. värme och va. Obligatorisk balkongavgift tillkommer om 448 kr/kvartal.
Antal rum4 rok
Boarea77 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen in till en perfekt sekelskifteslägenhet med balkong högst upp i huset! Här bor du med generös takhöjd, stuckatur, takrosett, vackra trägolv och fönster med burspråk. Bostaden disponeras idag som en 4 rok med 3 ordentliga sovrum men går att enkelt att göra om till 3 rok.
Optimalt läge på Sankt Eriksgatan 89 med närhet till Sankt Eriksplans tunnelbanestation, Vasaparken och Hagaparkens grönområden samt Birkastans mysiga restauranger och caféer.

Om området

Attraktivt lugnt läge i Birkastan som är ett av Stockholms absolut populäraste områden. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett stort utbud av mysiga restauranger, designbutiker och populära fik. Ett stenkast från Karlbergs slott med motionsslinga och vackra promenadstråk längs kanalen. Ca 20 minuters promenad till vackra Hagaparken.

Över bron finns Kungsholmen med bra shopping på Västermalmsgallerian.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med tunnelbana, flygbussar samt flertalet bussar invid Sankt Eriksplan. Pendeltåg finns vid Odenplan. Närhet till de stora högskolorna som Kungliga Tekniska Högskolan, Handelshögskolan, Karolinska Institutet och Stockholms Universitet.

Parkering

Boendeparkering gäller i området och tillstånd utfärdas av Stockholms stad, information finns på deras hemsida.

Flertalet kommersiella garage finns i området, bland annat Q-park med infart från Tomtebogatan 1.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Populära butiker i kvarteret

Karlberg slott

Vasaparken

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg