190

Paradiset, Partille

Besebäcksstigen 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,285 I avgiften inkluderas vatten, fjärrvärme, renhållning, kabel-TV och källarförråd.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea65 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer00001
Byggår1993
Driftskostnad370 kr/månad

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

På Besebäcksstigen 3 ges nu chansen att förvärva en central och fräsch tvårumslägenhet i populära Paradiset som är ett väldigt omtyckt och karaktäristiskt område i Partille med sin äldre villabebyggelse och fina natur.

Här erbjuds en mycket fräsch gaveltvåa i entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden upplevs som genomgående ljus och välplanerad med öppet kök och vardagsrum med balkong samt helkaklat badrum i stilren design med egen tvättmaskin. Rymligt sovrum med ekparkett, vita väggar och en praktisk skjutdörrsgarderob.

Här finns det perfekta boendet för den som pendlar in till Göteborg eller Alingsås med tågstation på ett par minuters gångavstånd från bostaden. Partille centrum med Allum köpcenter med sitt breda serviceutbud går du till på några få minuter. I närheten finns också Partille Arena med restaurang, gym och bowling samt den populära sportcenteranläggningen i Kviberg.

Missa inte att se drönarfilmen från i vintras över närområdet under länken; https://vimeo.com/325829364

Om området

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar BRF Paradiset i Partille
Årsredovisning BRF Paradiset i Partille
Energideklaration Besebäcksstigen 3
Drönarfilm över närområdet
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen in i den välkomnande entrén med nylagt klinkergolv i grått och ljusa väggar. Direkt till vänster finns plats för att montera upp anordningar för ytterkläder och om man vill kan man även möblera upp med en byrå och till höger finns flera praktiska garderober.

Till höger om hallen finns det stilrena helkaklade badrummet från 2014 som är utrustat med badkar i modern stil, tvättmaskin och praktisk arbetsbänk. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet är i grå klinker och har golvvärme vilket bidrar till en lyxig känsla.

Vidare in i lägenhet finns det ljusa och rymliga sovrummet med ekparkett, vita väggar och en praktisk skjutdörrsgarderob med mycket förvaring.

Framför hallen finns det väl disponerade genomgångsköket med diskbänk i rostfritt och luckorna är vita och lätta att hålla rena. I köket finns gott om plats för förvaring och arbetsyta. Här finns också plats att ställa en skänk, skåp eller mindre bord för ytterligare avlastning och förvaring.

Lägenheten har genomgående öppen planlösning vilket ger lägenheten en härlig känsla av rymd och öppnar upp för social samvaro. I anslutning till köket finns rum för en större matsalsgrupp med flera stolar och gäster, och i andra delen av vardagsrummet finns plats för större soffa och fåtöljer. Vardagsrummet är ljust med ljusinsläpp från två håll, har vita väggar och ljust golv i trendsäker kulör. För den som önskar kan man med fördel arrangera en sovalkov, arbetshörna eller kreativ del i denna delen av lägenheten. I anslutning till matsalsdelen finns balkongen i soligt läge med plats för mindre möbel med möjlighet till skön avkoppling i eftermiddagssolen.
Antal rum
2 rum
Boarea
65 kvm
Areakälla
BRF och säljarens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 4,285 I avgiften inkluderas vatten, fjärrvärme, renhållning, kabel-TV och källarförråd.
Information avgift
I månadsavgiften ingår:

Kapitalkostnader (räntor och amortering).
Driftskostnader: Vatten, fjärrvärme, gemensam el, renhållning och sopor, satellit-tv, hiss.
Ekonomisk och teknisk förvaltning.
Löpande reparationer, städning, försäkring och övrigt.
Fastighetsavgift: 1 200 kronor per lägenhet och år. Bostadsrätter med balkong betalar en extra avgift.
Driftskostnad
SEK 4,440 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 2,440
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Kostnad för el och försäkring är uppskattad av säljaren. Kontakta mäklaren för mer information.
Andel i föreningen
1.741 %
Andel av årsavgiften
1.82762 %
Tillträde
Enl ök, snabbt TT möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1993
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekaniskt från- och tilluftssystem.
Energideklaration
Utförd 9/28/2009
Energiprestanda
56 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Övriga byggnader
Källarförråd i intilliggande hus.
Förening
Namn
Brf Paradiset i Partille
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Paradiset registrerades 2006-08-17 och innehar fastigheterna Mellby 1:45, 1:35, 1:10 och 118:4 som är belägna på adresserna Besebäcksstigen 1-3, 5-9 samt Paradisvägen 1-2 och 4-6. Man upplåter 52 lägenheter med bostadsrätt, 5 hyreslägenheter samt 11 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan är 3785 kvm och 1411 kvm är lokalyta. I föreningens lokaler bedrivs verksamheter som Restaurang, salong, bilskola mm. Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2015 och 2045.

Lägenhetsfördelningen är enligt följande:
1 rok: 4 st
2 rok: 17 st
3 rok: 28 st
4 rok: 8 st

Föreningen har 20 st garageplatser samt 24 parkeringsplatser till medlemmarnas förfogande. Till dessa är det separat kö. Det finns även 5 st parkeringsplatser för besökande. Överlåtelseavgift betalas av köpare. SBC är förvaltare åt föreningen.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Fiber finns indraget i huset. I avgiften ingår ett grundutbud av 16 tv-kanaler som du når via antennuttaget. Önskas det fler går det att köpa samt eventuell digitalbox från www.sappa.se eller telefonnummer 077-444 47 44. Välj leverantör för TV, bredband och telefoni på: http://portalen.openuniverse.se
Renoveringar
För utfört och planerat underhåll se detaljerad årsredovisning eller underhållsplan under viktiga dokument.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Paradiset Partille

Besebäcksstigen 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg