MEDBFE9140FEF1B463DBA17267EB1CB5D6D

Nyproduktion

Hjorthagen,

Bergsvåg

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,011
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea36 kvm

Utgångspris: SEK 3,995,000

Nu erbjuder vi en möjlighet för bolag att investera i dessa yteffektiva bostäder som juridisk person. Som bolag kan ni köpa en bostad för uthyrning, för eget bruk alternativt till anställda. De storlekar som erbjuds är 36 kvm och 36.5 kvm, med stora balkonger eller fransk balkong.

Tillgången är begränsad och vi har endast ett fåtal bostäder kvar, återkom till Tina Berlin för att reservera din bostad. Attraktivt belägen mellan Norra Djurgårdsstaden och Hjorthagen. Garage finns i huset.

Inflyttning planeras under sep-dec 2020.

Under Bergsvåg ligger ett garage för de boende med totalt 44 st parkeringsplatser (2.200:-/mån). Ett antal av dessa är utrustade med laddning för elbilar. Bostadsförråd finns för alla bostäder samt utrymmen att hyra. Här finns också cykelparkering med laddningsmöjligheter för elcyklar.

Bergsvåg kännetecknas av vitlaserade detaljer och naturfärgade varma toner. Elementskydd, inbyggda sittbänkar i fönster, trappsteg, spaljéer och golv i vitlaserad ask möts av ett ljusgrått kök i samma nyans som väggarna och bidrar till harmoni för ögat. Tvåstavsgolv i vitlaserad ask löper längs vardagsrum och balanseras mot ljusgrå kvartskomposit i kök. Det inbyggda sängskåpet och sittbänkarna i fönstren sparar yta.

På denna vackra bergshylla mellan Norra Djurgårdsstaden och Hjorthagen tornar Bergsvåg fram med 54 nya bostäder och förskola. De två unikt formade byggnaderna följer berget i Hjorthagen och det är därför de har fått sin unika arkitektur, en S- och en C-form. Precis nedanför slingrar sig en cykel- och promenadväg till Norra Djurgårdsstaden och gasklockorna, och från Duschparken precis nedanför öppnar sig hela Stockholms siluett och nejd.

Mellan husen finns en gemensam gård för de boende och förskolan. Bakom C-huset finns en gemensam utkiksplats med eftermiddagssol och utsikt över hela Djurgårdsstaden.

I norr täcks bergsskrevor av planterade klätterväxter och örter, och på den östra sidan placeras en trappa för att öppna upp för promenader till andra parker och stadsdelar. Promenadstråk och vägar behålls och förbättras. Lägenheterna terrasseras för att ge de boende utsikt över nejden, och på ett hörn skapas ett gemensamt örnnäste för utsikt över Stockholms siluett.

Byggherre är Erik Wallin. För mer information se bergsvåg.se

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Boarea
36 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 3,995,000
Avgift
SEK 2,011
Byggnad

Karta

Hjorthagen

Bergsvåg

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg