510
MED9F56FF5F46814EED848460BACAA1148B

Såld!

Härlig markplanslägenhet med radhuskänsla och nära till grönska!

Sävja, UPPSALA

Bergslagsresan 9

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,630 inkl. värme, vatten och kabel-TV och bredband (250/250)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea76 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer272-00025
Byggår1985
Driftskostnad740 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,020,000

Ansvarig mäklare

Nu erbjuds tillfälle att förvärva en välplanerad markplanslägenhet med egen ingång och härlig radhuskänsla!

Här erbjuds förutom renoverat kök och badrum även genomgående fina ytskikt i neutrala färger som skapar en ljus och stillsam atmosfär. Vidare finns även en stor, möblerbar uteplats belägen i härligt sydväst-läge med eftermiddags-/kvällssol. I anslutning till uteplatsen finns två stycken rabatter där det i dagsläget finns mycket blommor/lökar, jordärtskockor, björnbär mm. Missa inte chansen att få förvärva denna magiska lägenhet i ett trivsamt och bekvämt område!

Som boende i Sävja finner man natur och grönska runt knuten. Här finns goda kommunikationsmöjligheter både till och från centrala Uppsala samt nära E4:ans påfarter, närmsta busshållsplats ligger endast ett stenkast bort. Perfekt läge för dig som vill kunna ta det lugnt och varva ner efter en lång dag men ändå ha nära till stadskärnan.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

Vänligen notera att visningsanmälan krävs!

Om området

I detta lugna och natursköna område bor man med naturen precis runt hörnet. Alldeles utanför dörren börjar Lunsen, en av Uppsalas största skogar med fina strövområden. Plocka svamp och bär eller ta långpromenader, möjligheterna är oändliga. I denna del av stan finns all närservice samt vårdcentral.

Kommunikation

Sävja har goda kommunikationer med stadsbussar in till Uppsalas centralare delar och väljer du att cykla leder en cykelväg ända in till centrum. Det är även nära till E4:an för alla som pendlar.

Närservice

Sävja-Hörnet, med ICA Supermarket i Vilan där det också finns bensinmack och en pizzeria. I närområdet finner man även apotek och vårdcentral.

Övrigt

- Skolor och barnomsorg -
Förskolor: Föräldrakooperativet Daghemmet Grodan, Lammets Förskola. Grundskolor: Stordammen Skola, Uppsävjaskolan

- Natur och fritid -
Sävja ligger i naturnära omgivningar. Intill finns härliga strövområden i Lunsen, som erbjuder ett rikt djur- och fågelliv.
Här finns också gott om möjligheter till aktiv fritid. Det finns belyst el/motionsspår och ridspår (2 resp 7 km spår Nåntuna/Vilan och Lilla Djurgården). Sävja Kulturcentrum, pumptrackbana (Uppsalas första), ny lekpark med gummimatta och multiarena. Till Lyssnaängens badplats vid Graneberg är det ca 6 km. I Bergsbrunna finns Danmarks IF med fotbollsplan och klubbverksamhet.
Närmaste inomhusbad är Gottsundabadet vid Gottsunda centrum.

I Sävja finns bibliotek. Uppsalas kultur och nöjesutbud finns på bekvämt avstånd.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
- Hall -
Välkomnande och ljus hall med plats för avhängning i hatthylla samt förvaring i garderob.

- Inre hall -
Möblerbart utrymme med direkt anslutning till bostadens rum så som kök, badrum och sovrum. Väggarna är vita och på golvet ligger en fin parkett.

- Kök -
Modernt och ljust kök där samtliga vitvaror byttes ut 2015 och är således fullt fungerande. Här finns gott om plats för förvaring i kökets vita luckor. Ordentlig arbetsyta som erbjuder riktigt med utrymme. Ovanför arbetsbänken dekoreras väggen med ett vitt kakel som matchar rummets vita väggar. Köket är utrustat med stor kyl och frys från Bosch, diskmaskin, spishäll med tillhörande fläkt, inbyggnadsugn och mikro. Även här har man ett fint parkettgolv. I köket finns plats för matbord för 4-6 personer.

- Sovrum -
Lägenhetens master bedroom erbjuder plats för en stor dubbelsäng utan att det känns trångt samt rikligt med förvaring i ett rymligt garderobsparti med skjutdörrar. Väggarna är vita för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär och på golvet ligger fint laminat.

- Sovrum -
Sovrum med plats för både säng och annan inredning. I dagsläget finns här en enkelsäng och en garderob.

- Vardagsrum -
Luftigt och trivsamt vardagsrum med plats för soffgrupp och ytterligare inredning där fantasin får sätta gränserna. På golvet ligger en fin parkett och väggarna är vita. Via vardagsrummet når man bostadens uteplats i sydvästläge där man har utsikt mot föreningens lugna och fridfulla innergård.

- Badrum -
Helkaklat badrum med golvvärme och rikligt med plats. Här finns all nödvändig utrustning så som handfat med tillhörande kommod, ett skåp med plats för hygienartiklar och dylikt, wc, dusch (med ny blandare och takdusch) som avgränsas med hjälp av en glasvägg, spegel och ett fönster. Klinkergolv och ljust kakel på väggarna. Förberett för tvättmaskin.

- Klädkammare / förråd -
Klädkammare med lutande vägg och gott om plats. I dagsläget är utrymmet inrett som extra sovrum men kan även nyttjas som ett kontor om så önskas.
Antal rum
3 rum
Boarea
76 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Avgift
SEK 4,630 inkl. värme, vatten och kabel-TV och bredband (250/250)
Driftskostnad
SEK 8,885 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,707
Försäkring
SEK 2,178
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.38055 %
Andel av årsavgiften
0.38 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1985
Uppvärmning
Fjärrvärme & bergvärme
Ventilation
FTX
Energideklaration
Utförd 5/19/2019
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
111 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till bostaden hör även ett förråd.
Förening
Namn
Brf Uppsalahus nr 27
Om föreningen
Föreningens fastigheter Sävja 1:68 och Sävja 1:69 är bebyggda med 19 huskroppar som sammanlagt innehåller 237 bostadslägenheter. Den totala boytan är 19 971kvm.

Lägenhetsfördelning:
53st 2 rok (3623 kvm)
89st 3 rok (7092 kvm)
95st 4 rok (9256 kvm)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tillgång till bastu och motionsrum, cykelförråd, förråd, kvarterslokal och 2 st tvättstugor nr 1 och 62 samt bastu och motionsrum.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
TV via ComHem och bredband via fiber från Telenor (250/250mb). Grundutbud för TV ingår i månadsavgiften. Obligatorisk avgift tillkommer för bredbandet om 165 kr/mån. (Detta är inräknat i den redovisade avgiften).
Parkering
Föreningen tillhandahåller 143 garage (285 kr/mån), 37 parkeringsplatser med motorvärmare (176 kr/mån) och 64 förhyrda parkeringsplatser (88 kr/mån). Dessutom finns ett flertal avgiftsbelagda gästparkeringar. Separat kösystem tillämpas. Maximalt får en garageplats samt en fast p-plats (med eller utan motorvärmare) innehas per lägenhet. Alternativt max. två fasta p-platser (med eller utan motorvärmare). (Kontrollerat 2020-12-18)
Renoveringar
2019 - Bergvärme
2018 - Byte av altan- och balkongdörrar
2017 - Byte av slitna och trasiga vindskydd
2016 - Reparation och behandling av yttertak, nytt bokningssystem till tvättstugorna
2015 - Byte av lägenhetsdörrar och låssystem
2014 - Installation av fiber samt nya entrédörrar
2013 - Installation av ballofix
2010 - Byte av fläktaggregat
2009 - Byte av ventilation
Ekonomi
Avgifterna höjs med 5% i årsskiftet 2020-2021.

Karta

Sävja UPPSALA

Bergslagsresan 9

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg