190

Bergshammar, Nyköping

Fakta

Boarea135 kvm
Tomtarea901 kvm

Ansvarig mäklare

Mer info kommer inom kort. Vid intresse vänligen kontakta mäklaren eller gå in och gör din intresseanmälan på vår hemsida. Varmt välkomna!

Om området

Bergshammar är en tätort väster om Nyköping. Nyköpingsvägen slingrar sig genom ortens kärna som börjar med kolonilottsområdet Ekebydal och avslutas med den gamla kyrkbyn omringad av hästhagar. Fortsätter du vägen mot Svalsta hittar du en golfbana samt Palstorps Hage, en lek- och upplevelsegård. Mellan Nyköping och Bergshammar ligger Ryssbergen, ett friluftsområde där du bl a vintertid åker skidor - både slalom och längd. Kommunikationerna är goda i och med närheten till både gamla och nya motorvägen. 2012 stod den efterlängtade cykelvägen till Nyköping klar.

Kommunikation

Buss eller en cykeltur på ca 10 min.

Närservice

I samhället ligger pizzeria, möbelbutik mm.
Köpcentret Gumsbacken är placerat i närheten med bl a livsmedelsbutik.
På promenadavstånd finns Nyköpingsbro med bensinmack, restaurang och godisbutik.
Skola och barnomsorg: Förskola och grundskola F-6.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg