190
MED807C358C251B455AAA341BCB7B2CBF0E

MÖJLIGHET ATT SÄTTA DIN EGEN PRÄGEL!

Kommande®

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Bergsgatan 6

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,650
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea29 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer00025
Byggår1936

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

I hjärtat av Sundbyberg och med utsikt till vattentornet hittar ni denna klassiska lägenhet som byggdes 1936 på en av Sundbybergs attraktivare adresser. Totalt 1 ROK passar perfekt som en första bostad. Smart planlösning som ger bostaden en luftig känsla. Självklart ryms också ni tillsammans med er partner. Stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp som lyser upp tillvaron. I gränslandet till pulserande stadsliv och rogivande natur hittar ni ert nästa hem. Här finns goda möjligheter att sätta din egen prägel på ditt nästa boende.


Välkomna till Bergsgatan 6!

Om området

Sundbyberg som helhet är ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Idag känt som Sveriges mest restaurangtätaste område bland annat.

I närområdet finns grönområden runt Lötsjön, Golfängarna, Sundbybergs Strandpromenad, Marabouparken och Tuvanparken.

Flera förskolor finns i området och även till Ängs-, Duvbo och Lilla Albyskolan.

Kommunikation

Tunnelbana, pendeltåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Storstockholm. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på 8 minuter. Med cykel tar du dig enkelt till Stockholms innerstad på ca 20 minuter.

Närservice

I närområdet finns Sundbyberg centrum med bagerier, caféer och välsorterad ICA Supermarket. Från Signalfabriken och Landsvägen finner du även andra butiker, bibliotek, restauranger och uteserveringar. Längs mysiga strandpromenaden även populära Brasseri 19. Solna Business Park med ICA Maxi samt övrig service finns på promenadavstånd.

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun för 600:-/mån.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar Brf Hejaren 11
Årsredovisning Brf Hejaren 11
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
29 kvm
Areakälla
Föreningens information
Kök
Komplett kök med kyl&frys, kallförråd samt matplats för upp till 4 personer.
Hall
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter
Sovrum/Allrum
Plats för dubbelsäng, garderob samt soffa och tv.
Badrum
Helkaklat badrum med WC, dusch, och tvätt & tork.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 9, hiss finns
Avgift
SEK 1,650
Andel i föreningen
1.64582 %
Andel av årsavgiften
1.70856 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1936
Förening
Namn
Brf Hejaren 11
Om föreningen
Brf Hejaren 11 består av 37 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 3 lägenheter med hyresrätt. Fastigheten byggdes 1938 och består av ett bostadshus i 6 våningar. Tvättstuga finns på källarplan med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp, 1 mangel. På baksidan finns en innergård med utemöbler. ComHems "tre hål i väggen" gäller för kabel-TV, bredband och telefoni. Boendeparkering gäller i området kostnad 300 kr/mån alt. 960 kr/4 mån. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om 1060 kr och en pantsättningsavgift om 424 kr/pant. Föreningen har en informativ hemsida, www.sbc.se/hejaren11

Renoveringar som föreningen gjort:
2009 - Nya entréportar
2008 - Upprustning av gården
2007 - Ommålning av tak och ventilationsrengöring.
2006 - Nya säkerhetsdörrar, renovering av källarutrymmet, postboxar installerades.
2005 - Provtryckning av imkanaler och öppna spisar.
2002 - Tvättstuga renoverad.
2001 - Värmepanna bytt.
2000 - Fönster och balkongdörrar bytta, nya balkonger, omputsning av fasad.
1997-1998 - Rörstambyte, elstambyte och målning av trapphus

Brf Hejaren 11 är lugnt och tyst belägen granne med den populära och trevliga Tornparken. Endast ca 5 minuter bort ligger Sundbybergs centrum, med en mix av småbutiker, större butikskedjor och flertalet restauranger. I närmiljön erbjuds all tänkbar service med livsmedelsbutiker, apotek, banker och bibliotek, samt sporthallar och museum. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna oaser, shoppingstråk, kultur eller caféer. 30- och 40-talshusen ger liksom de ombyggda fabrikslokalerna sin prägel åt Sundbyberg. Att de flesta som bor i Sundbyberg vill bo kvar är lätt att förstå, nytt samsas med gammalt, historia med förnyelse och en stor fördel är naturligtvis närheten till Stockholm city. Med både tunnelbana, pendeltåg och buss tar du dig snabbt in till Stockholm City. Restiden från Sundbyberg Centrum in till Stockholm City med tunnelbana är ca 10 minuter och med pendeltåg ca 8 minuter. Busslinje 595 går till Centralen via Solna Centrum och med buss 506 tar du dig till Karolinska institutet.

Karta

Centrala Sundbyberg Sundbyberg

Bergsgatan 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg