190
MEDC4892A6369BD4F76AB19AE452730C8E2

Chans att förvärva detta familjevänliga parhus i populära Åby!

Kommande®

Åby, Åby

Berghällavägen 15A

Fakta

TypParhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea130 kvm
Tomtarea621 kvm
Byggår1990
Driftskostnad3,650 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,495,000

Kommande försäljning. Med ett attraktivt läge i övre Åby ges nu chansen att förvärva detta familjevänliga parhus om 130 kvm. Bostaden erbjuder luftig planlösning på entréplanet mellan kök och vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge. Det finns 3 sovrum på övervåningen. Bostaden erbjuder dessutom två badrum, ett på vardera plan. Stor härlig altan på baksidan i västerläge med kvällssol. På fastigheten finns även ett friliggande garage där man inrett ett gästrum. I närheten finns två badplatser. Lugnet och badarberget, ca 700 meters promenad genom skogen. Och för den som gillar att promenera i skogen har du närhet till kärleksstigen.

På nära avstånd finns en lågstadieskola Sandtorpet och förskola Kvarntorp. I Åby finns dessutom Åbymoskolan samt Hultdalsskolan. Vid högstadieskolan Hultdalsskolan finner du sporthall, simhall, fritidsgård samt bibliotek. I centrum finns Coop, apotek, konditori, vårdcentral, folktandvården, restauranger, bensinstation, biltvätt, myway mm.

Åby ligger mycket bra till kommunikationsmässigt. Närhet till E4:an och riksväg 55 innebär snabba förbindelser mot bl a Stockholm, Linköping och Katrineholm. Bussförbindelserna är bra. Täta turer tar dig till Norrköping på bara drygt en kvart.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Om området

Åby är känt som en populär tätort i Norrköping, en villaförort bara drygt 7 kilometer norr om Norrköping. Åby består av flera olika delar, bland andra Åbymo, Ättetorp, Torshag, Övre Åby och Jursla. Namnet Åby betyder 'gården vid ån', vid Pjältån.

Åby har flera förskolor. Inom en radie av några km m från Åby centrum finns tre förskolor och dessutom ett föräldrakooperativ. På nära avstånd finns en lågstadieskola, Sandtorpet. Dessutom en l-m skola Åbymoskolan. Vid högstadieskolan Hultdalsskolan finner du; sporthall, simhall, fritidsgård, bibliotek samt folktandvård.

I centrum finns Coop livsmedel, apotek, konditori, vårdcentral, restauranger, bensinstation, några kiosker mm.

Friluftslivet är rikt. Åk till populära badplatser som Gransjönäs och Lillsjön. NSK:s skidanläggning Yxbacken ligger också nära till. Här startade Pernilla Wiberg sin idrottskarriär.
Tycker du om skogsliv med bär och svamp? Här är det nära till de stora skogarna i Kolmården och sjöar med kristallklart vatten.

Kommunikation

Åby ligger mycket bra till kommunikationsmässigt. Närhet till E4:an och riksväg 55 innebär snabba förbindelser mot bl a Stockholm, Linköping och Katrineholm. Bussförbindelserna är bra. Täta turer tar dig till Norrköping på bara drygt en kvart.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Kommande

Bilder

Välkommen till Berghällavägen 15a

Härlig altan i västerläge.

Från köket nås altanen

Stort kök med mycket förvaring och gott om arbetsyta.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
130 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
Välkommen in i denna rymliga hall med avhängningsmöjligheter. Grå klinkergolv och ljusa väggar med en vägg av liggande träpanel.
Tvättstuga
Till höger om hallen finner vi tvättstuga som renoverades 2012 med plastmatta på golvet och vitmålade väggar. Här finns gott om förvaring och bra arbetsyta. Tvättmaskin och torktumlare finns. I tvättstugan finns även frånluftsvärmepump som är bytt 2015.
Duschrum
Längre in i hallen finner vi duschrummet med vita kaklade väggar och ljus plastmatta. Här finns dusch med glasdörrar , wc, tvättställ, kommod, spegelskåp.
Vardagsrum
Till vänster in i bostaden finner vi vardagsrummet som är stort, ljust och luftigt. Fint burspråk som ger ett härligt ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet. I vardagsrummet finns en braskamin installerad 2011 som ger en härlig mysfaktor. Här finns plats för större soffgrupp samt större matgrupp om så önskas. På golvet ligger ett laminatgolv.
Kök
Till höger från vardagsrummet kommer vi in i köket (-07) Fint kök med vita luckor och massiv bänkskiva i ek med kakel ovanför. Köket har en köksö som bjuder in till socialt umgänge. Gott om förvaring och generös arbetsyta. Köket är utrustat med kyl & frys (-19) diskmaskin (-18) Ugn, induktionshäll samt fläkt (-20).
Allrum
På övre plan finns ett rymligt allrum som har en ljuvlig utsikt ända till yxbacken. Vitmålat parkettgolv och tapetserade väggar.
Sovrum 1
Till vänster från allrummet har vi ett av sovrummen. Här finns plats för säng, skrivbord samt förvaring om så önskas.
Sovrum 2
Bredvid sovrum 1 finner vi sovrum 2. Även här finns plats för säng, skrivbord samt förvaring om så önskas. Parkettgolv med ljus tapet och svartmålad träpanel.
Sovrum 3
Till höger från allrummet finner vi sovrum 3. Här finns plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i form av garderober samt en rymlig klädkammare. Laminatgolv och ljusa väggar.
Badrum
Badrum (-05) med hörnbubbelbadkar, wc samt tvättställ med kommod. kaklade väggar och klinkergolv.
Gästrum
I bakre delen av garaget finns ett gästrum/tonårsrum inrett. Även fiber finns till detta rum.
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1990
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk (frånluft med värmeåtervinning)
Energideklaration
Utförd 4/25/2012
Energiprestanda primärenergital
129 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Tegel och trä
Fönster
3-glas isolerglasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor på underlagstäckning av papp
Fastighetsbeteckning
Kvarntorp 1:277
Övrigt
Ny stenläggning på framsidan samt baksida. Fasaden omålad. Dragit in fiber till gästrummet.
Övriga byggnader
Garage om ca 25 kvm.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 43,801 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,500
VA
SEK 4,300
Uppvärmning
SEK 18,100
Renhållning
SEK 2,150
Väg, samf
SEK 1,400
Försäkring
SEK 4,351
Övrigt
SEK 6,000
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Kostnad för larm ligger under posten övrig kostnad.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,002,000
Byggnadsvärde
SEK 1,315,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,677,500
Tomt
Areal
621 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Uteplats
Stor öppen altan på husets baksida i västerläge med fin kvällssol.
Parkering
Framför garaget finns en grusad uppställningsplats för flera bilar.
Planbestämmelser
Byggnadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Norrköping Kvarntorp GA:3, Gemensamhetsanläggning: Norrköping Åby GA:3 ändamål: Vägar

Karta

Åby Åby

Berghällavägen 15A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg