190

Bellevue Sjösida, Limhamn

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea184 kvm
Tomtarea976 kvm

Ansvarig mäklare

Huset är under renovering, både in- och utvändigt. Nya bilder kommer snart!

Hus med källare på hela 184 kvm som rymmer härliga sällskapsytor, trivsamt kök i anslutning till matsal, två vardagsrum, tre ljusa sovrum samt två badrum. Garage med plats för upp till fyra bilar. Underbar tomt med gröna ytor för barnen att leka på samt en träaltan med utgång från sovrum/vardagsrum i soligt läge.

Om området

Limhamn/Bellevue Sjösida var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. På många sätt känns Limhamn/Bellevue Sjösida mer som en egen liten stad än en del av Malmö. I Limhamn/Bellevue Sjösida finns all den service du kan önska dig. Caféer, restauranger och butiker har du på bara några minuters avstånd liksom ICA och Willys för veckohandlingarna. En kort promenad eller cykeltur bort har du Sibbarps strand och den pittoreska småbåtshamnen där du bland annat hittar en skeppshandel och fiskrökeri.

Kommunikation

Från och till Limhamn/Bellevue Sjösida tar man sig enkelt både med bil, cykel och kollektivtrafik. Buss nr 4 går flera gånger i timmen och tar dig till Gustav Adolfs torg (17 min), Malmö Central (23 min) och vidare mot Segevång. I motsatt riktning tar bussen dig till Bunkeflostrand.

Närservice

Med goda bussförbindelser till Malmö city är detta ett drömboende för dig som söker en bostad på lugnt läge men ändå vill ha alla bekvämligheter inom räckhåll.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg