190
MEDDF3D6213012B4407902F89C61ECFDA04

Ljus 2:a med nyrenoverat kök och balkong!

Såld!

Ektorp/Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 35

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,496 Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea54 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer99-2606-1-43-15
Byggår1955-56
Driftskostnad337 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,440,000

Ansvarig mäklare

Välplanerad tvåa med balkong i charmiga Saltängen. Rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna och matbord. Sovrum som rymmer dubbelsäng och även har plats för annan möblering. Nyrenoverat och ljust kök med utrymme för matplats. Fräscht stambytt badrum med badkar. Bra med förvaringsutrymme i flera garderober i hall och sovrum samt i tillhörande källarförråd och matkällarförråd.

Saltängen är fantastiskt vackert beläget vid Skurusundet invid villaidyllen Saltsjö-Duvnäs med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 10-20 minuter från city. Här finns badsjöar, Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, seglarskola, café Koloni och Olle Nymans ateljé m.m. På promenadavstånd finns butiker och service i Ektorps centrum. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. Täta bussförbindelser till Slussen likväl som vidare ut till skärgården.

Varmt välkommen på visning!

Om området

Saltängen är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort, och i Skurusundet söder om Duvnäs Udde. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar. Det tar ca 15-25 min att åka buss till/från Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Promenadavstånd även till Saltsjöbanans hållplats i Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscentra samt Nacka sjukhus och apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Trevliga restauranger på nära avstånd är Koloni och Stazione.

Parkering

Gratis parkering längs gatorna i Saltängen (observera dock städdag och gällande lokala trafikföreskrifter).

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL/ENTRÉ
I den ljusa och rymliga hallen finns 3 stora garderober samt plats för byrå.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är stort och ljust. En av rummets väggar pryds av vitmålad liggande panel. Här får det plats både soffgrupp samt matbord. Från detta rum nås även balkongen.

BALKONG
Balkongen har trevlig morgonsol och plats för möblemang. På balkongens golv ligger trall.

KÖK
Hela köket renoverades i november 2019. Bänkskivan är laminerad med trä-look, induktionshäll, mikro, varmluftsugn samt dold förvaring av kyl, frys och diskmaskin.

SOVRUM
Sovrummet har vitmålade väggar, plats för stor dubbelsäng, stor skjutdörrsgarderob. Från fönstret har man utsikt mot skogsslänt vilket gör att man ej har någon insyn.

BADRUM
Stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badkar, wc, handfat, spegelskåp samt handdukstork.

ÖVRIGT
Vitlaserade golv i hela lägenheten förutom i sovrummet där det ligger vanligt parkettgolv.

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd.
Antal rum
2 rum
Boarea
54 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4
Avgift
SEK 3,496 Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Information avgift
Höjdes för något år sedan efter 10 år. Inga planerade avgiftshöjningar kommande tiden.
Driftskostnad
SEK 4,044 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,044
Försäkring
SEK 3,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.
Andel i föreningen
1.25139 %
Andel av årsavgiften
1.25139 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1955-56
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Utförd 10/8/2018
Energiklass
D
Energiprestanda
64 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Uppgiven area kan av olika anledningar vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.
Förening
Namn
Brf Skurusund
Om föreningen
De fyra husen i föreningen byggdes 1955-56 och föreningen bildades 1954. Adresserna som ingår i fastigheten är Beckasinvägen 33-39. Av föreningens 80 bostadslägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt. Av föreningens 4 lokaler upplåts 3 med hyresrätt.

Större utförda åtgärder/renoveringar:
Stambyte av samtliga stammar 1995, Fasadrenovering 2004, Radonmätning gjord utan anmärkning 2007, Installation av bergvärme 2007, Stamspolning 2011, Målning av entrédörrar, smidesräcken etc 2013, Tätning/isolering av taket samt kontroll av radiatorer i lägenheterna 2015. Installation av ny bergvärmeanläggning 2017. Under 2019 byttes fönster. Se utförlig beskrivning i årsredovisningen.

Det finns i dagsläget inget beslut om avgiftsförändring (2020-08-12).

Överlåtelseavgift om högst 3,5% av prisbasbeloppet debiteras säljaren. Pantsättningsavgift om högst 1,5% av prisbasbeloppet debiteras pantsättaren per pant.

Gemensamma utrymmen finns i form av: tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Tvättstuga finns i hus nr 37. Till varje lägenhet hör ett förråd samt ett matkällarförråd.

HSB-medlemskap måste tecknas och betalas av köparen.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.hsb.se/stockholm/skurusund samt i föreningens årsredovisning och stadgar (finns under fliken "Viktiga dokument").

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Tv och bredband
Kabel-TV och bredband via ComHem. Basutbud kabel-TV, bredband 50 mbit/s och ip-telefoni ingår i månadsavgiften. Bra rabatter via föreningens avtal med ComHem på högre hastigheter på bredbandet. Mer detaljer finner du på: https://www.hsb.se/stockholm/brf/skurusund/service/bredband---kabel-tv/
Parkering
Parkering är tillåten och gratis på gatorna i området. Observera dock städdag och gällande lokala trafikföreskrifter.
Föreningen hyr ut 15 parkeringsplatser med el-uttag till medlemmarna (separat kö som sköts av HSB Servicecenter). En parkeringsplats kostar ca 250 kr/mån.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Minsta ägarandel för den som bor i lägenheten är 25%.
Överlåtelseavgift
SEK 1,656 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 710

Karta

Ektorp/Saltängen Nacka

Beckasinvägen 35

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg