190
MED1DC95057496841539B6EB7D056F99CC6

Bra planerad lägenhet med härlig uteplats och närhet till natur!

Såld!

Bullaren, Bullaren

Backa Skolväg 16

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,550
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea65 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer16
Byggår1989
Driftskostnad1,621 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 255,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu ges möjlighet att förvärva en trevlig bostadsrätt om ca 65 m² på Backa Skolväg 16 i Bullaren! Bostaden ligger med hörnläge i en stabil bostadsrättsförening och bostaden har även en trevlig uteplats med sol flera timmar om dagen belägen med härligt söderläge. Från bostaden tar en kort promenad dig till en trevlig badplats. Här bor du med bra förvaringsmöjligheter, med egen tvättstuga och med en trivsam planlösning. I närområdet finner du skola, fin natur och med bara några minuters avstånd med bil når du mataffären. En kort promenad från bostaden tar dig till fina Bullaresjön. Varmt välkommen att boka dig för visning!

Om området

Öster om E6 ligger större delen av Tanums kommun. Där väntar ett annorlunda Bohuslän: Bullaren och Kynnefjäll. Naturupplevelserna avlöser varandra, omgivna av tystnad som står i läkande kontrast till det mer pulserande livet vid kusten eller i stan.

Det är en natur ägnad för bad, fiske, kanoting, vandring, bäversafari och cykelutflykter.

Östad är centralpunkten i Bullaren. Här finns ICA-butik och bensinsation. Följer man den vackra blå-gröna vägen söderut kommer man till Tingvalls Eko, där kan man bo och äta eller besöka den välskötta Eko-parken. Här finns en av de två passager över de vidsträckta Bullaresjöarna. Runt sjöarna finns flera anordnade badplatser.

Vid norra änden av Norra Bullaresjön ligger Vassbotten med campingplats och restaurang inspirerad av det amerikanska 50-talet. Utefter den Blå-gröna vägen, ett naturskönt alternativ till E6, där flyter trafiken jämt och fint mellan Halden och Dingle. Längs vägen finns många sevärdheter, mycket av gammal kultur med stenåldersboplatser, fornborgar och gravfält samt natursevärdheter som t ex Älgafallet.

Väljer man att stanna kvar bjuder området på storslagen natur, tystnad och mångfald av upplevelser. Här spelar orrarna och tjädern i gryningen och här är bävern den stora dammbyggaren. Det rika djurlivet består av älg, rådjur, räv, lo, varg samt fiskgjuse, lom och ormvråk.

Att upptäcka vildmarken till fots bjuder på många minnesvärda intryck. Ett annat sätt att upptäcka vildmarken är per kanot och detta tranportsätt ger dig kanske den allra största naturupplevelsen. Du väljer bland Bullaresjöarnas lättpaddlade vatten, kantade av härliga badstränder, eller de spännande Kornsjöarna, där vildmarkskaraktären blir än mer påtaglig. Glöm inte fiskespö och kamera! Sjöarna och vattendragen i Bullaren och på Kynnefjäll är erkänt fiskrika. Här hugger abborre lika villiga som gädda. Röding fångas i den djupare och kalla sjön Långevattnet!

I gränsbygden mellan Dalsland och Bullaren kan du åka en spännande runda, Blå-Gröna Rundan. På någon av de lokala turistinformationerna i Tanums Kommun kan du hämta broschyren Blå-Gröna Vägen.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
65 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall med naturlig avhängning direkt till vänster. Hallen är rymlig och ljus i och med sitt genomgångsläge mot vardagsrum och uteplatsen. Hallen rymmer extra möblemang om så önskas och i den inre hallen har du en stor klädkammare för bra förvaring. Till vänster från hallen finner vi lägenhetens kök.
Kök
I köket får du plats med matplats för upp till sex personer. Här finns gott om förvaring i flera skåp och lådor samt bra med bänkyta för tillredning av kvällens middag. Snickerierna går i vitt och över arbetsytan har du ett vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt och kombinerad kyl och frys. För att underlätta vardagen finns även en diskmaskin. Innanför köket finner du tvättstugan.
Tvättstuga
Bostaden har en egen tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torkskåp och diskbänk. I detta utrymme finns även frånluftsvärmepumpen.
Vardagsrum
Det tilltagna vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare sina flera fönster. Här ryms såväl soffgrupp som matplats och detta blir en given plats när vännerna är på besök. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen.
Uteplats
Den mysiga uteplatsen ligger med härligt hörnlägenhet och rymmer matplats och loungegrupp om så önskas. Detta är en given plats under årets varmare dagar och här avnjuter du en fika tillsammans med en vän eller varvar ner med en härlig bok. Uteplatsen ligger med lummigt läge.
Sovrum
Lägenhetens sovrum är rymligt och här får du enkelt plats med en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finner du exemplarisk förvaring i fyra garderober och som pricken över i:et finner du i direkt anslutning till detta sovrum en rymlig och praktisk klädkammare som bidrar med ytterligare förvaringsmöjligheter av såväl kläder som annat bra att ha. I sovrummet kan du möblera med extra möblemang om så önskas.
Badrum
Lägenhetens badrum har plastmatta och våtrumstapet. I badrummet finner du WC, tvättställ, spegelskåp och dusch. I badrummet finns även ett fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 1
Avgift
SEK 3,550
Information avgift
Inga avgiftshöjningar planerade i nuläget (kontrollerat 2020-08-13).
Driftskostnad
SEK 19,446 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 9,600
VA
SEK 6,900
Renhållning
SEK 1,201
Försäkring
SEK 1,745
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Notera att driftskostnaderna kan varierar med abonnemang och användning.
Andel i föreningen
9.09 %
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
1989
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Ej utförd
Övriga byggnader
Redskapsbod finns för föreningens medlemmar.
Förening
Namn
BRF Backa i Bullaren
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Backa i Bullaren upplåter 11 lägenheter med bostadsrätt. Fastighetsbeståndet uppfördes 1989 och fördelningen av bostäder ser ut likt nedan:
2 rok - 6 st
3 rok - 5 st


Informationen är hämtad via föreningens årsredovisning och genom representant från styrelsen 2020-08-13.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
11
Tv och bredband
TV och bredband via fiber och detta ingår i avgiften.
Parkering
Till varje bostadsrätt hör en parkeringsplats. Gästparkering i anslutning till området.
Renoveringar
Inget större underhåll har skett genom åren men 2019 bytte föreningen medlemmarnas ytterdörrar, förrådsdörrar samt dörrar ut mot uteplatserna. I nuläget planeras en ommålning av fasaderna vilket tidigast blir aktuellt under våren 2021.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Övrigt
Gemensam redskapsbod där verktyg och utrustning finns för att ta hand om sin uteplats och grästäppa.

Karta

Bullaren Bullaren

Backa Skolväg 16

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg