MED7E71D3B1101542A289AFFE9402680237

Unik 2,5:a med en totalyta på 95 kvm med milsvid utsikt över Stockholms inlopp!

Nacka Strand, NACKA STRAND

Augustendalsvägen 21

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,820 + 240 kr i obligatoriskt tillägg för TV och Bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2.5 rok
Boarea95 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1-0601
Byggår1995

Utgångspris: SEK 4,995,000

BOAREA 45,8 kvm + BIAREA 49,3 kvm.

Välkommen till BRF The View! En omedelbar känsla av lyx som genomsyrar hela fastigheten både exteriört och interiört. Bostaden karakteriseras av en härlig rymd och atmosfär med naturligt flödande ljus, öppna ytor, smart förvaring och stora fönsterpartier med fantastiska vyer. Här erbjuds en modern design, paketerat i en yteffektiv lösning. Bostadsrätten har ett kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och stora fönsterpartier. Från balkongen blickar du ut mot Djurgården likaväl som Lidingö. Sovrum med skjutdörrsgarderob samt kök med alla bekvämligheter så som fullstor kyl och frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin, bänkskiva i massiv ek samt inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd. Helkaklat och rymligt badrum med duschvägg i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare. Materialvalen i lägenheten håller genomgående hög standard.

Om området

Nacka Strand är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd i Forum Nacka. I Nacka Strand finns även några butiker, konditori, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården. Fin promenadväg längs med Svindersviken eller nära till Nyckelviken som är ett stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar skog och sol-, badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. Läs gärna mer på www.nackastrand.se.

Parkering

Föreningen tillgodoser 228 parkeringsplatser i garage mor en avgift på 1200 kr/månad.

För plats till elbil finns mot avgift på 1500 kr/månad (+ förbrukning av el)

Systemet med boendeparkering gäller där boendebiljett löses i parkeringsautomater, som är giltig i kombination med parkeringstillstånd för boende. För närvarande är avgiften på 250 kr för 14 dagar eller 535 kr för 30 dagar. Detta gäller i första hand i garaget och endast i begränsad omfattning på gator enligt skyltad boendeparkering.

Bilder

Utsikt från balkongen

Vardagsrum med utgång till balkongen

Sovrum

Sovrum med magisk utsikt

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
BOAREA 45,8 kvm + BIAREA 49,3 kvm.

HALL
Målade väggar och en stor klädkammare. Ekparkett är genomgående i hela lägenheten.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinker golv, golvvärme, vägghängd WC, duschvägg i klarglas, takdusch med separat handmunstycke, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Infällda takspotlights med dimfunktion i köket som skapar dynamik i ljussättningen. Bänkskiva i ljus laserad massiv ek för den exklusiva känslan. Diskmaskin, kyl/frys, inbyggd mikro och ugn (Vitvaror från Siemens). Gott om plats för större middagsbord. Rikligt med förvaringsmöjligheter bakom gråa köksluckor. Från köket kan ni njuta av den härliga havsutsikten under middagen.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är stort och rymligt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till en härlig plats för sociala tillställningar. Fint ljusinsläpp från lägenhetens stora fönsterpartier ger en härlig känsla och utsikten är otroligt rogivande. Från vardagsrummet når ni balkongen.

SOVRUM
Stort och rymligt med fina fönsterpartier med utsikt mot Stockholms inlopp samt en stor inredd garderob bakom skjutdörrar.

SOVRUM BAKOM KÖK
Detta sovrum nås från köket. Här finns gott om plats för dubbelsäng, samt garderob om så behagar.

BALKONG
Balkong i nord/väst- läge om ca 8 kvm. Vidsträckt utsikt mot Stockholms inlopp, Nacka strand, Djurgården och Lidingö. Här kan du sitta i kvällssolen och se när både små och stora båtar passerar bara några meter bort.

ÖVRIGT
Externt förråd finns till lägenheten. I huset finns en rymlig hiss. Lägenheten har en genomgående trevlig känsla, är perfekt planerad och ligger med gångavstånd till både buss till bl.a. Slussen samt båt som går direkt in till Nybrokajen.

Uppgift om lägenhetsarea grundas på "total lägenhetsarea" i ekonomisk plan.
Antal rum
2.5 rum
Boarea
95 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 10, hiss finns
Pris
SEK 4,995,000
Avgift
SEK 4,820 + 240 kr i obligatoriskt tillägg för TV och Bredband.
Andel i föreningen
0.403 %
Andel av årsavgiften
0.4 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1995
Byggnadsår kommentar
konverterat 2017-2020.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk från- och tilluft
Energideklaration
Utförd 3/12/2020
Energiklass
D
Energiprestanda
93 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
BRF The View
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
268
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
240 kr i obligatoriskt tillägg för tv och bredband - Ownit.
Parkering
Föreningen tillgodoser 228 parkeringsplatser i garage mor en avgift på 1200 kr/månad.

För plats till elbil finns mot avgift på 1500 kr/månad (+ förbrukning av el)

Systemet med boendeparkering gäller där boendebiljett löses i parkeringsautomater, som är giltig i kombination med parkeringstillstånd för boende. För närvarande är avgiften på 250 kr för 14 dagar eller 535 kr för 30 dagar. Detta gäller i första hand i garaget och endast i begränsad omfattning på gator enligt skyltad boendeparkering.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Äger föreningen marken
Ja. Föreningen äger fastigheten Nacka Sicklaön 13:79 i Stockholm. Marken innehas med äganderätt.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Nacka Strand NACKA STRAND

Augustendalsvägen 21

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg