MED86E6242E263745F2982E6DB667947F63

Hässelby - Lövsta allé, Hässelby

Astrakangatan 110 C

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,160 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea79 kvm
Lägenhetsnummer3 C
Byggår2006/2007
Driftskostnad360 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,950,000

Bilder

Öppen planlösning

Lyxigt badrum

Detaljdbild

Exklusiva tillval

Marknadsandelar

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL

Välkomnande hall med snyggt grått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns plats för avhängning och förvaring i garderoben. Vitmålade väggar och spotlights i taket.

KÖK

Stilrent och inbjudande kök med vita köksluckor och vitt kakel. Goda förvaringsmöjligheter i hyllor och skåp. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin och mikrovågsugn samt kyl och frys från Samsung. I köket finns även en köksö med induktionshäll och rostfri fläkt. Stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Grått klinkergolv, vitmålade väggar och snygga spotlights.

VARDAGSRUM

Läckert vardagsrum med stora generösa ytor och många fina detaljer. Vitmålade väggar och ljust golv. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från de stora och låga fönsterna. Det mörka taket och de extraordinära fönsterna skapar ett fantastiskt rum. Plats för soffgrupp, mediamöbler och matgrupp. Spotlights i taket. Från vardagsrummet når man utgången till balkongen. Inbygda uttag till högtalarna i samtliga väggar av vardagsrummet.

TERASS

Terass i bästa solläge! Här kan man avnjuta en god kopp kaffe i lugn och ro. Blir det för varmt kan ni fälla ut markisen.
Cirka 20 kvm i ett insynsskyddad läge.

BADRUM

Smakfullt inrett badrum i varma kulörer. Lyxigt inkaklat badkar och separat dusch med unidrain. Badrummet är helkaklat och har stora kakelplattor och mosaik detaljer. Vägghängd WC, vit kommod, spegelskåp och tvätthörna med arbetsbänk. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Badrummet har golvvärme och spotlights i taket. I badrummet finns även ett vädringsfönster som släpper in härligt dagsljus.

MASTER BEDROOM

Hemtrevligt master bedroom med plats för dubbelsäng. Smakfullt fönster som medverkar till det fräscha ljusflödet genom hela lägenheten. Vitmålade väggar och ljust golv.

SOVRUM 2

Detta sovrum passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum. Fönster ut mot balkongen. Även här återkommer det ljusa golvet och de vitmålade väggarna.
Antal rum
3 rum
Boarea
79 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 2,950,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 6,160 inkl värme, VA
Driftskostnad
SEK 4,320 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,920
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
5.11327 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2006/2007
Uppvärmning
Bergvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Astrakangatan
Om föreningen
Föreningen bildades i samband med uppförandet av bostadshusen, som byggdes 2006 med inflyttning 2007. Föreningen består av 25 bostadsrätter fördelat på 5 bostadshus.

Fiberanslutning finns i lägenheterna och leverantör av internet och TV är Telia.

Parkeringsplats kan hyras för 325 kr/månad. För närvarande ingen kö (2018-02-15).

Inga planerade avgiftsändringar (2018-01-24).

Föreningen har en egen hemsida: http://astrakangatan.bostadsratterna.se/hem

Ekonomin i föreningen är stabil. Överlåtelseavgiften är på 1 113 kr och pantsättningsavgiften är 445 kr, båda betalas av köparen. Frubo AB sköter den ekonomiska förvaltningen.

Karta

Hässelby - Lövsta allé Hässelby

Astrakangatan 110 C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg